Att dom ens kan med!

Jag blir så himla arg på personer som skriver till en bara för att, för egentligen så bryr dom sig inte ett jävla skit! Vuxna människor alltså..
Skriver inte ut det i bloggen, men var bara tvungen att skriva av mig lite!

Jag är trött på't!



Skönt att det är färdigstädat, jag är nyduschad, och färdig äten :D haha
nu blir det bara mys ikväll!


Vet inte vad jag ska skriva för rubrik

HEEEEEEEEEEERREGUD säger jag bara när jag jobbade igår 3,5 timme, trodde jag skulle dö, hon jag jobbade med va så jävla idiotiskt dum så man tror nästan inte det är sant! Orkar inte förklara här men mer dumförklarad har jag då aldrig blivit.. Henne hoppas jag för allt i världen att jag slipper jobba med igen! Aldrig mer!

Blev iaf en tripp till mormor och morfar igår när jag slutat tillsammans med mamma och pappa :) Mysigt med lite fika och sånt!


Idag har Madde vart här en stund och pratat lite! Sen efter det så började jag städa och har precis blivit färdig :) Så nu är ljusstakarna uppe och sådär, riktigt mysigt här nu! Så ska snart hoppa in i duschen sen gå ner till kvantum och handla nån mat till mig själv eftersom Robert jobbar eftermiddag!


Dagen efter

Igår umgicks jag med min kära syster hela dagen :) bakade lussekatter och myste! Sen på kvällen följde jag med Lina på inflyttningsfest hos Lisa i skara, det var kul! Fick skjuts in till skövde sen blev det bogrens, där jag även träffade min älskling och även Madde :) KulKul! När klockan var runt halv 2 typ så gick vi ut och käkade på kebabhouse, sen var jag så jäkla trött så det blev taxi hem för mig och Robban :D hehe.

Nu ska jag iväg och jobba 3,5 timme bara 12.15-16.00 sen blir det mys ikväll!
Imorn ska jag städa och dona hela dagen, sätta upp julstjärnor och lite annat :) Hoppas ni får en mysig söndag! Nu går jag till jobbe.

En onsdag

tack för den Sofia ;) hehe Ska komma ihåg att jag fick stå utanför din dörr och plinga på samtidigt som jag får ett sms, jag är inte hemma HAHA.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen skriva upp en liten lista för vad jag och Robert ska åka och handla sen. Ikväll sen kommer Madde hit och vi ska kolla på bonde söker fru och umgås lite :)

Annars idag har jag jobbat över, en heeeel kvart :P Trodde jag slutade 13.30 men egentligen var det 13.15 såg jag när jag skulle gå hem..

Imorn är jag ledig, då blir det sovmorgon och sen träffa mina vänner på eftermiddagen!


Ne måste in i duschen nu, vågar inte skriva här ens på bloggen när jag duschade sist :P då skulle jag skämas lite, men det blir så när man jobbar hela tiden, då är det ingen idé att duscha HAHA

091124

Redan 24 november, herregud tiden går för fort alltså.. Idag blir det till att ta det lungt nu på dagen sen iväg och jobba kväll :)
Nu ska jag äta lite försenad frukost! Vaknade nämligen vid 10.30 så hade en riktig sovmorgon idag, skönt och behövligt!


Tillbaka i vardagen

Nu är stockholmshelgen över och det är måndag igen, dags för jobb och allt annat som hör till. Idag har jag vart med Madde, hon har ridit lite på en jätte mysig och fin häst! Sen var vi iväg en sväng till maxi och fikade lite, nu sitter jag i soffan och väntar på att kycklingen ska tina så ska jag laga kycklinggryta med ris, sen ikväll blir det jobb 16-21.30.

Nu blir det matfix!

Hemma igen


Tåget var lite försenat så var hemma runt fem, blev hämtade av Ove, väldigt snällt :)
Blev en sväng förbi max för lite mat sen har vi packat upp våra väskor och kassar, nu vilar Robert lite då han ska jobba i natt och jag ligger här framför tv:en och kollar på bridget jones som går på trean.

Vi var lite dåliga på att ha med oss kameran under helgen tyvärr så det blev inte så många bilder..



jag väntar på pendeltåget in till stan


Robert utanför hotellet


Vi åt på en jätte mysig resturang på lördagkvällen, med super god mat!


På resturangen i gamla stan :)


Ett riktigt pepparkaks hus på centralen :P


Vi tog en fika vid hötorget :) Varm choklad!


