BRA LÅT !

Flo Rida feat. Ke$haRight round 

You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down..

Fixar dag

Var på Em och Mio i förmiddags sen blev det en lunch på thai house och sen handlade vi och sen blev det hem igen.
Tog det lite lungt, sen satte vi igång med packande av lådor, har typ packat ner hela vårt kök i lådor nu och även lakan och sånt där. Sen var dom som köpte soffan här och hämtade den också så nu sitter vi här på varsin stol och kollar på tv :P hehe väldigt tomt, men det känns ändå rätt skönt för nu slipper vi flytta med soffan till nya lägenheten sen utan kan bara vänta på den nya som kommer om typ 5 veckor :/ :P

Har även hunnit kolla på lite film, Madagaskar 2 escape from africa. Ganska bra men som det brukar oftast vara så var den första filmen bäst!

Känner mig för övrigt lite bättre efter lite vila, har iaf inte så ont i halsen hoppas hoppas jag håller mig frisk!!
Imorn blir det fest hemma hos Sofia sen Björn Rosenström juuuu!
Ska även till Mariestad på tävling innan på dagen men får lite sovmorgon då jag åker med 9.35 bussen härifrån :)



Jag som älskar fredagar

Vaknade för 1 timme sen ungefär så nu har jag surfat runt på datorn en sväng. Ska se till så Robert vaknar nu också så ska vi ta en sväng till typ mio , em, jysk och kanske elins esplanad också! Sen ska vi handla och sen blir det fixar dag, packa ner en del saker i lådor och sånt där annat kul!

Glömde säga att jag kollade på Bolt igår också, söt film tyckte jag!



ha en bra dag alla!

Hemma

Har nu vart i skara 16-18 sen hem till Jenny med Lina och Sofia och firat henne, vi fick tårta (jag fick glass och hallon) jätte mumsigt! Sen fick hon present också såklart :) Men nu är jag hemma, ska nog sätta på en film tror jag, får se vilken det blir kanske madagaskar 2 eller bolt.

Hepp dags för kvällsmat också puss och kram

- städning

det blir ingen städning, för det första så orkar jag inte och för det andra så kommer Sofia hit när hon är klar så ska vi fixa lite nya låtar. Men nu ska jag äta frukost och umgås med Robert älskling :D


Godmorgon!

Jag vet inte vad det är med mig men jag har gått upp tidigt både igår och idag..
Känner mig inte riktigt fit for fight om man säger så.. Så nu ska jag göra klart dom där två sista uppgifterna på hemtentan sen blir det till att städa lite. Idag fyller Jenny år också så grattis till henne :)<3

Nu ropar robert! pusssshej

Kvällstrött

Har vart i skara idag mellan 16-19 blev 3 timmar istället för bara 2.. Men nu ligger jag i soffan. Orkar verkligen inte plugga mer nu men jag tycker iaf att jag har vart duktigt, har bara två stycken frågor kvar på hemtentan och dom andra två uppgifterna är klara :) tummen upp!
Ne nu ska jag lägga ifrån mig skolböckerna och kolla på efterlyst!


Godmorgon onsdag

Känner mig ganska utvilad fast ändå inte, jag tror jag har sovit ordentligt men jag har så nedrans ont i halsen så det är inte klokt :( fan fan fan, jag vill inte bli sjuk.. tror inte jag har feber iaf!
Snart ska jag till vårdcentralen och ta lite blodprover, vill inte skriva varför i bloggen.. Sen ska jag och Robert iväg och handla sen ska han till jobbet och jag ska fortsätta plugga vidare på min hemtenta! kom faktiskt rätt långt igår det var skönt :) Skrev även lite på dom andra uppgifterna vi har så som lindrande vård, symtomlindringen och socialt behandlingsarbetes litteraturuppgiften! Skönt att snart vara färdig.

Ne nu ska jag platta håret och fixa mig sen blir det till att åka!

en busschaufför!

