Sorry

För väldigt dålig uppdatering :) Fast jag kanske ska fortsätta sluta blogga de är då alla läsare kommer hit HAHA. Hade mer läsare nu idag än på ett par veckor som jag faktiskt har bloggat skit mycket..Haha knäppt!
Här är en bild från branäs :) Shit va kul vi hade! En grymt bra resa! och den vill jag gärna göra om ;)

På lördag blir det fest här hemma eller nja fest och fest, de blir kanske bara några st. Det var ju planerat att bjuda en del så vi blev några stycken men det blev inte så, så vi sparar den till en annan dag så nu till helgen blir det nog bara jag, sofia, lina och kanske jenny? Men jag tror det blir skit kul ändå :) Det är ju bara skönt med lite folk ibland, folk man känner :) Så där är det tänkt nu då bara så ni vet! And girls..Ni får komma hem till mig tidigare och göra i ordning er här tycker jag :D Om inte Robert och Robin kommer vara här så blir de kanske så som sofia sa att vi kanske kan laga lite mat tillsammans :) Vad tycks?

image334

Borta

Nu drar vi till Branäs kommer hem på söndag..Ha de så bra för det ska vi ;)

lite missnöjd

åh :( jag trodde ju jag skulle få mer i lön liksom :P menmen det är ju pengar iaf, bättre än inget..
Var på akademibokhandeln idag och köpte mitt studiematerial (böckerna) eller rättare sagt mamma köpte, oj trodde inte det skulle kosta så mycket, det blev hela 1000 kr och nån krona mer där..Jag fick nästan lite dåligt samvete men hon skulle ju betala sa hon..Du måste ju ha dom! Och de är ju rätt..Men jag ska ta väl hand om dom så jag kan sälja de sedan.
Hepp nu ska jag kolla på herrarnas korta i konståknings em i sverige nu live på eurosport, Väntar spänt på att få se kristoffer och adrian :) Det är lite kul med svenskar som tävlar

image332 Adrian image333 Kristoffer

Måndag och Tisdag

Igår hade jag lång sovmorgon ändå till kl12.30 sen slutade jag vid 4 och åkte sen till skara och sen var jag hemma vid 8 tiden. På kvällen kollade jag och Robert på Iam legend, den var faktiskt väldigt bra tycker jag :)
Sen idag började jag vid 8 tiden och slutade lite tidigare än planerat nämligen vid 3, skulle egentligen åkt till skara idag också men min fot gör så himla ont, jag får tårar i ögonen när jag går från resecentrum till komvux varje morgon för det gör så FÖRBANNAT ont..Hoppas bara jag kan åkte skidor nu som vi ska göra torsdag-söndag.
Jaja nu ska jag och Robert snart kolla på pirates of the carabbien (kan inte stava) världens ände..

Måste ju nämna att vi kollade på den blå lagunen i helgen också, den var också bra!

Imorn ska vi ha vård och omsorg på västerhöjd..Lite praktiska övningar..Sen ska jag träffa mammi på stan och köpa studieböckerna, sen när robert slutar ska vi hem till hans mamma som fyller år sen blir det hem för att packa och handla inför de att vi åker på torsdag morgon :)

image330  image331

Söndag

Började med tvättid idag vid 10 tiden sen åkte vi iväg till öb för att köpa lite dammsugarpåsar och så, blev även en typ "vagn" att ha alla min grejjer i på toaletten :) Det blev bra! Jag och Robert har även städat idag så nu är det rent och snyggt!

Saknas ju lite saker för att de ska bli bra här
Gardiner till sovrummet (som sofia skulle ta med sig idag)
Panelgardiner till vardagsrummet, vi ska ju ha dubbla här och vi har röda nu och ska köpa ett par svartgråa och ha över.. Sen ska vi köpa typg och nåt att sätta på tyget på för att göra tavlor till vardagsrummet och sovrummet
sen ska vi köpa färg och måla om i sovrummet och fondväggen i vardagsrummet..

