Plans for today

Idag ska jag träffa Madde, ska kika lite på nya saker till deras lägenhet, får se kanske hittar något till mig själv också ;) Sen på eftermiddagen ska jag till skara (16-18) Det är väl ungefär det som händer idag..


Helgen som gått

Började i fredags med lite fest hemma hos Lina på kvällen, drog sedan ner på stan tillsammans med syster och hennes kompis som också vart hos Lina på kvällen! Tog en mellanlandning hemma hos Jenny sen vidare till husaren. Blev en ganska tidig kväll, hem redan vid 1 då jag skulle upp och jobba på lördagmorgonen 7-15. Gick super bra på jobbet, väldigt roligt! En så himla bra avdelning jag aldrig var på förut faktiskt, hon jag jobbade med var också väldigt bra. Sen när jag slutade så gick jag och Robert ner på stan och käkade lite, det är ju trots allt  bara matfestival en gång om året så man måste ju ner och kolla läget!

På kvällen blev det lite fest här hos oss. Roberts kompisar var här. Gick in på bogrens och kollade läget, invigning av taket. Gick hem ganska tidigt också runt 1-2.

Idag har det varit en väldigt lugn dag här på billingstorpsvägen 8 :P sov väääldigt länge sen har vi typ bara legat i soffan hela dagen utom en snabb sväng ner till kvantum och Robin. Har tagit en mys promenad här på kvällen också. Börjar bli kallt i luften nu känner man.. fyy tråkigt, sommaren ska alltid gå så himla fort :(

Skövdes Matfestival

Då var det dags igen, sista helgen i augusti. Matfestivalen i skövde.. Inte riktigt lika speciellt och kul som när man var liten kanske.

Idag ska jag och Robert först gå på stan. Jag ska se om jag hittar något att ha på mig ikväll annars får det bli något som jag redan har här hemma. På kvällen sen så ska jag hem till Lina för lite födelsedagsfest. Ska bli kul! Kanske blir en tripp ner till stan sen.

Nu ska jag äta lite frukost sen går vi nog ner till stan vid 11 tiden.


Tisdag, Onsdag, Torsdag


Tisdag

I tisdag var åkte jag och Madde och hälsade på Erica i tidaholm, vi åt god mat och gick en promenad runt i tidaholm, mysigt :) Sen åkte jag och Madde hem till mig och hade myskväll hela kvällen, kollade lite på film också, linas kvällsbok. Väldigt mysig kväll!

Onsdag

I onsdags(igår) så träffade jag först mamma på stan och hon gjorde synundersökning och sen kikade vi lite på stan och tog en sen frukost på gräddhyllan. Vid 12 sen så hämtade Sofia och Jenny mig hemma och vi åkte ut i skogen och plockade blåbär, hade egentligen hoppats på lite kantareller också men fångsten blev bara en enda ;) men blåbär fick vi en hel del, var helt blått ute i snåren! lite senare på eftermiddagen sen så träffade jag sofia igen och vi cyklade ner till stan och kollade lite. Cyklade sedan hem till henne igen och fixade blåbärspaj och inväntade jenny och lina. Firade Sofia lite eftersom hon fyller år idag :) Massa Grattis till världens bästa Sofia :)

Torsdag

Började tidigt idag då vi har tvätt tid jag och Robert.. Så nu är det snart dags igen att gå ner och hänga lite tvätt. Senare sen ska vi iväg och handla och fixa lite. Sen på eftermiddagen ska jag iväg till skara mellan 16 - 18 sen på kvällen ska jag träffa Madde och det blir då lite allsång på torget!


090824

Måndag idag vilket betyder skara 16-18.00 (skönt att ha nåt när man inte jobbar iaf) även fast jobb lockar desto mer måste jag ju säga! Idag ska jag umgås med Robert, vi ska nog åka till väring en sväng och kolla på mc.. sen blir det stan en sväng och sen skara som sagt.. Ne nu ska jag gå och fixa mig lite :) Hoppas ni får en bra måndag!

Filmtittande

har kollat klart på lite filmer idag som jag inte sett sluten på bland annat eragon, boog and elliot och slumdog millionare
den sist nämnda var väldigt bra tyckte jag :)





nu måste jag gå ner till jobbet :)


Jobba

Ordentlig sovmorgon idag :) Nu ska jag äta lite mat och kolla på film, ikväll blir det jobb 15.00-21.30 ska bli kul att jobba lite faktiskt! Det var en vecka sedan iaf jag jobbade..

Ha en bra lördag!