Har ju inte skrivit i bloggen sen i fredags så måste ju berätta om i söndags morse, var på lite halv dåligt humör, trött och allmänt seg. Gick på bussen och lämnade fram rabattkortet och 100 - lappen för att fylla på, det var bara det att när han skulle ta emot det så fick han inte tag på kortet utan det åkte ner på golvet på hans sida.. Då blev han förstås skit grinig och skällde på mig genom att säga till mig att jag borde väl fatta att jag inte ska lämna kortet utan bara pengarna..
och som sagt så var jag trött och inte på humör.. idiot!
ALLA ANDRA BUSSCHAUFFÖRER VILL TA KORTET SJÄLVA IAF! ......

sorry men jag gör allt för att slippa plugga :P haha

ledighet framför mig

Min helg har varit bra men fullspäckad! Tibro från 9-18 ca i lördags sen på kvällen kom mina kära vänner hit till mig på lite fest :) trevligt hade vi! På söndagen sen så var det skara sen lugn eftermiddag med älsklingen. I måndags så var jag i skolan hela dagen till klockan 3 sen blev det skara 16-18.30 och på kvällen träning :) idag var det skola bara till klockan 10 sen gick jag, madde, erica och helena ner till rådhuset och tog en fika. Sen gick jag hem och mamma hämtade mig vid 13 typ så då åkte vi till rusta, colorama och jysk sen blev det staden där vi besökte apoteket, gina och akademibokhandeln. Köpte mig iaf kökshanddukar, hudkräm (eller jag fick av mamma) sen köpte jag själv ett par nya mjukisar vilket var behövligt då dom andra börjar bli så slitna :p
När mamma släppt av mig hemma sen vid halv 5 typ så gick tiden rätt fort och snart blev klockan 6 och då har jag tränat lite :) nu har jag precis ätit och ska plugga lite, sen blir det till att duscha och sen plugga lite till :(

Ledig nu, onsdag, torsdag och fredag sen lördag blir det fest och bogrens (björn rosenström ju)

en hel eftermiddag på stan

Köpte mig lite nya saker bland annat ett vitt linne på mq, mörk grå kjol från gina, svart stor t-shirt från åhlens och turkosa muffins formar från lagerhous. Tog även en snabb lunch på mcdonalds.. Sen när klockan blev halv 5 tog jag en sväng förbi systemet och köpte en cider och tequila rose ;) När jag sedan kom hem slängde jag på mig träningskläderna och gick iväg för ett medelpass på friskis. Nu ligger både jag och Robert i soffan och ska kolla på film, bedtime stories blir det, får se om den är bra nu då!


klar för stan

yes ska börja gå mot stan nu och möta Ida..


provar camen lite också :P haha (jag vet töntvarning!)

En kladdkaka till

ja som rubriken säger :P haha den blev så himla lyckad och god så jag gjorde en till idag också :D
Har städat lite ytligt nu.. bara dammsugningen kvar sen har vi tvättid men den får robert ta, för jag ska upp till stan och träffa Ida vid 12.30. Ska kolla lite på stan. Sen ikväll 17.30 så ska jag träna och ikväll sen blir det film och mys med Robert :)

På lördag (imorgon) blir det först Tibro, tävling till 17 typ sen på kvällen kommer mina söta vänner hit så blir det lite fest!
Ska bli roligt, måste ladda ner lite bra låtar nu ikväll också ;)

Ha en bra helg alla!

Nästan hela veckan

Så skönt! Imorgon är det fredag (igen!) härligt! Det enda som är jobbigt är att jag ska ha "prov" eller ja läxförhör, 56 frågor eller hur Madde ;) kanske snarare 5 - 6 stycken hehe..
Ligger i sängen som så många andra dagar som jag skriver här i bloggen om.. med laptopen i knät och nerbäddad för natten. Ska plugga en sista gång nu inför imorn sen läsa vidare i min bok jag läser i socialt behandlingsarbete, riktigt hemsk bok alltså, sann är den dessutom..

dags att sluta skriva och göra lite nytta!
p.s inga mera -is erica jag lovar :P he he d.s
Godnatt*

En trevlig kväll

Hos jennys jobbarkompis tobbe :) Spelade lite wii och pratade en del! Det blev jag, lina och jenny som åkte dit.
Ligger nu i sängen och laddar in massa bra musik till ipoden, men ska väl ta och släcka lampan, stänga av datorn och sova nu kanske :P

godnatt puss *

12 år och pappa :S



Ja vet inte vad man ska säga men är inte detta helt sjukt? Hans flickvän är inte gammal heller endast 14 år..
vet inte vad jag ska säga mer än HERREGUD han ser ju tyå ut som 10 år, fast knappt det alltså..


om göran

Varning för Internskämt!

