En dålig uppdaterad veckan här på bloggen

Som ni kanske märker så har jag inte vart så aktiv här det sista men men ibland är det så.. I helgen nu har jag iaf bara tagit det lungt. I fredags så hade jag först praktik mellan 7 och 16 sen åkte jag och robert smartskallarna och handlade (borde inte ha gjort det) eller iaf inte klockan 16 en fredag och även lönedag :P så i kö fick vi stå iaf så att säga! Men sen när vi väl kom hem så gick vi upp till anneli och ove och niina där vi firade henne lite i efterskott :) åt god mat och grejjade med presenterna hon fick av oss. Bindeez och en bok som det var teater i med kända sagor så som askungen osv. Sen på lördagen så åkte jag till skara och robert åkte till sthlm med robin. På kvällen sen så hämtade pappa mig så åkte jag hem till han och mamma där, Min farbror och hans tjej och linus, julia och emil kom även dit en sväng. När klockan blev runt 11 så skjutsade mamma och pappa hem mig. Idag när jag vaknade så fick jag ju ställa fram klockan en timme också och annars så har jag städat och håller på att tvätta lite :) (okej jag har en paus från tvätten nu, städ är klart) ligger framför datorn i sängen och fixar ny musik på min käre vän ipoden.

Ikväll ska jag träffa Lina och Sofia, ska bli kul! Sofia har ju vart bort nu i thailand så det ska bli kul att ses :)

kunde inte sova

det gick verkligen inte så jag gick väl och la mig vid typ 02.15 eller nåt.. eller ja jag låg i sängen hela tiden med datorn men jag var inte trött nånstans. Så jag vaknade vid 11 idag och har fixat lite sen dess och nu ligger jag i sängen igen med datorn :) Fyyy det snöade ute nyss också, men nu verkar det ha slutat! hoppas det inte kommer mer sånt nu, blä för snön!

Ska gå ner till kvantum och köpa godis och dricka snart och sen ligga i sängen hela eftermiddagen, ikväll sen så blir det fika med lina och jenny :)


Första cykelturen

för i år.. Cyklade hem från praktiken vid 22, en snabb cykeltur på endast 15 minuter hem :D Gick annars bra på praktiken, roligt är det också och dagarna/kvällarna går hur fort som helst! Nu har jag gjort en hel vecka redan och bara 4 återstår. Nu ska jag snart sova här, imorn är jag ledig.

Ändringar och ändrades tillbaka

Idag har jag och Robert som sagt gått på stan.. köpte mig ett par ljusa jeans leggings och en mint grön t-shirt från gina, sen även en ny foundation från kicks. Robert shoppade han också ett par beigha chinos från mq. Sen åt vi lunch på gräddhyllan, idag blev det marienerad kyckling spett, klyftpotatis och tsatsiki. När jag var påväg till willys sen fick jag sms att jenny och lina ej skulle träna och jag hade känt mig lite trött så jag planerade att inte träna jag heller.. men när jag kom hem här hemma vid 16.20 typ så var jag sugen på att träna.. så jag tog mina träningsskor och vattenflaska och traskade ner mot friskis. Färdig tränad vid 18.30 så traskade jag hemmåt men då stannade susanne till vid vägen så jag fick skjuts hem :) det var snällt!

Det blir nog lite ändrade planer tills nu också, bara en mysig hemmakväll istället för biljard :) skönt det också! ska kolla lite film och sånt mys.

Så här kommer det se ut

Gick och la mig rätt tidigt igår så idag vaknade jag vid 7 när robert kom hem och var pigg, gick upp vid halv 8. Har nu ätit frukost och ska nog ta mg en lite promenad, om jag orkar. Är lite trött i kroppen igår efter puls/medel passet, men idag blir det träning igen iaf men då rebeckas medel pass (det är så bra) :D hehe.