Hepp nu måste jag gå ska göra iordning mig lite tills jag och sofia och lina ska till pims ikväll :)

Värmland

Har varit och hälsat på roberts släkt lite idag :) Det var ju kul! Och sen har vi vart på ikea och köpt lite saker måste bara säga att vi blev skit nöjda med resultatet här hemma, ser ut som ett helt nytt vardagsrum :)
Ni måste bara komma hit och kolla ;)

hepp nu ska jag duscha lite och kolla runt lite här, det är nästan så man inte känner igen sig! haha

pussssss

Glömde ju

Jag glömde ju nämna att vi faktiskt fick reda på våra praktikplatser idag :) Först fick vi skriva lite och lämna in lappar på vad vi hade arbetat med förut inom vård och omsorg sen fick vi gå ut och ta lite rast och när vi kom tillbaka så skrevs det upp på tavlan vart man hade fått och jag var först och, jag fick hemvården i centrum så det blir nog bra :)

Försten när jag ändå skriver här nu måste jag bara säga att de gick grymt bra när jag och robban buskörde, de sitter fortfarande i och nu längtar jag nästan ihjäl mig till jag får mitt körkortstillstånd, VÄNTAR VÄNTAR!
jaja ha de bra nu ska jag snart duscha sen blir det ikea imorn i karlstad om det inte blir allt för blåsigt det vill säga, dom varnar ju för storm o grejjer :S hoppas inte för jag vill så gärna till ikea nu och köpa lite saker :)

Fre dagen

Började skolan vid 08.30 och slutade redan 11.30 idag :) de var behlövligt!
Och shit säger jag bara fy fan vad ont jag har i min fot, jag kanske har glömt nämna det i veckan nu i bloggen men smärtan går inte beskriva, jag kan faktiskt knappt gå, andledningen till det är rätt konstig, kan nämna på saker till andledningen
1. En riktigt störande fest
2. Skulle hoppa lite i golvet och gjorde de lite för hårt eftersom min fot är helt paj :P

Egentligen skyll mig själv men sen är det faktiskt väldigt synd om mig för jag har sååå ont :'(

Hepp nu ska jag och robert ut och busköra lite och sen köpa lite godis till robban!

Torsdag den 17/1

Började klockan 10 idag så jag hade lite sovmorgon och det var väldigt skönt! Sen var lektionen inte längre än till 11.30 :) så efter det slutade jag, så jag gick hemmåt, det var super skönt, solen sken ju och allt!
Nu ska jag snart till Skara 16.00-19.00 sen efter det hem och ta de lungt och sen imorn igen är det skola igen, men slutar tidigt och de är skönt! Helgen kommer även den bli bra tror jag..
Lördag ska vi till Ikea och till roberts mormor och morfar sen på kvällen blir det nog lite myskväll och sen söndagen är jag total ledig och de är inte ofta det händer..Så då ska jag passa på att umgås med mina underbara vänner Sofia och Lina :)


Ny design och mitt schema vt 08

Hittade en asbra blogg där man fick hjälp med hur man gjorde i ordning bloggen :) Grymt! Nu har jag kommit en bit påväg iaf :) Lite finjusteringar bara kvar! Jaja över till skolan, tänkte att jag skulle visa er mitt schema som för tillfället är bra tycker jag :D och de är ju ja bra! hehe

image310

Måndagar börjar jag 12.30 om vi har resurs kursen annars börjar jag 14.20 och slutar 16.00

Tisdagar börjar jag 08.00 och slutar 16.00

Onsdagar börjar jag 08.30 och slutar 12.00

Torsdagar  börjar jag 10.00 - 11.30 om jag har resurs kursen annars är jag helt ledig på torsdagar

Fredagar börjar jag 08.00 och slutar 14.00 om jag har resurs kursen annars slutar jag 11.30



Jag gillar detta schemat alltså :) Lite lång dag där på tisdagen bara men liksom jag har rätt gött alla andra dagar så ;) jaja nu ska jag snart sova om jag blir trött annars ska jag kika lite till på tv:en.

Första dagen

Började vid halv 9 idag, var skit nervis men det gick bara bra, hade mycket introduktion och fick en massa fakta och information..Fick även reda på att vi nästan direkt ska ha praktik, vecka 7-11. Så det ska bli kul :) Hoppas jag hamnar på ett bra ställe! Det blev verkligen en blandad grupp, alltifrån min ålder till upp emot 40 bast!
Men det här kommer nog gå bra, jag ska rikta in mig på min grej och satsa allt :) Nu låter detta kanske konstigt men jag är faktikst sugen på att börja läsa och ha lektioner nu ;) hehe
Bra schema också, men det får ni se en annan dag orkar inte lägga upp det nu..