Jag, Erica och Madde kommer utanför herrbutiken mittemot ingången till vasaporten där det står en man uppe på en balkong rakt framför oss..
Jag skämtar till det lite såklart ;)
- Frågar vad heter du?
- Han svarar Göran
Jag, Madde och Erica på rad klappar händerna i takt samtidigt som vi skriker GÖRAN GÖRAN GÖRAN..
go göran liksom!

HA HA HA HA HA HA HA HA
ingen fattar men det är min sjuka humor och dom två skrattade ju såklart ;) haha

okej kanske inte flög direkt men..

Ett hårt pass igår :P haha jag behöver lite mer träning kände jag innan nästa intensivpass ;) men det var gött att få sig en riktig genomkörare iaf!

Idag har vi vart på tingsrätten med kursen socialt behandlingsarbete..Sen gick jag, erica, madde och helena och lämnade ericas väska sen gick helena upp tillbaka till skolan menads vi andra 3 gick till american pizza och käkade :)
Han att ta en runda på stan också.. men nu ligger jag hemma i sängen med datorn i knät och bara njuter :)

Ikväll blir det mariocart kväll hemma hos jennys fd jobbarkompis tobbe!

GLAD :D :D

Jag är så trög av mig så jag fick ringa Berith på tomtegården igen angående sommarjobbet. Så nu när jag ringde och frågade om jag hade fått eller när jag skulle få reda på om jag hade fått så sa hon bara
- men oj det trodde jag du förstod att du hade fått redan? och så skrattade hon bara

haha fy fan va härligt! Sommarjobb åt mig och den där 3 kg stenen från hjärtat bara ramlade ner på marken direkt!
Nu kan jag verkligen unna mig ett intensivpass eller tror ni jag pallar det? :P haha ne positiva tankar.. 3 kg lättare pga den där stenen så flyger jag fram genom salen ;)

/happy happy LINDA :D:D:D

Väntar

På att Madde ska bli klar :D delade på klassen idag så vi hamnade i olika grupper..När hon är klar så blir det att gå ner på stan en sväng. Sen har vi lektion i eftermiddag igen..

Inget roligt inlägg jag vet :P haha


Tidig morgon

Vaknade när Robert kom hem här vid 7, alltså för en halvtimme sen ungefär. jag kan absolut inte somna om och nu är det ju iof bara 15 min tills jag ska gå upp och göra iordning mig så det är ju inte så värt ändå :P
idag har jag skola mellan 9-10.15 sen börjar jag inte nästa lektion för en 12.30-15.00 så det blir till att sitta och plugga mellan där.

Ne kanske ska gå upp redan nu och käka lite frukost och bara ta det lungt!
Ha en kanon bra dag vänner!

En söndag

Mysig dag igår och idag åkte jag till skara mellan 9-11.30. Väl hemma tog jag en varm välförtjänt dusch.. Efter att ha stått i en kall ishall så är man rätt frusen måste jag säga. Sen åt jag mat, gårdagens rester. När klockan blev strax innan 3 så gick jag upp till stan och mötte sofia hos hennes föräldrar i stan. Sen tog vi en promenad hem till henne.

Sofia åt korv och pommes och jag fick några pommes också :) eftersom jag redan hade ätit så var jag inte så hungrig. Kollade lite på tv och pratade en del! När jag skulle hem vid 17.30 så fick jag med mig lite belgisk choklad hem :D haha jag tror på något  sätt hon försökte bli av med dom.. men den chokladen är så himla god så det är klart man inte tackar nej till den ;)

Nu ska robert diska och jag ska gå till ö-livs och köpa något gott att ha till filmen :) Sexdrive ska vi se, den ska tydligen vara bra!

ha en bra kväll

<3<3<3

3 år och 3 mån med min älskling idag :) <3

Skriver mer senare ikväll!