Why

Ja precis varför får jag alltid denna jävla ångesten.. det riktigt vrider sig i magen! Kan inte någon bara komma säga till mig att det gör inget! Snälla!

vakansen ringde precis och sa att hon hade 3 turer idag på kvällen och sen hela helgen.. Självklart tar jag helgen sa jag men om ikväll sa jag inget för jag vet ju att jag har lite planerat för kvällen ju.. men sen när jag lägger på så kommer ångesten varför tacka jag inte ja till ikväll också, tänk om dom inte ringer mig mer nu eller tänk om jag inte får mer tider och att jag skulle passat på att ta den också.. BLÄ! Men nu ska jag försöka övertala mig själv att jag faktiskt har tackat ja till både lördag och söndag iaf!!!!!!!! :P va lite glad för att dom ringer mig, och för att jag ska få jobba på min hemavdelning också :)


Igår torsdag och lite idag fredag

Då var finlandstrippen slut för i år. Har haft jätte trevligt, massa god mat och trevligt sällskap! Så himla skönt att bara komma iväg nånstans, bort från vardagen. Igår när jag kom hem så åkte jag och Robert först till skultorp och leverera lite som vi hade köpt :) Sen handlade vi lite. Efter det så kom Sofia hit en stund och sen gick hon och jag upp till henne då hennes bror hade lite förfest med sina kompisar i hennes lägenhet. Vi fortsatt sedan ner med cykel till stan och husaren där vi fick träffa våra småsyskon som faktiskt är lite äldre än hur man ser dom egentligen :P Det var en syn man inte riktigt brukar se, liksom dom är ju fortfarande Malin och Viktor typ 7 år som vi mimar för när vi var hos varandra med våra föräldrar eller hur Sofia? ;D

Nu så ska jag plocka upp väskan från finland och sen duscha och göra ordning mig för stan vid 11 tiden. Då ska jag träffa Madde och Erica nämligen och sen senare i eftermiddag/kväll så ska jag träffa Lina, Jenny och Sofia :) Ska bli trevligt att träffa så många fina vänner på en och samma dag!





Finland

Idag åker vi till finland, eller ja vi ska åka båt, kryssning eller vad man säger :) Ska blir kul och skönt att komma bort lite!
Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa ner allt jag ska ha med mig i väskan..


En hel annan sak är att en väldigt bra vän fyller år idag :) Grattis världens bästa Lina på din födelsedag <3



snacka om sammanträffande

Sitter här lite vid datorn och grejjar lite så får jag sms, två i rad.. Då är det från madde och ett från sofia.. Lite kul för båda två ville använda min skrivare ;) lite poppis om man säger så ;) eller kallas det uttnyttjad :P skoja bara.. nu ska jag dammsuga!

Släktkväll

Igår var vi hemma hos Linda och Tomas(min farbror) :) det var trevligt fick träffa lite släktingar.. Åt god mat, grillat!
Var väl hemma runt halv 11 nån gång då mamma skjutsade hem mig.


jag igår




mamma hade lånat hem glasögon för provning så dom testade jag lite också:)


Idag blir det myskväll med Robert och sen ska vi hem till Anneli och Ove för lite planering inför tisdagen när vi åker till finland. Sen på kvällen ska jag gå lite promenad med Madde :)

Ledig

Första lediga helgen på 5 veckor :P Kan ni förstå att det är skönt?
Har varit väldigt duktig idag eller rättare sagt är duktig, håller på att tvätta och har plockat ordning i hela längenheten så gott det går eftersom Robert sover för han har jobbat övertid natt :) Ska dammsuga när han vaknar sen tänkte jag.

Lina och Robin kom förbi här utanför mig förut så jag fick träffa Melker lite (Linas föräldras labradorvalp) Så himla söt ååhh :)

Idag ska jag hem till skultorp för att träffa släkten lite ska bli trevligt!

Update fredag klockan 12

Ringer min telefon, så vare jobbdags igen :) gud va bra! jag blir så himla glad, tackar och bugar för allt jobb jag får alltså! jag blev alltså inringd tills ikväll igen ska jobba 16.00-21.30. Ska göra iordning mig lite nu så ska jag gå om tjugo minuter ungefär!

Fredag

Hade ställt klockan på 8 redan idag och faktiskt så vaknade jag då fast gick väl inte upp för en vid halv 9 :) Fixade mig lite sen åkte jag och Robert iväg för att besiktiga bilen, gick bra och en godkänd bil som resultat :) Sen åkte vi in till stan och robert skrev in sig på körskolan för att kunna ta mc-körkort.. fast han ska nog inte ta körkortet för de för en nästa år.. Sen handlade vi lite. Nu håller vi på att laga mat (bakad potatis med goda röror till) Mums :)

Ikväll ska jag hem till mamma och pappa för att träffa lite släkt från jämtland som är nere och hälsar på!
Dags att kolla till maten igen!


Ändrade planer

Jobbet ringde nyss, det blir lite extra jobb för mig ikväll iställt! Kände att det är bäst att passa på att jobba nu när man väl blir inringd :)
                                                                     

Update: Missförstånd till max alltså :P haha antigen lyssnar jag väldigt illa eller så sa hon fel när hon ringde förut. Kommer upp på avdelning (en jag dessutom aldrig vart på) Ombytt och klar. Då säger hon som jobbar där jaha är det du som ska följa med till sjukhuset?
Linda = ????????? what? jaha tydligen skulle jag följa med den boende.. Först fick jag nästan lite panik men det gick ju bra tillslut.. gick fort också, så jag var hemma vid 7 igen.. Så två timmar övertid till mig :) Skönt! Men det var lite kul att följa med också och göra något annat för en gångs skull!