Leggings från gina tricot


overzize från monki


eggtimer från designtorget


En heldag i stockholm centrum

Blev tidig frukost sen vid 11 tog vi pendeltåget in till stan. Traskade runt i en hel del affärer :) Fick med mig lite allt möjligt hem, leggings, underkläder och baslinnen. Vid halv fem var vi lite trötta i benen så då gick vi vidare till gamla stan och åt god mat. Ryggbiff, pommes och bearnaisås. Nu kom vi precis tillbaka till hotellet igen och ska väl duscha lite sen gosa ner oss i sängen och kolla på tv/film och bara va.

Imorn blir det frukost sen åker vi in till stan en stund och går i lite affärer som vi glömde idag :) Sen vid 13.00 så går tåget hem till Skövde igen!
Åhhh helgerna går alltid så himla fort, speciellt när man är borta och gör något speciellt.


Nu ska vi njuta det sista här i stockholm!

Stockholm 09

Glömde ju skriva igår men jag skriver lite snabbt nu innan vi går ner och käkar lite hotell frukost :)
Kom till stockholm runt 11 igår och gick då en liten sväng på stan, käkade lite på taco bar sen åkte vi till hotellet, slöade lite och sen vid fyra tiden blev det naturhistoriska muséet, kollade på en 3D film om havet, handlingen var väl sådär men upplevelsen däremot var häftig :D
När vi kom tillbaka till centrum blev det en mysig middag med kinamat!

Nu så har vi precis vaknat, så ska gå ner och käka lite frukost, ååh älskar hotell frukost :D Sen upp på hotellrummet och vila lite igen, sen blir det stan och så hela dagen!

Nu ska vi gå, skriver mer sen kanske eller så! PUSSSS

Ofrivillig sovmorgon

ååååååååhhh bara för att jag har saker för mig idag att fixa så försover jag mig.. suck.. så himla typiskt! Nu hinner jag inte träffa mina vänner! Blir till att packa, äta och sen gå till jobbet direkt ungefär..

Imorn åker vi till stockholm bara du och jag :D:D <3

Tv kväll

Idag när jag och Robert kom hem blev det hemmagjorda hamburgare och film (morgan pålsson) Nu vid halv 8 så gick jag över till Lina en stund och vi har kollat på bonde söker fru och paradise hotell :) och pratat! kul att ses lite!

Imorn blir det jobb för min del 15-21.30 Ska försöka hinna packa så mycket som möjligt imorn med, sen får jag se om jag också hinner träffa Madde och Erica :) Vore kul att hinna det med!

Känner mig inte så trött än så vi bäddar nog ner oss i soffan och kollar på en film till här, jumper blir det :)

091118

Igår hade jag och Robert städdag, ja herregud vad vi städade ;) hehe Så nu är det nog så rent det kan vara här hemma! Skönt det! Idag är jag ledig, ska ta till vara på dagen ordentligt, följa med Robert till Tibro om han nu skulle åka dit och så.. tyvärr var ju Jenny sjuk idag så det blir nog inget stan :( Men Lina vi kanske kan titta på bonde söker fru tillsammans ändå? :D

Nu ska jag käka frulle sen kolla lite mer på datorn!
Imorn blir det jobb 15-21.30 sen på fredag så åker jag och älsklingen till stockholm :) wiiii! Så som jag har längtat! Ska bli så himla kul och mysigt!


Nu blir det

Promenad med Madde :) blir nog en 5a på p4 :D Sen ska jag umgås med Robert tills jag ska iväg och jobba kväll vid 15-21.30.

Skriver kanske mer sen om jag orkar..

Måndag igen

Igår var det söndag och inte vilket datum som helst utan 15/11 vilket betyder att jag och Robert har vart ihop 4 år :) åååååhh blir glad bara jag tänker på honom! Du betyder så otroligt mycket i mitt liv <3

Annars efter en rolig lördag i tidaholm, så jobbade jag igår söndag. En lyckad helg med andra ord!
Idag har jag umgåtts med Madde en stund, fikat lite och pratat! var en sväng på rusta också där jag köpte mig en ny ljusstake efter som julsakerna fortfarande var bort (då iaf ;) hehe.

Sen hämtade Robert mig och vi åkte till mc-kompaniet i väring och köpte mchjälm till mig :D
Sen tog vi en sväng till hans mamma och Ove där vi konstigt nog hittade dom där nedrans julsakerna HAHA :P fy fan va gött, då var dom inte borta iaf.. skönt det ;) hehe.

Imorn blir det jobb igen och på onsdag ska jag träffa mina vänner, kolla på bonde söker fru om alla kan :) Har ju inte fått svar från kära Sofia än men ;) hehe.

Nu ska jag plocka iordning här hemma lite..

