Lediga fredag (tills nu)

Först klippte sig robert vid halv 11 sen blev det en tripp på stan och jag köpte mig en grå kjol med dragkedja på hm och Robert köpte två t-shirtar. Sen käkade vi dagens på gräddhyllan sen blev det att handla på willys. Efter det så åkte vi till elins esplanad och jag köpte ett fint vitt linne och ett par glansiga leggings från gina.

Nu sitter vi här vid varsin dator och jag blev inringd av poolen nyss också så ska jobba 16.15-21.15. Sen blir det bara slöande ikväll när jag kommer hem.

Det var nog allt för idag..

Vet att jag har skrivit om den här låten förut men...

Jag kan inte sluta lyssna på den.. Den är liksom såååå bra !!


Ännu en kväll

klar med dusch och mat :) nu blir det lite slötittande framför tv.. Imorn är jag ledig från skolan och jobbet och träningen :) Så då ska jag och Robert ta en runda på stan och sen handla. Mys med min goding!




Träna Träna Träna :D

Det var ett himla tjöt om träning i min blogg känner jag ;)
Nu ska jag plugga klart min sista uppgift sen blir det slöande i soffan sen stan..

har inte så mycket mer att berätta! har inte hänt något kul direkt idag.. Eller jo föresten jag har köpt ett par nya byxor, chinos (beiga) skiit snygga! på gina..

Hemma igen

Eller ja har vart det typ en timme nu.. Roligt danspass på friskis. Imorgon blir det aerobics, ska bli roligt!
Herregud vad jag pratar om att det ska bli så roligt hela tiden märker jag men ja ja det ska det ju ;)

Snart lägga mig i soffan och slöa lite, ska bara göra klart det jag håller på med här först!


Natti Natti..

Det går trögt här..

Sista uppgiften alltså, här händer det inte mycket alltså :P
Bortförklaring efter Bortförklaring osv osv.... Det säger liksom stopp!

Äh nu får jag skärpa mig, seså skärp dig LINDA!

17 år och 7 barnsmamma :S

17 Year Old girl have 7 Kids
Pamela, 17, bore all seven children in just three pregnancies, having her first boy in 2005 when she was 14 and the other six girls in two deliveries of triplets in the following two years.

En uppgift klar..

YES lindrande vård uppgiften färdig.. Då var det sjukvård kvar då... :P
Glömde säga det men uuuuuuuhh imorn ska vi disikera hjärtan i skolan. BLÄ! Vill inte, Vill inte!
Tror ni man kan slippa om man säger att man gjorde det på högstadiet? Vi gjorde ju faktiskt det..

ne fy nu försöker jag komma undan pluggningen igen ;)

Skola och lunch på gräddhyllan

Ja idag var det sjukvård (kursen) Var inte så ansträngande, först antecknade vi lite sen blev det att spela ett spel om syrgas ;) Vid 11 sen när vi slutade så gick jag, Erica och Madde ner till stan och tog en lunch på gräddhyllan (det blev den sallad med räkor, mycket gott) Sen blev det hemgång för mig och nu sitter jag här och ska väl ta tag i mig själv och fortsätta plugga med det som gick sådär igår ;)

På lördag blir det fest, har blivit övertalad att åka till Tidaholm :P Vad tusan har jag gått med på? HAHA tur att jag har er två M och E iaf annars vet jag inte om Tidaholm hade varit ett ställe jag valt för fest direkt he he.

Blir ingen skara för min del idag, Ska plugga sen träna, YES idag är det danspass på friskis, längtar redan! Kommer nog bli riktigt roligt!

Aja nu försöker jag visst göra allt för att slippa plugga märker jag.. Dumma mig ;)

Efter ett träningspass

Passet började klockan 7 och slutade vid 8, ett medelpass. Det var faktiskt roligt tyckte jag, klart det var lite jobbigt. Jag menar herregud jag är ju väldigt otränad :P Men massa motivation känner jag iaf! Längtar redan tills imorn när vi ska gå på danspass. Sen på torsdag blir det aerobics :D
Fullspäckat kan man väl säga!

