Älsklingens födelsedag

Vad är de för en dag? Är de en vanlig dag? Nej det är ingen avnlig dag för de är Roberts födelsedag hurra hurra hurra! Grattis älskling :)

50 dagar kvar till studenten

Måste firas såklart! Har vart lite busiga idag med. Fick gå tidigare från naturen för att hinna äta och sedan bege oss ner mot kavelbro ;) Vattenkrig!
SKRÄLL ATT ID3A FÅR ALL JÄVLA SKIT SEN DÅ! men gissa vilka som blåneka totalt? Ne men vadå vi har inte varit där :S ni kan ju inte skylla på oss! HAHA. Sen gjordes de lite nya skyltar till cafeterian.

Vad fan är Mp3??
Vi kör med IPOD!

Jag är Naturare dricker spriten med sked
säger klassen som har med sig tretton öl men däckar på tre!

IDAG ÄR DE FEST TILL TUSEN!

Torsdag morgon

Jobbig natt, har bara legat och hostat hela långa natten. Men konstigt nog känner jag mig iaf lite bättre idag iaf med halsontet. Alkoholen gör nog susen får vi hoppas! HAHA. Jaja nu ska jag snart till skolan, har bara två lektioner idag så jäkla gött. Sen är de fest med klassen + utgång.

image28 Du är bäst älskling <3

Hoppas inte

Har varit hemma idag, vaknade inatt av ett outhärdligt halsont. Och inga halstabletter fanns de här hemma. Hoppas inte jag blir sämre till imorn och på lördag. För då är det ju fest! det kan man ju inte missa :D
Nu ska jag och robban måla lite igen snart, hoppas de blir bra!

Snart är de dax

Idag är det tisdag. Började skolan vid halv 10 tiden. Sen vid ett så blev de rockkonsert, soundtracks live nere på stadsteatern :) Jätte bra var de! Så idag har jag umgåts med min älskling, har varit och hälsat på hans mamma, träffat Niina lite, ätit god mat som hans mamma lagade, sen har vi köpt färg till möblerna nu, och har redan målat om bokhyllan en gång, så imorn ska vi måla om resten av möblerna och en gång till på bokhylla :) Kommer att bli suveränt!
Torsdag sedan betyder 50 dagar kvar till studenten :D:D:D:D:D kommer att bli en kanon kväll. Med förfest på östermalm med klassen sen blir de nog bogrens eller nåt antar jag :)

image27Snart är det våran tur!

Jönköping

I morse åkte vi ner till jönköping runt halv 10 tiden. Kollade på massa massa bilar :) Bland annat en väldigt fin s80. Vi gick på ikea en sväng med och shoppade en del :D hihi Ikea är alltid kul!
Nu blir de tv time med min älskling + godis ;) hihi

Ingen rubrik

Ibland blir man så fruktansvärt förbannad. Ville bara ha de sagt!



image25       image26

Billingehus

Där har jag varit hela dagen idag, från klockan 9 till nu klockan 5. Möte med sisu västergötaland (skara kf) Inte världens roligaste möte om man säger så, men vad brukar möten vara då? :P haha Jaja god frukost, fika, lunch och eftermiddagsfika var det iaf :) Och det är ju alltid kul att träffa Eleonore och Fia :) Och det andra mest stora pluset var ju faktiskt att jag fick betalt ;) 65 kr i timmen (min vanliga timlön i skara kf som tränare) á 8 timmar :D ja räkna ut de ni så ska ni se att jag faktiskt tyckte de va värt att gå på möte idag hihi.

Ska snart äta lax här hemma :) goooottttti! Sen ska jag åka till robert lite senare, för vi ska till jönköping imorn tydligen fick jag reda på här förut när jag ringde till han. Vi ska dit med hans mamma och ove och gå på ikea lite och sen kolla på bilar nånstans där de typ fanns massa sånt :P minns inte vad de hette men men.

Kvällen

Har inte gjort allt för mycket för världen ikväll men ibland måste man ha sånna timmar också :)
Har kollat lite på tv (simpson) haha sen blev det datorn nån timme sen fick jag nog fnatt eller nåt, jag började skriva klart min novell i svenska. Och den blev färdig till och med :S Känns super otroligt bra! Den är klar skriven och helt renskriven och heter så mkt som "att förlora sin lillasyster". Så de enda jag behöver göra nu är att lämna in den :D hehe. Sen innan jag slutar skriva för ikväll och ska sova måste jag bara säga att jag längtar nåt så otroligt mycket tills på torsdag den 26 och lördag den 28 :D
50 dagar på torsdagen och systemet för vissa på lördagen :D hehe Älsklingens födelsedag :)
PARTYSUGEN TILL MAX!