När robert går upp vid 12 så ska vi åka och handla och gå lite på stan tror jag, sen ikväll efter min träning blir det kanske bio eller så går vi och spelar biljard en stund. Imorn ska vi fixa vinden i gamla lägenheten, slänga lite saker och ta med några grejjer som ska vara på den nya vinden. Klockan 3 på lördag till 22 ska jag göra praktik, sen på söndagen är jag ledig! Ska träffa lina och jenny på kvällen för lite fika och på dagen umgås med robert.

haha, hittade ingen annan bild på den här datorn så det fick bli den här :P


Angående praktiken

Känns riktigt bra faktiskt :) jag är på hjärtmedicin avd 32 (där fick både lina+jenny svar på sina frågor) :) hihi. Min handledare är väldigt bra och snäll!

Nu ska jag snart iväg och träna, aerobics 18.30

vecka 12

betyder att praktiken börjar imorn :) klockan 10 ska jag vara på plats! Lite nervös måste jag säga :P Men det går nog bra! imorn är det lite stressigt också, ska nämligen till lidköping imorn direkt efter praktiken..

ne nu ska jag äta lite och kolla på simpson!
pusss*

Nya lägenheten

har inte skrivit här på ett tag :P har haft en hel del att göra nu i veckan.. men här kommer iaf lite bilder på vårt nya ställe. Lite rörigt fortfarande, speciellt i vardagsrummet eftersom vi inte har fixar kablar och sånt och sen inte fått soffan.


vardagsrummet


nya soffbordet i vardagsrummet


hallen (ursäkta soporna där) haha


en del av badrummet (glasdusch kommer inom snar framtid)


sovrummet


taget från sovrums fönstret


köket


köket igen


tavellisterna i köket med våra kokböcker :D


Sådär en liten kik i vårat hem. Jätte nöjd med allt (utom den tillfälliga röran då men) haha. Som sagt så saknar vi soffa som ni kanske ser, lär bli utan några veckor till eftersom det är leveranstid på den :( tråkigt men sen när den väl kommer så lär det bli super perfekt!

uppe med tuppen

som vanligt! Idag ska jag bege mig mot lidköping en stund för tävling för dom små tjejerna :) Så söta!
ne om man skulle få i sig lite frulle. Sen när jag kommer hem ska jag upp till nya lgh och sätta på kyl + frys sen ska jag hem till ö-malm och grejja lite och sen vid 17 ska jag träna med lina + jenny och ikväll sen så ska jag och robert köra dom sista grejjerna från ö-malm.. I natt blir det alltså sista natten för oss för imorn körs alla möbler :D

Föresten just nu sitter mamma + pappa och farbror + Linda på ett flyg ner till kanarieöarna, gissa om jag är avis?


ha en bra dag!


Helgen

I går var det fullt upp, jag och Robert på Ikea = som vanligt en dyr historia :P fast vi fick väldigt väldigt mycket bra saker och behövliga måste jag ju också säga! När vi kom hem så moterade vi ihop det nya lilla skrivbordet, skoskåpet, byrån, klädförvaringarna, hylla till badrummet (molger) och den nya lampan i köket. Det blev kanon bra :)

idag har jag vart i skara 10-12.30 och ska nu äta lite mat sen fortsätta packa ner saker i lådor här och ta med till nya lgh med mamma och pappas hjälp sen :) för robert jobbar helg alltså 12 timmars pass både lördag och söndag..

Imorn blir det lidköping med mina små tjejer för lite tävling och sen på kvällen ska jag träna med lina och jenny och sen flytta dom sista lådorna med robert upp till lgh för sen på måndag så flyttar Robert och hans jobbarkompisar alla möbler så vi ska sova i lägenheten från och med måndag kväll :) kuligt!



Roliga citat från träningarna (alltid samma tjej som säger alla dessa knepiga grejjer, en liten tjej är det i grön)
- Fröken har du smink på dig?
- ja?
- Oj är det verkligen du eller är det en häxa?
Så klappar hon och känner på mina fötter lite så det verkligen är jag

 HAHA

- Fröken jag är rädd
- Varför då?
- Den här musiken skrämmer mig
I bakgrunden spelas en av dom stora tjejernas program musik som är pirates of carabien

- En i min klass är oj så här får man inte säga kanske (och så viskar hon) jätte tjock...