Ne har precis ätit och tagit mig en välförtjänt dusch. Nu blir det lite plugg för min del!

Träningsdax

Har träffat Sofia nu en stund på stan och strosat runt lite och fikat. Sen hämtade mamma mig så åkte vi till skullan och tillbaka.. Nu håller jag på att byta om för snart är det dags för träning :) Ska bli roligt faktiskt! har på mig mina nya träningsbyxor och sen ska även dom nya skorna på. Alltid lite mer motiverande att träna med nya fina saker.


NIKE STEADY V LEA W SOC PACE 3/4 TIGHTSSOC W BOTTLE 0,8L F08

27 januari

Lön idag :D :D gött! kan behövas..
Hade tänkt att jag skulle baka lite, ska bara komma på vad. Sen vid klockan två ska jag träffa sofia för en fika på stan. Sen ska mamma hämta mig vid 4 så ska vi åka och hämta ett paket till mig på ica. Vid klockan 6 sen så ska jag åka med Erica och Madelene till friskis och svettis för att träna :) Ska bli roligt faktiskt att komma igång ordentligt igen!
Blir nog lite plugg idag också hade jag tänkt.


En helg i vänersborg + planer för resten av veckan

I fredags var jag, sofia, lina och jenny först på ticket och preliminärbokade en resa till turkiet, alanya :) Wiho. All inclusive också ;) helt okej om man säger så! Ska blir så kul att åka iväg en hel vecka med underbara vänner!
Sen i lördags så for jag iväg till vänersborg för en hel dag i ishallen där (tävling) var inte hemma här innanför dörren på östermalm för en vid 19.30 och jag åkte med bussen på morgonen redan vid 7.55. Träffade en väldigt trevlig busschaufför :) Pratade hela vägen till skara från skövde!

På söndagen sedan så fortsatte jag med vänersborg åkte från skövde 6.30 och var hemma här vid klockan 15.. Sen kan man ju säga att jag var ganska trött på eftermiddagen/kvällen där :P

Idag har jag vart i skolan en sväng och ska nu till skara idag vid 15.20 som vanligt och är väl hemma vid halv åtta sen..




Planer för resten av veckan:

Tisdag
Ledig från skolan
Baka
Plugga
Hem till skultorp en kortis
Träna med madde och erica

Onsdag
Skola 8-11.30
Träna
Plugga

Torsdag
Skola 8-11.30

Fredag
Ledig från skolan

Lördag
Fira Roberts mamma och syster 13.00
Utgång?

Söndag
Skara 9-11.30

Fredag den 23 januari

Jobbig natt med väldigt lite sömn, vet inte varför men det har  bara varit konstigt  känsla :P
Så idag gick jag upp redan strax innan klockan åtta och grejjade lite här sen la jag mig i soffan och slängde på ett gossip girl avsnitt (svar till Lina :P) Jag har sett det senaste och jag tyckte det var för lite mellan chuck och blair ;) hehe mera kärlek där! Dom är så söta tillsammans.. Annars måste jag skriva min vanliga kommentar att jag älskar serien!

Idag tror jag att vi ska gå och kolla på resa jag och mina kompisar eller? :p
Så först vid 3 ska jag till anneli och ove med robert sen träffa dom. Sedan ikväll har Robert vunnit två billjetter till me and my girl som vi ska gå på :P det ska vara bra har jag hört!

ha en bra dag för det ska jag
(föresten om ni undrar varför jag kan sitta och blogga såhär dags på dagen är för att min lektion blev inställd idag)


Ny termin

igår började den sista terminen på min utbildning och det känns riktigt skönt :) Idag fortsatte vi med socialt behandlingsarbete och efter lektionen gick jag, erica och madde ner till stan, jag hade bestämt mig för att inte äta ute med dom men när dom erbjöd fläsk, löksås och kokt potatis så kunde jag inte motstå jag gillar det så mycket :P Så när vi hade ätit gick vi upp till skolan igen och sålde lite böcker sen traska jag  hemåt och sitter här nu och väntar på mamma. Skulle ju träffat henne på fika i stan var det bestämt för ca 1 timme sedan men hon ringde och sa att hon kommer förbi här nu istället :) mysigt! Sen ska jag upp till stan och hem till Jenny för att sedan därifrån tillsammans med Lina, Jenny och Sofia åka till Tobbe jennys jobbarkompis och käka tacos :)

