Den sista februari fredag

Idag  fick jag sluta 13.30 istället för 16 och det var väldigt skönt kan jag säga efter att ha slutat 4 hela veckan annars. Ikväll är jag hemma själv här, robban ska iväg till en kompis..Så jag ska unna mig något gott nu, ska laga god mat, och ha en myskväll för mig själv, ska nog göra lite ansiktsmask och så med :)

Det enda jobbig jag måste göra denna kväll är lite plugg, egentligen behöver jag inte göra det idag men det kan vara skönt! För imorn hinner jag inte för då ska jag till jenny och sen söndag är det tävling i uddevalla och sen nästa vecka hinner jag inte heller..så det får bli idag!

Hepp nu ska jag vandra upp till willys och handla lite!

Tisdag 080226

Praktik idag 7-16 fick gå på en föreläsning idag på stadshuset med min handledare, föreläsningen handlade om hjärnskador osv och var faktiskt väldigt intressant! Skulle åkt till skara idag också men det blev inte så, tänkte jag skulle fixa musiken idag men ***** programmet fungerar ju inte.. så nu måste jag åka hem och grejja med de iaf.. Hepp nu ska jag göra iordning mig inför kvällen sen blir de lite tv och sen sängen!
Ska praktisera imorn mellan 7-16 och då kommer även min lärare dit, får hoppas det går bra ;)
Sen ska jag träffa sofia och lina på kvällen, eller? :D

By the way GRATTIS JENNY 20 ÅR IDAG :)

PUSSSS

ha ha grymt smart av mig

Åkte med 19.08 bussen från skultorp förut och när jag kom till resecentrum var klockan närmare halv och jag vet att de går en 300 vid den tiden så jag kan åka med en bit ner mot östermalm så  när jag kommer på den så frågar jag för säkerhetens skull om den stannar vid volvo, ja svarar han vid F-porten då eller? Och jag som inte kan dom där portarna svarar ja eller det tror jag blir bra, du kan ju stanna där :) (F-porten är annars vid stora vägen och ungefär lika långt avstånd därifrån som från stan till robban..)
HAHA dumma mig när vi närmar oss säger han, det var här du menade va? NEEEEJ fan skrek de inom mig :P men lungt och snällt svarar jag på hans fråga, ja precis det var här jag menade :D surt går jag av bussen och börjar vandra den långa biten mot östermalm :P
Det här är ju skandal linda ;)

Hepp nu ska jag umgås med min älskling tills han ska iväg och jobba!


Ringt

Glömde skriva i förra inlägget att jag har ringt till berith också idag på tomtegården och sagt att jag kan jobba 2 veckor till så blir de så jag vill nu så kommer jag jobba veckorna 26,27,28,29 sen ledig 30,31 och sen jobba 32,33 :) Vore ju perfa, jag vet ju att jag har första perioden men dom där extra 2 vore guld :D

Bra linda att du tog tag i de, guldstjärna till mig där*

Ledig måndag

Fy fan va gött! Idag är jag ledig, förra veckan jobbade jag alla dagar utom lördag så det var behövligt alltså!
Igår gick jag kväll på praktiken, det gick hur fort som helst från klockan 16-21 gött de. Sen fick jag skjuts hem av min handledare :) Nu väntar jag på att robert ska vakna så jag kan få lite sällskap. Sen ska jag hem till mamma och pappa idag och pappa ska hjälpa mig med plugg sen ska jag fixa lite music..Det blir nog bra!
Hepp ska hitta på nåt nu får se vad men :P

(föresten jag vet att jag vart dålig att uppdatera så det har inte kommit upp några bilder från alla hjärtans dag än men det kommer i veckan, jag lovar) :P hehe

Fjortis techno/trance

Dj Roine - Ragnar och trulsa
Dj Roine - Ragnar
Johan Badh - Jag är brat, det här är min livsstil
Dj Prosion - Im Raving

Björn Gustavsson är grym!





HAHAHA!

Gamla bilder

image348
Längtar tillbaka något alltså! Idrottsfest i boulonger en vecka innan studenten typ :) loving it!


image350
Dom veckorna jag var på dagiset :)

image351
En lördag i skara tror jag detta var :)

Miniorcup i Tibro

Fick gå upp vid 7 tiden idag för att sedan bege mig till okq8 macken vid högskolan vid 8 tiden där min skjuts väntade :) har verkligen gått jätte bra idag på tävlingen, jätte nöjd med alla mina tjejor! man kommer alltså 1,2,3 och sen är alla andra i klassen 4or .

Hannah 4a
Linnea 3a

Kajsa 1a
Amanda 4a

Ofelia 4a
Hanna 4a

Felicia 4a
Linnea 3a
Johanna 2a


image346  image347

Jag måste ju vara knäpp

Varje gång jag får tummen ur ja ni vet att skriva ett nytt blogg inlägg så tror jag att jag ska bli bättre att uppdatera igen men som ni ser så har det inte hänt särskilt mycket här på ett tag nu :P haha lat = jag!
Men men lite uppdatering nu då.. Har vart på praktik hela denna veckan också precis som förra, shit har redan gjort 2 veckor av 5 det går så himla fort. jag trivs jätte bra och tycker de är jätte kul. Min handledare är väldigt bra också :)
Så det gör nog en hel del också!

Idag har jag, sofia och lina vart på harry's på lite afterwork, mys med mina vänner och tacobuffe! Mumma!
Var hemma runt halv 8 och har nu gjort robban sällskap här hemma, han kände sig nog lite ensam tror jag ;)

Imorn ska jag till tibro och agera tränare till klockan 2-3 ungefär sedan är vi bortbjudna till roberts mamma och ove på lite mat och melodifestivaltittande. Min mamma och pappa ska också med så det blir nog trevligt.