Alla hjärtans dag

Skulle egentligen fixat vinden idag här hemma men roberts syster var sjuk så det blev inget med det, så jag åkte till skara idag och var där till 12.30 då jag tog bussen hemmåt. Skulle träna klockan 3 också men när jag kom dit så visade det sig att han som skulle ha passet hade glömt bort det så en annan tjej fick hoppa in, bra pass iaf (tillslut) ;D
Sen hämta robert mig och vi kom hem och lagade mat, det blev ris, kyckling och cafe paris sås i ungnen, riktigt gott. Sen hade robert fixat efterrätt hallonglass, grädde, gelehallon och jordgubbar :) Sötnos då!

Nu har jag duschat och gjort i ordning mig. Om en timme ungefär ska jag och robert gå upp till stan för att se på bio. Benjamin buttons otroliga liv :) Lång var filmen också 2 tim och 45 min. Hoppas den är bra.

Nu är jag trött så ska vila lite innan!
Hoppas alla ni haft/får en fortsatt bra dag :)
PUSS!


Förmiddag hos mamma och eftermiddag i stan

Började en tidig morgon med att robert skjutsade hem mig till mamma lagom till 8 ungefär, sen fixade jag lite saker och vid 11 hade jag klipp och sling tid hos lisa :) Blev jätte nöjd! Som vanligt när man fixar håret hos henne. Sen åkte jag in till stan och mötte upp robert vid 2 tiden.. Gick runt och strosade lite, köpte mig ett bas linne, örhängen med rosetter, strumpor, lång t-shirt, kuvert och ett nagellack :) Även robert impulsshoppade lite en svart luvtröja och ett par tygskor från dna. VI käkade även lite på gräddhyllan! Åkte sedan ut till elins esplanad och handlade.

Har vart och tränat idag 17.30-18.30 kul! Sen har jag installerat nytt virusprogram på datorn och nu ligger jag i soffan och kollar på simpson, äter godis och dricker alkoholfri cider :D

Imorn blir det skara sen myskväll med älsklingen <3

Tänk samhället idag alltså



vad sägs om detta tjejer? :P haha nu kan även vi kissa stående med hjälp av denna sak!

C + B

B - Chuck! Stop! Don't go, If you have to leave, I will come with you
C - I appreciate your
B - No you don't. you don't appreciate anything today, but I don't care, What ever you going throw I want to be there for you
C - We talked about this, you're not my girlfriend
B - But I am me and you are you, we chuck and blair, blair and chuck, the worst thing you ever done, the darkest sky you ever had, I will stand by you throw anything
C - And why would you do that?
B -  Because I...I love you
C - Oh that's to bad

Den scenen alltså!

Tröttis

Ja nu är min hjärna helt full känns det som.. Bara massa livshotande arytmier och hjärtinfarkter just nu..
Men om jag ska klara det här imorn får jag nog plugga lite till.. Dags för en riktigt genomdragare nu så jag fixar provet!


090210

Sofia ringde mig vid typ ja halv 4 typ och undrade om jag ville med ut till mio och kika lite, javisst tänkte jag liggandes i myskläder i soffan :P men jag skyndade mig och bytte om och en kvart senare satt jag nere i bilen med sofia och viktor. Vi släppte först av Viktor hemma sen åkte vi ut till mio, chilli och även till coop. Sen in till stan och parkerade bilen och mötte sedan upp lina och jenny! Kollade en snabbis på stan eller ja åhlens, hemtex och indiska :) Sen blev det en traditionell fika på pims :) Massa prat <3

Nu är jag hemma och har vart det sen klockan 7 typ, har hunnit plugga en del, även diskat efter maten som jag inte hann med förut. Tänkte ta mig en dusch nu och sen återgå till pluggandet..

