LOV

Wei jag fick lite lov iaf har vart ledig sen i tisdags och börjar inte för en nästa tisdag nu :D göttmos. Har lättat min hjärna lite också genom att lämna in 3/3 inlämningsuppgifter varav en muntlig! Bra jobb. Sen så har jag även kommit underfund med att jag ikke ligger efter i excel kursen, för om jag jobbar med 2 kap i veckan från och med nu så är jag klar vecka 15 och på pappret står de att jag ska vara klar vecka 20 :) så jag kan ta de lite lungt och skippa stressen där nu :)

Idag blir de lite party med lina och co :) Ska bli roligt

Har även gjort mig ännu lite mer stoltare precis nu, genom att ringa runt till åkarna och tala om att de inte har någon tränare och så vidare idag, jag som hatar att ringa folk jag inte känner sådär superbra som mina kompis, familj å så. Men nu var de gjort och jag är så stolt ;) haha
Se vad jag kan bli glad för så lite!

Hepp nu ska jag lägga in lite nya låtar på ipoden och ska även skriva en bäst just nu lista här på bloggen var det tänkt! Ska även försöka lägga ut lite bilder här på bloggen som jag inte har lagt ut ännu :P över en månad sedan på vissa alltså ;) Skäms!

image352

Ingen uppdatering

Hepp blev ingen mera igår eftersom pappa inte hann installera virusprogrammet på min dator, han skulle göra det idag så sen lär jag sitta mer vid datorn iaf!

igår var det kul iaf! Vi hann fixa klart musiken, det mesta iaf, och vi åt pizza och innan vi skulle åka hem körde vi buzz music quiz det var kul, första gången förlora jag och kom sist, men andra gången vann jag :D

Idag ska vi iväg till niina och fira henne lite vid 11 tiden, sen ska jag plugga lite på eftermiddagen/kvällen se så lite saker kanske kan bli färdigt idag med :) Vore skönt!

Aja nu ska jag hitta på nåt annat skoj..

Min lediga helg

I fredags slutade jag praktiken redan vid 10 sen åkte jag hem och åt och fixade mig för att sedan ta bussen vid 12.25 till skara, där jag fick skjuts till lidköping, sen var det test :) Alla dom små, hanna, julia, selma och johanna klarade sina tester :) det var kul! Sen missade tyvärr Ida och nathalie men nästa gång sätter dom den för den var bra! Efter de id 5 typ så följde jag med Ida, nathalie och idas mamma till stan i lidköping och kollade på lite kläder och så. Sen var jag hemma vid 7 i Skövde.

Imorse vaknade både jag och Robert hyffsat tidigt så när klockan var typ halv 11 åkte vi in till stan och tygposten där vi köpte tyg till tavlorna i sovrummet, blev ett med lite gröna inslag i, kommer bli as snyggt när vi målat om där inne.. Sen tog vi en fika på rådhuset, sen fixade vi rosa present papper med hjärtan på till Niina :) Och efter de åkte vi vidare till grans och köpte godis och fyllde ett påskägg som hon också ska få imorn när vi ska på kalas där, för att hon fyller 5 år :)

Ikväll skulle jag och Robert umgås med mamma och pappa lite men så ringer mamma och säger att dom är bortbjudna, jävla puckon.. men jag och Robert åker ändå hem och fixar musik, lite excel och min dator och umgås med mallan och john istället! Och bjudna på pizza lär vi bli också, det är rätt åt mamma och pappa, det kan dom gott bjuda på!!!!

Hepp ha de bra alla, uppdaterar mera ikväll kanske..

Torsdagen

Praktik idag, fick sluta tidigare idag redan vid 13.30. Tänkte först jag skulle åkt till ishallen tidigare då men  åkte hem och pluggade lite och ska till ishallen nu vid 16.30 som planerat :) 
Tråkigt idag att säga hejdå till min handledare, kommer faktiskt att sakna henne. Hon har vart skit bra, kunde verkligen inte fått en bättre handledare! jag får skriva upp mig på inrigning så kan jag jobba extra även där, det tyckte hon också :D hepp nu ska jag plugga lite till sen ska jag bege mig mot ishallen!

ha de bra alla
/föresten har ju glömt att säga att jag numera är blond igen ;) (lycklig) Jag som väntat så länge nu..Äntligen! Blev verkligen super nöjd, nästa gång blir de ännu mer slingor, men får ta lite i taget :)

pussss

Onsdag dag

Idag har jag vart på praktiken som vanligt mellan 7 och 14 :) Sen har jag träffat lina och jessica ett tag, tog en fika på pims och sen kollade vi i affärer lite! Och jaa jag vet jag uppdaterar inte så ofta här längre och det är för att jag känner att jag inte hinner just nu, tråkigt men sant! Måste bli en ändrig på det snart..

Torsdag
Sista dagen på Praktiken 7-16
Skara 17-19

Fredag
test lidköping 14-18

Lördag
LEDIG

Söndag
LEDIG

Så här ser det ut resten av veckan iaf!
Får inte glömma nämna att vi faktiskt saknar sofia och Tobias här hemma också! Fast man läser ju att dom verkar må prima där nere i thailand (AVUNDJUK) ;)

RSS 2.0