Nu ska jag iaf sova för nu är jag trött.


image22 image23

Föresten det här är min nya cykel :D

image24

Nu är det fredag igen

Lovin it.
Den här helgen ska jag bara vara hemma, så ser det ut just nu iaf :P hehe men planerna ändras säkert!
Idag blir det god mat och massa mys hemma i skultorp with the family. Hoppas på buzz med ;)
Idag har jag gjort klart projektarbetet och sen har jag till och med varit duktig med att lägga in alla mammas matintag i dietcoach så nu ska jag hem och plugga på och kika på vad hon äter för mkt av och vad hon äter för lite av. Sen blir de redovisning på måndag om jag inte minns fel. Skönt att ha allt de gjort kan jag tala om. Sen har vi massage idag med, min tur att massera. Hoppas de går bra :) men de gör de nog!

image21


Bulgarien

 

JAAAAAAAAA SNART ERE FEST!
22 maj 2007 då drar vi!

Regn Regn Regn

Tråkigt väder idag om man säger så.
Måste bara berätta om den hemska naturkunskapslektionen vi hade idag, Vi kommer in på timmen och läraren placerar ut oss på varsin bänk 3 och 3 vi tar på oss rockar och handskar sen kommer de äckligaste jag nånsin sett upp på bordet. En hel jävla gris nästan :S alla fucking jävla organ. Hjärta, tunga, matstrupe, luftstrupen, lungor, lever, njurar och jag vetefan alltså, BLÄÄÄÄÄÄ! höll nästan på att spy. Jag tror dom flesta tyckte de va rätt vidrigt men sen fanns de ju ett killgäng där som stod och skar bort alla delar och lekte, ja äckligt var de, men det verkade inte Johan och Victor tycka iaf :S haha.

Jaja det var min dag..UUUUuuuhhh
Snart ska jag med bussen in till stan igen och då ska jag och systern gå på stan och kolla lite på kläder och skor för min student och så! Kanske köpa present till Robert älskling :)
Sen när vi är klara ska vi vandra hem till Robert, eftersom han är så snäll och ska skjutsa min kära syster till träningen. De är ju en bonus för mig med eftersom jag får chansen att träffa honey en stund :)


image20


Onsdag

Lite jobbigt, skrev precis ett jätte långt blogg inlägg, men vad händer jo jag råkade stänga ner sidan.. Blä!
Jaja just nu sitter jag och jobbar med projektarbetet. Är snart klara nu ska bara rätta och finjustera alltihopa. Fy fan va gött! Hoppas verkligen resten av veckan och helgen blir solig, måste ligga ute och sola lite känner jag, behöver få lite färg ;) haha.
Happ nu ska jag fortsätta jobba..

image19

Skogen

Har varit uppe på billingehus hela förmiddagen från klockan 8.30 - 11.30. Häxorna, Miranda och Korpen fick vänta ganska länge men :P haha
Idag får vi se vad som händer, ska vara med robban i allafall men sen får vi se vad vi hittar på!
Kanske blir en inlines tur.


En solig sommardag

Ja helt underbart!
Slutade skolan tidigare idag, de kom inte någon lärare till sista lektionen :D
Det är guld! Tog min nya cykel och trampade hem mot Robert.
Har legat ute på balkongen och solat lite :) Älskar det här vädret alltså!
Nu ska vi snart iväg och handla lite, ska köpa lite fika tills imorn när jag och Clara ska vara häxor som sagt ;)
3 timmar ute i skogen :D hehe

Hoppas ni har en lika underbar dag som jag!

image17

En dag som denna

Sovmorgon idag :)
Ska ta det lungt hela dagen till Robert älskling ringer, då ska jag cykla till han och han ska möta mig på halva vägen sen blir de myskväll hemma hos honom!
Veckan som kommer blir nog ganska lugn den också. Måndag är det vanlig skoldag sen tisdag så ska jag och Clara hjäpa Ola och co med deras projekt (vi ska vara häxor) hehe. Sen onsdag, torsdag händer inget speciellt, menads det på fredag börjar med ett filmkunskapsprov uuuhh. Men fredagen slutar med massage, min tur att massera (helkroppsmassage)
By the way 17 månader idag älskling :)

I LOVE YOU

image16


Underbara musik

Laura Sweden - Release Me
Crystal - In The End
Kareema - Cool Your Engines
Avril Lavigne - Girlfriend
Avril Lavigne - Why should i care
Calaisa - Sisters in arm
Do - Angel by my side
Faith Hill - How Do I Live Without You
Evanescence - Lithium
Future Idiots - I''m yours
Hinder - Lips Of An Angel
JoJo - Too Little Too Late
Kent - Spökstad
Lars Winnerbäck - Timglas
Lasse Lindh -  Louise Ibland
Laurel music - No one wants forever
Mandy Moore - Only hope
My Chemical Romance - Welcome to the Black Parade
Ola - Brothers
Panic at the disco - I write sins not tragedies
Patrik Isaksson - Andetag
Poets of the fall - Lift
Rihanna - We ride
Sarah dawn finer - I remember love
Seether feat Amy lee - Broken
September - Cry for you
Shirley Clamp - Du Är Allt
Technicolour - All my life
Thousand Foot Krutch - Everyone Like Me
Thousand Foot Krutch - When in Doubt
Thousand Foot Krutch - This Is A Call

Kan inte leva utan dig

image16

Det är sant. Du är så himla speciell och betyder nåt så otroligt mycket för mig, de är svårt att förklara det bara är så!
Du är mitt liv och hela min värld Robert. Du är mina andetag!