Sådär det var nog allt jag hade för tillfället iaf!

---

try to working at that dream i did yesterday..


mindre tid

för saker runt omkring.. hinner typ med skolan, jobb och sen äta och sova :P haha.. herregud måste bli ändring på detta! Idag ska jag iaf träffa mina vänner :) Men innan dess blir det plugg till sjukvårdsprovet och sen ska jag hinna göra köttbullar och äta lite av dom också!

imorn blir det först prov sen lungt en stund och på kvällen träning

Torsdag
Skola 8-11.30
Skara 16-18.30

Fredag
Läkartid (telefontid) 8-9
Klipptid 11.00

Lördag
Tippen och en hel del rensning på vinden där och även övrigt om det behövs

Söndag
Skara 9-11.30

Min planering än så länge iaf! Blir säkert någon mer träning någonstans mellan här också :)
Nu måste jag fortsätta plugga håller precis just nu på att läsa om förmaksflimmer :P bara plugga på!

T R Ö T T

 = JAG!!

Igår var det en riktigt lång dag i skara (tävling) var i ishallen vid 08.30 och åkte sedan hem med 19.55 bussen mot skövde.. Sen var det bara till att äta sen sova för idag gick jag upp vid halv 8 och åkte till ishallen sen var jag hemma här vid halv 1 och nu ska jag snart iväg och jobba klockan 15.00-21.15.. Pengar, pengar, pengar alltså men shit nu känns det i kroppen, imorn blir det till att sova ut ordentligt!

Ne om man skulle ta och vila lite nu och sen gå mot jobbet vid halv 3 ca..

Latmask

Känner mig så nu iallafall :P Har legat här i soffan hela dagen typ, har vart ute en lite sväng och påvägen köpt lite mjölk men annars legat här och bara ja latat mig :D ska äta lite nu sen fortsätta skriva på mitt CV..


Precis nyvaken

Hade tänkt mig en runda på stan idag! Men jag är alldeles för seg för det, passade på att sova ut ordentligt idag när jag är ledig, det enda jag ska röra mig utanför dörren nu är till östermalmslivs för att köpa mjölk.. Eller ja iaf nu på förmiddagen sen ska jag ju till skara med inte för en vid klockan 3..

Ska sätta mig och skriva lite CV idag sen baka lite bröd eller något annat kul!
Imorn blir det träning iaf igen på friskis! jag vet, träning på en fredag tänker säkert någon, men ska man ändå inte göra något speciellt gör det ju inget att man går och tränar en gnutta ;) Då har det blivit 3ggr denna veckan också! Jag är stolt över mig själv! Nu ska jag försöka hålla detta också.. Kan kanske bli svårt vad vet jag men jag ska kämpa :D

ha en bra dag!


längtar efter detta föresten! Jag vill åka skidor!!

Ledig

Imorgon är jag ledig från skolan! Otroligt skönt.. ska sova ut ordentligt sen kanske det blir stan och sen på kvällen skara..
hinner inte skriva mer för robert ska spela så då kan jag inte sitta vid trådlöst då vi ej fixat en såndär sak så man kan göra både och.. ska göra det tills vi ska flytta :D

pusssss

Obetydlig?

Känns så iallafall, jag är nog bara där för att det inte finns någon annan.......Jag har iallafall inte gjort någon något, eller jo sorry det enda jag har gjort är att STÄLLA UPP! vara där varenda jävla ******* dag sedan ja typ ja det blir nog banne mig 2 år tillbaka minst!

Jag har offrat mitt eget liv på ingenting.. Jag älskar konståkning! Jag har själv åkt väldigt länge och det är verkligen ett stor intresse och jag blev väldigt glad när jag blev tillfrågad att bli tränare..I början trivdes jag jätte bra, det var kul att komma dit, man kände sig välkommen och uppskattad. Men det är ju inget man gör längre, jag drar mig för att åka dit! Känner efter en extra gång, är jag verkligen inte sjuk nu? ja ni förstår! Jag har lagt ner väldigt mycket tid, och växt i mig själv på detta och kännt att jag gett något! Det går liksom framåt? Konstigt tycker jag eller jag menar det är ju jag som är där 14 timmar i veckan bara.. Och jag suger ju! Jag är kass!