Tröttaste

Ja tröttaste stackars linda :( Har verkligen inte sovit bra i natt! KONSTIGT!!!!!!!!!!!! eller inte.. jaja i fredag jobbade jag kväll och sen lördagen blev de dag och upp tidigt på mogonen sen hemma vid 4. Sen blev de sent och sen upp tidigt imorse för att åka till skara och nu hemma och ska snart till jobbet igen.. TRÖTT, skulle egentligen behöva sova faktiskt..jaja ska fixa mig nu börjar 3..pusshej


liiindab.blogg.se

Ingen rubrik idag heller:P haha jaja sitter på jobbet nu ska snart ha rast, vid halv 12. Det ska bli skönt, ska nog gå ner och sova lite för shet jag är trött.. fast ett problem med det är ju att man oftast blir ännu tröttare när man vilat och ska jobba igen :S

Hepp nu måste jag jobba igen..

Jobb

Har ätit och fixat iordning mig hyfsat nu och ska snart till jobbet, ska bara vila lite först så jag orkar liksom..Ska vara där vid 15.00 för då börjar jag men ska gå härifrån vid 14.30 typ:) Ha en bra kväll alla! kanske hörs när jag kommer hem om jag inte är för trött eftersom jag ska jobba dag imorn så behöver jag nog komma i säng i tid ;)

Linda

image292

MAT

Ska äta lite nu så jag orkar jobba sen..Pratade nyss med min lilla älskling han var trött han och hade inget att göra stackarn :P Hepp nu ska jag äta lite kyckling och pommes..Inte dumt, inte dumt alls ;)

image290image291

Godmorgon

Poolen ringde förut vid halv 10, jag hade precis somnat om. Jag svarade och det gav mig jobb hela helgen.. Idag 15.00-21.30, Lördag 07.00-16.00 och på söndag 15.00-21.15 liiiite gött! Det jag ser framför mig just nu lite är pengar..Känner att jag verkligen behöver de..! Men självklart ska de bli lite kul att jobba också :)

Nu ska jag iaf bara ta det lungt! Hade ju tänkt ha myskväll med älsklings Robert ikväll men det får vi ha när jag kommer hem en stund tills jag måste sova eftersom jag ska jobba kl 7 på lördag morgon :D

Skriver mera sen..Ha en bra dag!

image289

Presenter

Glömde ju tala om att jag fick lite presenter när mammi och pappi och syrran kom hem från teneriffa.. Jag fick en jätte fin brun sjal, en gucci parfym envy me, tequila, bag in box voda explorer, sminkset med massor av fina ögonskuggor och då menar jag MASSOR, sen örhängen jag och malin ska ha tillsammans :)

image288

The Simpson

Vardagar 20.00-21.00 i kanal 6 :D:D

image287

Till Sofia

Mormor visste inte om hon kunde göra sådär.. Men hur ska hon göra typ image286
Typ såhär kanske? Vilken av dom eller så ritar du en lite ritning till mig :D hehe
Puss på dig sötnos. Jag vet jag är kass på att rita raggsockar i paint HAHA

Veckor

VECKA 2

7/1 Måndag Jobb 07.00-14.30

8/1 Tisdag Träffade Sofia sen skara 16.00-19.00

9/1 Onsdag Träffade Mammi och gick på stan sen besök av mormor och morfar här hemma :)

10/1 Torsdag Vårdcentralen, Arbetsförmedlingen, Stan sen blir det skara 16.00-19.00

11/1 Fredag Hoppas på ledighet, behöver verkligen sova ut..

12/1 Lördag Skara 10.00-14.00, Malin kommer hit förmyskväll..