Andra planer för veckan:

Onsdag: Skola och Skara
Torsdag: Skola
Fredag: Skola
Lördag: Kanske ledig.. Annars tävling i vänersborg
Söndag: Tävling i vänersborg

Skridskoåkning

Idag har jag och Sofia vart uppe på billingehus och åkt lite skridskor :) Kul och mysigt med en bra vän. Sen åkte vi hem till henne och var där en stund. Sedan vandrade jag hemåt vid 3 tiden kanske och när jag kom hem stod maten på borden. Har gjort i ordning mig lite nu och väntar på att Sofia ska komma hit till mig, får se vad vi hittar på. Blir nog lite film och prat!

Älska Älska Gossip Girl!





Seeeya!

Chock

Går in på akedemibokhandel efter en god lunch med Robert på gräddhyllan (black and white) Går fram och säger att jag beställt böcker på mitt namn sen drar hon dom och säger, då blir det 1200 kr tack.. CHOCK CHOCK CHOCK!!! Va?!?!?
Jag hade räknat med högst 800 kronor liksom.. Men det var bara att dra det där jäkla VISA kortet och se glad ut..

Men man kan ju börja undra hur 3 böcker kan kosta så himla mycket var av 2 av dom böckerna är på typ 50 sidor styck.. Sjuk alltså..

Dom där böckerna ska jag sälja för fullpris när jag säljer dom sen.. Borde det iaf..

Sugen på att träna

Kände mig riktigt sugen igår på att börja träna på gym eller gå på pass på friskis. Problemet är bara att jag inte vill gå ensam så nu ska jag försöka fixa någon som vill gå med mig :D Sen var jag också kanske lite lite lite sugen på spinning eftersom Robert också har det och då kan man ju gå tillsammans på det. Nu ska jag ta mig en funderare för nu måste jag börja träna på riktigt igen.. Jag håller ju igång lite själv sådär men inte alls så mycket som jag skulle egentligen så att gå på pass skulle passa mig alldeles ypperligt!

Ska ta mig en funderare nu ;)


Älskar fredagar.. Det måste vara något speciellt med dom!

Jag vet inte det är någon speciell känsla, svår att beskriva. Det känns så skönt bara när fredagen är här.
Vaknade nyss och ska väl käka lite frukost om en stund. Idag ska jag och Robert iväg en sväng och jag ska kanske köpa mig en fin dataväska om jag hittar någon, kände att det faktiskt kan vara bra att ha om man ska ta med datorn. Jag har ju bara en gammal ful så nu vill jag ha en ny! Sen i eftermiddag vid 3 typ så ska jag träffa Malin på stan, vi ska fika lite.

Föresten har mitt schema för termin 3 (sista terminen) kommit ut på fronter nu och ja det ser väl faktiskt helt okej ut. Skönt det.

Hepp nu kurrar magen lite dags för frulle.


Här har vi en riktig liten goding. Bilden tog vi när jag och Robert var barnvakt åt Niina.

090113

Idag har jag och Robert först varit och storhandlat får nog säga så för herregud vad mycket vi köpte :P Nu har vi nog så det räcker i krig :P
Sen träffade jag Madde och Erica och vi gjorde tacos hemma hos madde.. Sen gick vi ner på stan och kollade runt lite sen vid 3 blev det att åka ut till vakansen/poolen för Erica skulle skriva in sig så vi gjorde henne sällskap :) Efter detta vid 4 tiden så hämtade Robert mig så vi åkte ut till A-möbler och kollade lite fanns lite fina saker där faktiskt.