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALLT DETTA! Jag får ingen information, den får alla andra före mig, jag får läsa på andra ställen!

Ne nu är jag förbannad...............................................................................
Jag är ledsen, hur tror folk att man känner sig liksom?
Men hur säger man till då? jag som är så lipig av mig, även om jag är arg bara så gråter jag :S Ne jag måste skärpa mig!

En lång lektion sen mat på stan

Började klockan 8 idag och slutade inte för en vid 11.30.. 3,5 timme med massa information. Gick igenom ett helt kapitel om hjärt och kärlsjukdomar.. Man blev lite trött om man säger så. Sen gick jag, Erica och Madde ner till stan och åt sen blev det en tur på gina, köpte däremot inget men hittade massa fint!

Nu ligger jag här framför datorn och bara slappar..

I väntan på att stan skulle öppna

Hade redovisning i smågrupper idag på socialt behandlingsarbete. Jag och Erica hade jobbat om BRIS. Så jag tog första gruppen och hon andra.. med andra ord så började jag 8 och slutade 9.30. Gick ner mot apoteket för att köpa den där nedrans listerinen(total care) Sen tänkte jag ta en tur på stan men kom på att den inte öppnar för en 10 :D så jag strosa omkring runt commerce byggnaden kollade på längenheter som sitter uppe för försäljning till slut blev klockan iaf 10 så jag gick till åhlens och köpte mig ansiktsvatten och sen ett svart linne :) Gick även till hem och hobby och köpte 2 pasta glasburkar! Sen vandra jag hemmåt..


I-landsproblemet haha
iaf det där med listerinen.. Först var jag och Robert ute på maxi och handlade lite och tänkte då passa på att köpa listerin när vi ändå var där eftersom vi hade glömt sist vi var på stan..det var bara det att det fanns ingen eller aa det fanns men inte den sorten vi ville ha.. så då strunta vi i det.. sen när jag var på willys igår så hade dom inte den sorten där heller.. men nu idag så gick jag till apoteket och vilken tur där fanns den :P HAHA så mycket spring för en liten flaska med total care alltså ;)

Nu har jag hunnit städa och torka golven och även hunnit skänka lite kläder till myrorna :) DUKTIGT!
Ikväll ska jag gå på pass ensam på friskis.. läskigt :P haha men det är inte för en klockan 18.00.
hepp dags att laga mat nu då!


fortfarande arg och less.. men försöker att tänka på allt annat istället! Sånt som gör mig glad, som mina vänner tillexempel eller min underbara pojkvän!

...

jag är så jävla ledsen och förbannad... nu har bägaren runnit över totalt!

vänner om ni undrar vad det handlar om så ska jag säga det när vi ses! Det är inget om er eller min famil(robert)

Min lördag i Tidaholm (och lite söndag)

Efter en tidig morgon i skara och en kalas hemma hos roberts mamma med hans släkt så bar det av till tidaholm (jag och madde) Vi skulle hem till erica och hennes kille damir för lite fest..Hade riktigt roligt med väldigt snälla människor :D Många skratt den kvällen alltså haha. Sen när klockan blev 01.20 var det dags för mig och Madde att fara hemåt till storstaden haha skövde ;) Väl hemma blev det sängen med detsamma.


jag och madde


ericas pojkvän och hans kompis


jag och erica (damirs kommentar på bilddagboken - så ser erica ut när hon sover :P) HAHA


Vi tre :)


killar


bara jag

tack för en himla trevlig kväll iaf :)

Idag har jag varit i skara och sen vart på billingehov med niina, roberts mamma, robert och ove och åkt skrillor (igen) :P Niinas härliga kommentar hela tiden med typ 1 minuts mellanrum
- VAD SKA VI GÖRA NU?

Sötnos där hon var verkligen jätte duktig på att åka skridskor!

Ne nu ska jag kolla på tv lite sen duscha!


RSS 2.0