No one can ever take your place image12
Jag älskar dig Robert Eric Ottosson



  image13
             image15
 

Fredag och lördag

Jaha ännu en helg :)
Fredagen tillbringade jag hemma hos min älskling. Lagade god mat (lövbiff, beanaise sås och potatisgratäng) MMM. Sen blev de bio klockan 9. Mr. Beans semester :) Ja ett gott skratt fick man sig allt hehe.
Vaknade upp i morse, cyklade hem på min nya cykel från robert vid 12 tiden :) hela vägen hem till skultorp, helt underbart väder :)
Så nu har jag och mammi varit och hälsat på mormor och morfar, fikat lite och nu ska vi snart hämta malin och lämna hennes cykel och lite mjölk hemma hos robert :D
Sen är jag och mammi ensamma hemma hela långa kväll! Massa mys, god mat (tacos) och tv spel ;) hehe


image11

Sommmmmmmar :)

Åh vilket härligt väder det är ute :) Helt otroligt underbart!
Det är så svårt att förklara men jag känner mig så lycklig, dom här månaderna som kommer är bara så himla efterlängtade!

- Fest
- Bulgarien
- STUUUUUDEEEEENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och sen efter studenten har jag åtta veckors jävla bra sommarjobb :D SHEEET!
Känner mig så otroligt glad.
Jag har fixat allt de där jobbiga som var och började med året, allt är slut och allt gick dunder bra.
Jag har världens bästa pojkvän och en underbar familj och världens bästa vänner med.
Det är som om den där otoligt stora jobbiga klumpen i magen har lättat och att jag just nu bara har de roliga kvar . Allt känns så bra och de bästa av allt är att allt de roliga har bara börjat.

LYCKLIG!
Wiiiiiiiiiii

En torsdag

Jag vaknade upp vid åtta tiden för att sedan ta bussen tio i nio till skolan.
Idag har jag bara två lektioner, två stycken naturkunskapslektioner.
Fast hade ingen labb så jag slutade halv elva. Så jag satte mig ner och jobbade med projektarbetet.
Åh de känns skönt nu vi är klara med menyn nu, Jag och Clara.
Jossan och Malin är klara med sitt också!
Nu ska vi bara få till en fin framsida till menyn :) Underbart!

Snart ska jag mammi och pappi iväg och köpa en cykel :) Som jag fick i födelsedagspresent!
Sen ska jag nog hem till Robert, så jäkla gött att inte han jobbar i natt :P


image10Ett hjärta till mitt hjärta (Robert)

Lycka!

image9

Seriöst fy fan vad glad jag är :)
Kommer till stället där jag skulle på intervjuv, när jag träffar henne som jag skulle prata med
går vi in i ett rum och hon frågar lite om jag fått nåt annat jobb, kollar igenom min ansökan sen säger hon.
Hm jadu vi har ju näst bara småjobb kvar som sex veckor eller åtta veckor och de
kanske du inte är intresserad av?
JOOOOOO åtta veckor till mig tack :D haha
Så nu har jag åtta veckors sommarjobb och världens bästa tider.
Jag jobbar inte ens varje dag :D GÖÖÖTTTT!

Bussen

Ja snart ska jag åka med bussen till stan
Först 1:an till resecentrum klockan 11.35 sen fortsätta med 4:an klockan 12.12
iiiihhhhh jag är så nervös. Jag vill ju så gärna ha jobbet, såååååå gärna.
Glöm för sjuttsingen inte att hålla tummarna va!

Sen när sofia slutar typ halv fyra så ska jag träffa henne lite :) Det blir mys!


image8

Min tisdag

Vaknade upp av att klockan ringde kvart över åtta, usch va trött jag var :P
Men upp till skolan gick jag för att sedan sluta vid halv fyra.
Gick på stan lite med älsklingen idag. Jag köpte ett par nya solglasögon, ett par skor och hudkräm.
Ja sen tog vi varsin glass på rita's.
Sen åkte vi hem till mig och åt massa god smörgåstårta som blev över sen i måndags (min födelsedag) :D
gottgott!

Så nu sitter jag ensam här framför datorn, är lite nervös inför imorgon eftersom jag ska på (intervjuv)
HOPPASHOPPASHOPPAS jag får jobbet!

Håll tummarna för mig ;)


image4

Vad är de för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag hurra hurra hurra :)
Hela nitton år idag. Herregud börjar bli gammal :P
Men rätt trist ålder att fylla egentligen, händer ju inget och det är ett helt år kvar tills man fyller tjugo.
Men Men ett år närmare än förra året iaf :D

Men ha en bra dag idag allihopa för det ska jag ha :)

Sen fick jag ju massa fina presenter med bland annat:
glas
koppar
en fin ljusstake
digital fotoram
fm sändare
kläder
pengar
skor
cykel

   
Digitalfotoram              Skor                             Fmsändare


Mitt första blogginlägg

image5

Jag kan ju inte vara den enda som inte har blogg
faller lite för grupptrycket nu men haha.
Så nu får ni stå ut med mitt bloggande. Hoppas de funkar!


RSS 2.0