13/1 Söndag Skara 09.00-11.30





VECKA 3

14/1 Måndag Komvux 09.00 så vi får se vilka dagar samt hur mycket jag ska läsa..sen skara 16.00-18.30

15/1 Tisdag Skara 16.00-19.00

16/1 Onsdag

17/1 Torsdag  Skara 16.00-19.00

18/1 Fredag

19/1 Lördag Robert Mormor och Morfar + Ikea Karlstad

20/1 Söndag




VECKA 4

21/1 Måndag

22/1 Tisdag

23/1 Onsdag

24/1 Torsdag BRANÄS

25/1 Fredag BRANÄS

26/1 Lördag BRANÄS

27/1 Söndag BRANÄS

Skidbyxor och jacka till branäs

image284
Köpte dessa bruna everest byxorna, skitsköna och snygga ;) Bra kombination dedära hehe
image285
Även denna jackan fast istället för rosa är de beige brunt typ, jaja skitsnygg iaf :D

Då är det bara skidglasisar som saknas och en snygg mössa/band

Ja vad ska man göra 2008

Snart blir det Branäs 08 iaf och det kommer bara sitta så fint, ska blir jätte kul! Men sen längre fram i sommar åker jag och Robert utomlands iaf hoppas på 2 veckor lååångt bort bara han och jag, varför inte grekland eller nåt då? Sen så blir de kanske utomlands i höst/vinter också till kanarieöarna vem vet, vem vet.. Nu sitter jag och spekulerar och drömmer en massa men hoppas ju självklart på verklighet :D hehe.

Se här liksom, snacka om härligt!


GREKLAND
image275

image276

image277



KANARIEÖARNA (TENERIFFA)

image278

image279
Det här hotellet bodde faktiskt vi på när vi var nere över jul ett år i Tenriffa, hel mysigt hotell.. Skulle ju inte tacka nej till en resa hit ner allså!


En rubrik här

Fick gå upp tidigt imorse också för att åka till vårdcentralen. Så jag åkte med 8.38 bussen, Idag fick jag iaf göra proverna så det var ju skönt, efter det åkte jag buss till stan, fick vänta lite eftersom stan inte öppnade för en 10 så jag gick till arbetsförmedlingen först och berättade att jag kommit in på utbildningen så jag inte ska stå som arbetssökande längre. Skönt då var de avklarat, sen handlade jag lite på willys och gick sedan till stadium för att prova skidjacka och byxor..Hittade en fin everest jacka, en vit med brunbeiga färger på sidan, skit fin! Hittade även skidbyxor, ett par bruna så dem la jag undan, alltså jackan och byxorna så pappa får hämta dom ikväll :) Gött då har jag de tills vi ska åka till branäs.

Nu ska jag kolla lite på tv och slappa lite sen vid 15.20 åker jag med bussen till Skara :) För idag är det träning 16.00-19.00

En vanlig onsdag typ

Började med att jag gick upp i tid, skulle ju till vårdcentralen och göra prover idag var det tänkt men hepp när jag kom dit fick jag ej göra för man skulle ju inte ta medicinen innan,JÄVLA idiot läkare det hade ju inte han informerat mig om, förra gången skulle man ju ta den så herregud säger jag bara. Så nu får jag gå till vårdcentralen imorn IGEN! Jag som vill ha sovmorgon.. JAJA sen åkte jag hem iaf till mamma och sen åkte hon och jag till stan..köpte mig en till platt fyrkantig tallrik till min lilla samling, en såsskål och en pensel att pensla bullar och sånt med :P hehe kul grejjer.. Sen handlade mamma och jag lite fika och tog med oss hem hit till östermalm för mormor och morfar skulle komma idag :) Mysigt! Så när de kom fikade vi lite, jag fick raggisar (raggsockar) och även robert!

Men nu har dom åkte hem och jag och robert kollar lite på simpson och ska snart äta lite kvällsmat, sen blir det tidig kväll eftersom man måste upp till hentorp imorn med då...


Ensam ibland är riktigt bra

Ja fy vad jag är ensam, stackars mig. Robban är hos en jobbarkompis..Tråkigt men ändå gött för mig ändå iof för jag har hunnit med massor här hemma när inte han är här :D HAHA. Har fixat i min garderob och städat mina lådor (BEHÖVDES) Så nu sitter jag här, har fixat allt nu så imorn är det bara att dammsuga och torka golven och städa toaletten. Skönt de! För sen kommer sofia hit vid lunch hoppas jag, så ska vi äta nåt gott :) Eller hur blir det Sofia? :D bara så ni vet är sofia väldigt seg på att svara på sms ;) hehe.