Nu har jag och Robert nyss ätit min goda skink-broccoli paj! Och nu ska jag nog duscha och göra ansiktsmask.
Imorn ska jag träffa min kära vänner Lina, Sofia och Jenny :) Ska bli kul.

Hepp duschen kallar..

Vänner och vin

Igår hemma hos Sofia tillsammans med lina och jenny ;) En bra kväll <3
Idag har jag vart i skara sen kom jag hem vid 3 och har hunnit äta nu, lövbiff, kroketter(vet ej hur det stavas):P bearnaisås..mmm gotti! Har precis kollat på gossip girl avsnitt nummer 14 på säsong 2 nu och det är ju bara så bra som jag säkert nämt tusen gånger i bloggen här :P



Ne nu ska jag spela lite och bara vänta på att Robert ska komma hem vid 7 :) då blir det myskväll!

pussss

Det känns som det alltid blir samma rubriker i min blogg

Och det är för att jag aldrig kommer på några bra ha ha.

Måndag var det mycket jobb, fixade och slängde massor av skräp, var även i skara och jobbade, på kvällen där sen var jag och robert på bio, Yes man blev det och den var faktiskt bra. På tisdagen blev det ett spontan åk till jönköping och där blev det en hel del shoppande på IKEA och A6. Onsdagen träffade jag Madde och vi var och fixade böcker och tog en fika :) Sen var det skara för min del i 2 timmar. Torsdag idag så började skolan så jag var där klockan 8..och slutade väl nån gång där vid 3 tiden och åkte då till skara i 3 timmar och jobbade.. Men där mellan så träffade jag robert en snabbis och vi var och skrev på kontrakt på den nya lägenheten, gick lite på stan sen träffade jag madde och erica mellan också och tog en lunch på orient palace..gottis!

Nu ligger jag här i sängen och lyssnar på musik och borde egentligen göra lite nytta men orkar verkligen inte :P
Imorn blir det skolan 8-9.30 sen ska besiktningsmannen komma hem hit och besiktiga lägenheten.. Sen får vi se vad som händer.. På kvällen sen ska jag träffa mina vänner sofia, lina och jenny och dricka lite vin och umgås! Det är ju alltid trevligt.. Sen i helgen blir det lugnt.. ska bara till skara några timmar..

Natti


Söndag morgon

herregud det känns verkligen inte som söndag idag inte. Vaknade nyss och har precis ätit en tallrik kräm. Igår när jag slutat jobba så åkte jag och Robert och hämtade mitt paket med massor av bra att ha varor :) Sen åkte vi hem och bara tog det lungt, lagade god mat och så. Sen lite senare efter en dusch så blev det film i sängen, In the land of women.



idag ska jag också jobba men inte för en vid 15 så jag hade tänkt hinna lite innan här :)
Har inte så mycket mer att säga just nu..

Några dagar

En helt kanon bra nyårsafton tillsammans med vänner <3 läs deras bloggar för mer beskrivning om kvällen :P
Sen på nyårsdagen så vaknade vi rätt sent hemma gick upp och åt pizza på san marino sen tog jag och robban en promenix till sofia och sen hem, skönt att röra på fläsket lite så att säga hehe. Sen blev det en lugn kväll framför guitar hero och film. Igår fredag så var vi en sväng på stan och på elins esplanad och ute vid stallsiken.. Följde sofias råd om att köpa täcken på rean blev riktigt bra och är super sköna! Köpte även lite nya underkläder och en ny luvtröja :D Sen åkte vi hem till mamma och pappa och lira lite guitar hero och käkade jätte god mat.

Idag jobbar jag så fick pallra mig upp halv 7 sen skjutsade min snälla pojkvän robert mig till jobbet :) Thanks! Så idag slutar jag 16.00 och det blir en lugn kväll för imorn blir det också jobb däremot inte för en vid 15 men ändå :)
Ska även göra klart sista uppgiften i skolan nu innan nästa termin kör igång.. Sista blir det också för den delen :) HÄRLIGT HÄRLIGT!

Hepp måste forsätta jobba :D

RSS 2.0