Nu ska jag dricka smoothie och kolla film iaf :) Imorn är det dags för sista jobb dagen på sommarviket! tråkigt faktiskt :( Hoppas på lite inringning sen framöver..


liiindab.blogg.se/selfmade

liiindab.blogg.se/selfmade

Blueberry






Låt mig säga såhär: Jag kom precis hem från en runda i skogen (jag och min skövdebostäderstygkasse + burk) Fick med mig nästan en liter blåbär hem :) Mmmh så gott!

Ne nu ska jag laga mat till mig själv eftersom Robert inte är hemma..

promenad

Glömde säga igår att när vi kom hem från jönköping så tog jag och Madde en promenad på berget menads christian sprang, hela 5 km :) kändes skönt! Och idag har jag och Jenny gått promenad på morgonkanten, mycket trevligt! 
Nu ska Robert snart iväg och jobba då ska jag dammsuga lite här hemma sen på eftermiddagen ska jag träffa Lina och Jenny :)


spontant

träffade Madde och Christian idag och vi fick för oss att ta en liten tripp till jönköping så så fick det bli :) Så det blev lite A6, Ikea och tacobuffe på det :) Väldigt mysig dag! Köpte mig inte så mycket mer än en saftkanna från marimekko, var lite rea på den så det fick bli en sån ;)

Imorn blir det en lugn dag då jag är ledig, blir kanske promenad med jenny :) och sen ska jag nog träffa Lina och Jenny sen imorn också! Ska bli kul.

Ne nu ska jag gå och lägga mig om jag ska orka gå ut och gå imorn.

Puss och godnatt

Mormor och Morfar

Först vare jobb hela dagen sen på kvällen följde jag med mamma och pappa till mormor och morfar, fick lov att bli lite bortskämd :) Fick jätte god fläskkotlett med klyftpotatis :) Nu har jag precis kommit hem. Ska väl lägga mig och kolla på någon film här snart då jag är ledig imorn och på onsdag sen jobbar jag  sista dagen på torsdag sen är sommarjobbet slut vilket betyder PANIK ungefär :P men det löser sig till slut förhoppningsvis!

Ha en bra kväll nu blir det soffan för min del snart :)

var är jag utan dig?

Utan dig var är jag då?
Hur vet jag vilken väg som jag kör på?
Utan din röst skulle jag hamna fel. Även om allt är mörkt och får du mig att se!
Och även om jag nån gång svänger lite snett, Så finns du alltid där och leder mig rätt.
En dag förlorade vi varan'. Allting blev mörkt och din röst den försvann. Hur skulle jag ta mig dit jag ville va'?
Då såg jag det som fick mig att förstå. Jag trodde din kraft var slut, men det var sladden som hade åkt ur..

Skultorp

Har precis duschat och ska nu bara göra iordning mig sen ska jag bara vänta på att mamma ska ringa så ska jag följa med dom och handla lite sen med dom hem och vara hos dom hela dagen lång :) Mysigt att umgås lite med familjen.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer här men nu vet ni iaf lite vad jag ska göra idag :P



Ser ut att bli skönt väder ute idag :) Åhhh så bra när man är ledig också!

Film mys

Idag har jag jobbat till klockan 15 sen gick jag hem bakade paj och fixade lite sen cyklade jag ner mot stan och mötte Lina sen gick hon och jag hem till mig och inväntade Sofia och jag bjöd dom på blåbär/hallon paj :) Sen gick vi upp till Lina lånade lite kläder och lite filmer :) Nu har jag hunnit tvätta på kvällen en snabbis och sen kollat på film, Linas kvällsdagbok och nu blir det snart en film till :)
Är ensam hemma då Robert är uppe i Karlstad med sina vänner. Imorn är jag ledig och då ska jag åka och handla med mamma och pappa sen ska jag följa med dom hem och umgås med dom hela fredagen. I helgen sen jobbar jag och ska träffa Madde på lördag för lite grillmys tror jag det blir.. Hepp nu blir det en film till här :)

Puss*

Åååh men älskling!

;) Bra dag på jobbet idag, har vart på en annan avdelning idag :) Rubriken säger allt egentligen men hihi! Slutade redan klockan 13 idag så ahr hunnit sitta ute en stund och sen städat och nu duschat lite, ska bege mig mot kvantum snart och handla lite och sen ska jag pyssla, har nämligen fått hem en leverans från parlgrossisten.se kliar redan lite i fingrarna känner jag :D

Nepp ska ta på mig mjukisar sen handla!

liiindab.blogg.se/selfmade (Mina egengjorda smycken)

Selfmade





har jobbat hela långa dagen idag sen åkte jag robert och niina till maxi och jag hämtade min dator på siba och sen åt vi glass på mc donalds :) Har även hunnit pärla lite idag också och nu ska vi snart kolla på film här.

mer av mina smycken på:
liiindab.blogg.se/selfmade

Nya smycken

Mina nya bokstavsstansar







det är första gången jag använder bokstavs stansar så man får ju träna lite till innan det blir perfekt ;) hehe

RSS 2.0