Hon är inte så gammal alltså kanske 7 - 8 år någonstans där :P men herregud vad hon säger ibland alltså..

Massa packning på gång

har packat massa lådor nu, har ju iof gjort det sen i måndags och kört typ 2 st varje dag men idag så blir det några till och förhoppningsvis alla utom dom med våra kläder och sånt vi kommer använda i helgen för det kör vi på söndag kväll :) Väldigt snällt av Anna att ta träningen i skara idag så jag kan hinna med allt detta stök! hehe
Ne nu ska jag fortsätta.

Imorn blir det Ikea med Robert älskling <3 ska bli så himla roligt, ska låna mamma och pappas bil så vi får plats med allt eftersom det ska med en byrå och ett skoskåp bland annat hem.

Pussss*

Onsdag 4/3

Studiebesök på akuten och ambulansen idag, faktiskt ganska intressant iaf, bättre än igår om man säger så :)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer här faktiskt :P ska packa lite, sen plugga lite och kanske träna lite. Se lite vad jag hinner med så att säga hehe


Göteborg hela dagen

När vi kom till göteborg imorse var det planerat 2 studiebesök, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen, men när vi kommer dit så hade dom tydligen ringt till läraren på tåget så det sista på eftermiddagen blev inställt.. värt liksom, betala 240 kr ner till gbg för 1 jäkla studiebesök som var skit tråkigt.. men men hann ta en lunch på burgerking på järntorget och ett snabbt strög i nordstan innan vi tog 15 tåget hem :)
Sen har jag och Robert vart i lägenheten idag och ställt in saker i köksskåpen och lagt in lakan i garderoben.. skönt har även skruvat upp klädhängare i hallen + tavlor i hallen och våran komihåg tavla :) blev riktigt bra!
Nu ska jag skicka in min sjukvårdsuppgift och även lindrande vård uppgiften så är det ur världen..

Imorn blir det studiebesök igen på akuten och ambulansen, sen lägenheten igen :D hehe
föresten glömde jag ta kort tyvärr men ni får se när ni kommer dit och kolla :)

Älska Älska

Den lya längenheten är så mysig <3 kommer att bli så bra! Imorn ska jag ta kort så kan jag lägga ut på bloggen tänkte jag :)

Träna ska jag försöka hinna på onsdag och torsdag, på onsdag blir det aerobics men torsdag vet jag ej än får se :)

Ne nu ska jag göra iordning mig, klockan 7 ska jag vara uppe på rese för en tripp till gbg med lite studiebesök och annat med skolan..

Planering

Måndag
Skara 16.00-18.30
Kolla nya lägenheten

Tisdag
Göteborg med skolan

Onsdag
Studiebesök på akuten och ambulansen med skolan
Träna

Torsdag
Praktiska övningar skolan
Träna

Fredag
Ledig från skolan
Ikea med Robert
Fixa i längenheten

Lördag
Skara 10.00-12.30(14.00)
Fixa i lägenheten

Söndag
Tävling Lidköping för dom små


Planering än så länge men den kan ju ändras :D

Nyckeln

Till nya lägenheten ska hämtas idag :D ååhh! och om prick en vecka så kommer jag och Robert sova i nya lägenheten :) ska bli så himla roligt att flytta! Längtar hur mycket som helst tills klockan 7 ikväll när jag kommer hem från skara för då ska robert hämta mig och vi ska åka och kolla :)

Imorn ska jag till gbg med skolan..sen onsdag så ska vi på studiebesök på akuten och ambulansen, sen på torsdag ska vi ha praktiska övningar i skolan och sen fredag är jag ledig och då ska jag och robert åka till ikea och köpa massa nytt kul i våran nya adress :D

Ne nu ska jag kolla runt på internet och sen åka till skara 15.20..


1 mars :D

orkar inte skriva idag :p kan bara säga att gårdagen var lyckad och bra! :)

RSS 2.0