Hepp nu ska jag ta och hälla upp ett stort kallt glas oboy, mmm sugen nu!
Ha de bra alla.

Nytt inlägg

Alltså när man vaknar på morgonen vid halv 7 sådär och tänker somna om men råkar tänka tanken om att "Hoppas jag inte får jobba idag" Det är då poolen tar sin chans och ringer, det tror jag iaf för shit det händer alltid mig :S Hände nämligen så idag OCKSÅ! Så nu är jag på jobbet, ska jobba 07.30-14.30. Ingen jobbig tid direkt men ändå jag som skulle städa och uträtta mina ärenden idag..What the fuck..! jaja pengar får jag ju iaf och det är ju inte dumt direkt :P Har redan jobbat 3 gånger det här året och de är ju BRA!
Hepp nu ska jag fortsätta ha rast till 11.30.

SE YA!

Sängdags

Nu ska jag snart sova mina kära vänner!
Ska kolla lite i panduro hobby katalogen innan, så himla roligt med en massa pyssel tycker jag :)

GODNATT GODNATT

image274
Så söt bild :)

Söndagkväll

Har precis duschat lite, ska väl kolla på tv snart, får se om det är något bra ikväll..Imorgon är jag ledig på dagen vad jag vet än så länge, Ska bli skönt. Måste nämligen uträtta några ärenden som tillexempel

- Gå till kommvux och prata med studievägledaren
- Ringa arbetsförmedlingen
- Städa lite

Shit jag börjar liksom "skolan" den 14 januari det känns helt sjukt konstigt tycker jag men ändå känns det bra alltså! Jaja ska gå nu hej så länge..

image273

Gissa vem :P

image269 Thihi vilket liv jag har :P

Bilder

image259  image260

GODIS

image261  EFTERimage268 FÖRE

Du och jag <3

image262 image264 
EFTER                                      FÖRE

image263 image265
EFTER                                      FÖRE

Hepp nu ska jag lära mig mer om photoshop hejhej!

Sovproblem idag

SERIÖST JAG BRUKAR ALLTID VARA KVÄLLSTRÖTT MEN JAG ÄR PIGG SOM EN MÖRT KAN VERKLIGEN INTE SOVA :S

Nu har jag photoshopat mig

Ja jag har ju det. Kollade på en film om hur man lär sig och gör med alla dessa funktioner på photoshop.. Har lärt mig en hel del nu så kan lite iaf.. Har provat på några bilder, inte helt nöjd med resultatet men det ser bättre ut än förut innan jag såg filmen iaf och det är ju en positivt tecken :D
Jaja nu måste jag sova om jag ska orka upp imorn..Är absolut inte trött men går jag och lägger mig senare orkar jag ikke..

image257     image258
EFTER                                   FÖRE

Har inte ändrat så mkt på just denna bilden då mer än lite vitare tänder och tagit bort alla fläckar i ansiktet, fixat ögonbryna lite osv.. Syns Knappt :P haha

SKIT FUL BILD MEN HADE INGEN ANNAN PÅ DATORN.
Alla ligger på minnet och de orka jag inte sätta i :P HAHA

Ingen bra rubrik

haha har suttit och tänkt på en bra rubrik som jag skulle skriva men jag kommer verkligen inte på någon bra.

Idag har jag vart i skara 11-14 sen handlade jag lite på willys när jag kom hem till skövde, sen kom jag hem kollade på tv sen kom robert och robin lite och spelade dator. Dom åkte för en stund sedan för de skulle kolla på hockey hemma hos robin ikväll. Skönt då får jag en kväll för mig själv här :D

Kaninen skuttar ute på golvet lite förtillfället och jag bara ligger och gottar mig här framför datorn lite. Ska kanske kolla på enchanted sen om den nu kommer ner, hoppas på de, den verkar söt :)

Oj nu börjar visst dagispapporna, ska kanske kolla lite på den nu ...

INGEN SOVMORGON !