På söndagen sedan så ska jag till skara på morgonen sen blir de praktik på eftermiddagen.

Hepp nu ska jag grejja med lite saker för imorn! Ha de bra alla puss

Hemma igen efter en tidig morgon i skara

När jag kom hem här förut runt halv 1 tiden så var jag helt hundra på att robert fortfarande skulle ligga kvar i sängen men när jag kommer in genom dörren märker jag att han har ducshat men det mystiska var att det var mörkt på toaletten och överallt annars också och sängen var tom.. Han var ingenstans :S till jag dock förstår att han har gömt sig för mig, bakom dörren till sovrummet hahaha helt naken står han där och trycker! Typiskt robert att bara gömma sig för mig!

Ne nu ska jag äta lite mat som robert håller på att lagar, det är riktigt rekord för han här idag, han har lagat mat 2 dagar i rad nu ;) Ingen avancerat men mat iaf :D riktigt stolt över han hehehe

Kladdkaka

Mmmums helt underbart god :)
Ne nu ska jag hitta på något haha har ingen aning om vad men nåt måste jag göra är lite rastlös nu känner jag!

KÄRRING!

Jag har tyckte de vart lite konstigt nu när jag kollat på min historik från mitt konto har nämligen inte fått mitt studiebidrag :S Det ska ju komma den sista varje månad så idag frågade jag en i min klass som också är under 20 som får studiebidrag och hon hade fått :S Så jag gick raka vägen till studievägledaren och där får jag reda på att hon anmält mig att jag studerar på deltid :S FY FAN! inte konstigt att jag inte fått nått jävla bidrag..Man måste studera på heltid för att få de, och det gör jag ju det var ju henne jag pratade med om kurser och så..Idiot! Så nu ändra dom de så pengar ska jag fan få här!

Aja nog om de,blir bara irriterad!
Nu ska jag ladda lite ny musik till ipoden sen ska jag bara ta det lungt till lina och jenny kommer hit så vi kan göra iordning oss för kvällen :)

Topp 5 i ipoden

1. Takida - Curly sue
2. Timberland - Scream
3. Secondtunez - Han heter Peter
4. Laleh - Snö
5. Säkert feat Petter - Logiskt

image344

Helt ensam

Robert kom bara hem en snabbis efter jobbet för att käka macka med jordnötssmör :P haha gottegris! Sen åkte han iväg för att träffa Robin..Så nu är jag helt ensam. Ska väl ta tag i mig själv och kolla igenom lite plugg, inte för att jag har någon läxa direkt men de kan ju vara bra att läsa på lite :) Motivation alltså kan jag ju säga..

Ska skriva mera sen, jag lovar ;)


Onsdag

Började skolan 08.30 och höll bara på till 11 idag skönt de så jag kunde komma hem och ringa min praktik plats..Då var det fixat, gött! Börjar redan kl 08.00 på måndag morgon haha alla andra hade fått tider som 10 och 9 men jag fick 8 :P

Sen har jag städat och tvättat idag och just nu hänger tvätten på tork nere i källaren så jag hoppas den torkar det vore himla bra faktiskt!

Ska kanske fixa mig lite ny musik nu, det vore rätt kul och bra ;)

image342
Utan er mina tokar vore de mycket svårare ;)


Jag är så fast för den här låten

TAKIDA - CURLY SUE

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive




I LOVE THIS SONG!

Lördag kvällen

TACK FÖR EN VÄRLDSBÄST KVÄLL!!!

image336
Mina älsklingar <3

image337
Tjejerna

image338
Ingen aning om vad vi gör här, men mysigt har vi iaf ;)


image340
Robin var också med :)

image341
Och älsklingen också <3

Jag suger på uppdatering

Dumma mig :P
Jaja idag började jag skolan 08.00 - 09.40 med vård och omsorg sen hade vi yrkessvenska 10.00-11.30 och nu är jag hemma på lite rast börjar inte för en klockan 2 igen och då ska vi mötas vid räddningstjänsten. Efter det ska jag träffa Sofia på stan och sen även Lina när hon slutar jobbet :)

Måste även passa på att skryta lite om det går bra? :P hehe
Pratade med min svenska lärare igår angående lite validering i svenskan eftersom jag redan läst svenska A,B och till och med C Så jag skulle slippa vara med på en hel del lektioner eftersom jag redan traglat igenom allt som heter referat och så vidare.. Sen kommer den där grejjen jag ville skryta om och de va de att hon berättade och läs och skrivtestet som vi hade gjort första veckan i skolan och de visade sig att jag var bäst i klassen :D:D kan ni tänka er bäst i klassen som är så blandad för övrigt allt i från min ålder till 50 åringar liksom ;) Men iaf JAG VAR LIKSOM BÄST! Hon brukade ställa upp i färgkartor och sånt för att se vad man behövde träna på men det behövde hon inte med mig eftersom att jag i princip hade haft rätt på allt :D Yeeeeeeh Iam best! Jag visste ju typ att de hade gått bra att jag inte var kass på svenskan men jag hade absolut ingen aning att jag skulle vara BÄST ;)

Förlåt men jag var bara tvungen att skryta lite!

Nu ska jag lyssna på lite nyladdad music..

image335

Oj föresten glömde nämna att det faktiskt var riktigt roligt i lördags här hemma hos oss :) Tack för en himla go kväll alla som var här. Sofia, Lina, Jenny, Bettan, Robin också jag och Robert då :D he he

RSS 2.0