Hade tänkt ta lite sovmorgon imorse och ställde därför klockan på 10.30 åh vad skönt! Men ikke när kl var 06.40 försvann den (NÄSTAN) hemligt nummer ringde, JÄVLA SKIT TÄNKTE JAG DÅ! äh jag svarar inte..Sedan ringde de igen vid 07.10 (NEJ JAG TÄNKER INTE SVARA JAG SKA SOVA IDAG) Men okej ringer det en tredje gång så svarar jag då.. Och va fan händer om inte riiiiiiiiiiiiiing när klockan är 07.30. Hejsan detta var poolen anette, skulle du kunna tänka dig att jobba nu 07.30-14.30 på 4B? Javisst var det enda jag kunde svara så när klockan var 08.00 PRICK! så befann jag mig på avdelningen och kunde börja jobba..DUKTIGA MIG! Sedan vid 16.00 började jag i skara och var hemma nu vid 20.30 så nu har jag vart i full gång hela långa dagen och kommer även vara det imorn med, när jag ska till mariestad med mina åkare så dom ska testa lite. Men det går nog bra!

JAJA NU SKA JAG DUSCHA HA EN BRA KVÄLL!

Bilder från nyårsafton

   
    

1. Jag
2.Sandra, Hanna, Robin, Sara
3. Koffes fd klasskompis, Koffe
4. Kim, Sara, Sandra, Erik, Hanna, Och dom andra två minns jag ej vad dom hette :P
5. Robert och jag
6. Singstar körde vi en hel del
7. Amanda och Erik
8. Robert och Koffe
9. Robert målade en snopp på tavlan :P HAHA (Någon skrev att de va han iaf, inte för att de var de :P)

Dagen som gått

Vaknade vid 10 i morse sen skjutsa Robert mig till stan i samband med att han skulle till jobbet vid 13 men han hade glömt att han började 12 idag så han släppte bara av mig där snabbt sen fick han skynda sig till jobbet :P hehe. Jag gick iaf på stan hittade lite fynd :) En svart långärmad tröja mm sen köpte jag lite smågrejjer på hem och hobby!

Skulle tvätta idag vid 5 till 9 och när jag kommer ner och ska hämta tvätten vid strax efter 6 så är torkrummet upptaget..JÄVLA PUCKO SOM INTE KAN SKÖTA SINA TVÄTT TIDEN, DET FINNS JU FAN ANDRA SOM VILL UTTNYTTJA TORKRUMMEN OCKSÅ LIKSOM..AAArg! bara för att jag just idag skulle ha de så var de en idiot som gör så de skiter sig..FY! :P

Var på östermalmslivs förut och handlade mig lite svamp och skink stuvning till mina varma mackor mmm! Så nu kollar jag lite på cops sen blir de simpson och en film med lite mys!

Då var de 2008

Nyår började med en mysig och god middag hemma hos Robin tillsammans med Robert, Johanna, Koffe, Amanda också Robin då :D Hade jätte trevligt sen kom allt annat folk och jag hade verkligen en lyckad kväll tills klockan blev runt 02.00 efter alldeles för mycket alkolhol :P ajajaj, jag och robert gick hem vid halv 3 och efter de, ja inga kommentaren mer än att jag inte mådde så attans bra! Dagen efter, nyårsdagen var ett hälvete kan jag säga det enda jag gjorde i princip var att springa fram och tillbaka på toa, Och i samma veva hela tiden säga
- ÄLSKLING! JAG SKA ALDRIG MERA DRICKA, ALDRIG MERA ALKOHOL
Men hur brukar den kommentaren sluta, jo man dricker igen och igen och igen..


Jaja kvällen sen iaf jobbade jag och jag trodde verkligen inte jag skulle klara de, var döötrött, mådde piss och hade inte ätit någonting mer än en halv sked safariyoughurt. Men det gick bra, jag liksom glömde bort mitt illamående och kunde på kvällen där tillochmed få i mig lite mera youghurt och hann bli sugen på kebabtallrik som robert köpte åt mig när han hämtade mig vid 21.15.Så allting slutade lyckligt tillslut iaf :P HAHA

Fick samtal från mamma på nyårskvällen och idag dom hade de göra bra, men sol och värme, å jag blir så avis, vill också åka men får vänta tills i sommar innan jag och robert dra iväg till varmare breddgrader..

image247


RSS 2.0