Tidaholm

Igår när vi gick och la oss var det helt vitt på marken och det var snö i luften men nu när jag vaknade så var den borta :P eller ja det ligger lite strövis och och taken är vita men all den andra är borta både skönt och inte då det kan vara mysigt med lite snö på sätt och vis ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen packa ner kläder som jag ska ha på mig ikväll. Ska ner till systemet sen innan jag ska till Madde vid ett tiden för käk :) Sen vid fem så hämtar hennes mamma oss så åker vi till bonna staden tidahölm ;) HAHA ne men det blir nog kul ikväll :) Ska hem till Erica och Damir på lite fest.


Saknar min älskling :( Kommer inte träffa han på hela dagen, kommer inte ses för en i natt när jag kommer hem och då ligger ju han och sover.. Så imorn kväll vid typ sju då ses vi ordentligt :( låååångt dit ju! <3

fredag den 13:onde

Har jobbat idag 7-14 bara, sen träffade jag Madde en sväng för promenad till stan och sen till maxi :) Sen hämtade älsklingen mig hos henne och vi åkte ut till maxi igen och köpte ett par leggings och en overzize t-shirt :) snyggt! som jag ska ha på mig imorn när vi ska till erica jag och Madde för lite fest. Sen handlade vi och åkte hem och käkade, har även hunnit med en sväng uppe hos Anneli och Ove, blev en stund med pyssel tillsammans med niina också :)

Nu ligger vi båda i soffan, ganska utslagna och trött, då båda har jobbat hela veckan, och mer blir det i helgen, jag ska vara ledig imorn men jobba på söndag mellan 15-21.30 men Robert däremot ska jobba tolv timmars pass hela helgen, men sen har han ju ledig vecka nästa vecka.


Så om en vecka precis så befinner vi oss i stockholm :) ska bli sååå mysigt!

fix fix fix

har dammsugit lite och även cyklat ner till resecentrum och lämnat in biljetterna som blev fel (skönt då var det ur världen) Och sen cyklat direkt upp till kvantum, handlat lite, Sen hem och nu ska jag göra hemmagjord pizza! Sen mysa ner mig i soffan till en film innan det blir dags för jobb 15-21.30.


GLAD GLAD GLAD :D

Alltså jag blir lika glad varje gång och smilet är säkert 5 meter brett eller nåt :P Är så glad att jag får jobba så det är inte klokt, eftersom att jobbar jag inte så klarar jag ju mig inte, sen så trivs jag så himlarns bra på dom avdelningarna där jag är :) Ett minus dock så måste ges är precis som jag och Madde brukar prata om att så fort man har planerat något lite ja då blir man inringd, så det är ju såklart synd att man inte kan göra det som är planerat, men som timvikare då måste man ju hoppa inte med..

Så idag skulle jag egentligen träffat Lina och Jenny och gått på stan lite och så, och imorn träffat Madde och gått tillsammans till ams. Men så blir det tyvärr inte idag och imorn utan det blir jobb.


Det snöar ute också, alldeles vitt i luften.. Mysig känsla när man sitter in och ska mysa i soffan hela dagen :)
Ne nu ska jag dra på mjukisbyxorna och luvtröjan!

Sytt lite

Sådär då var gardinerna färdiga i köket :) Och dom som satt i köket innan sitter nu i sovrummet så länge :) Dom blev lite långa så ska korta dom lite när jag har tid! Nu ska jag snart göra iordning mig lite för jobb 16-21.30.



det får duga iaf ;)

fortfarande irriterad över att jag inte kan komma på vart

dom där nedrans julsakerna är :P haha
Men får försöka glömma det för nån sekund nu för orkar inte ha det i tankarna hela tiden. Två bra saker är iaf att jag redan vet vad jag ska köpa för julklappar till både mamma och pappa :) Så det ska jag försöka fixa här snarast, så är det gjort, och dom julklapparna är såpass bra så det är lika bra att köpa innan man glömmer bort eller innan det tar slut.

Sen ska jag handla mer i Stockholm när jag och Robert åker dit, Nu är ju allt fixat, betalda tåg biljetter och betalt hotell! Så gött! Vi åker den fredag den 20/11 vid 7.30 tiden sen kommer vi inte hem för en den 22/11 vid 16.30 ungefär :) Längtar massor till denna helg!






Den här tjejen har ni säkert hört på reklam på tv:en. Hon gör reklam för sin myspace sida. Hon sjunger så bra!!
Här är en av dom bra låtarna:

Maja Alderin - Väntande vän

Väntande vän, här är vägen alla kvinnor och män, gå mot solen igen vi fyller oss med liv och med kärlek! väntande vän, ge mig närheten o vila i den. Där du är där vill jag va alla dagar du och jag, tillsammans.

julsaker

åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå herregud jag blir snart galen! Lovar er!
När jag och mamma gick på stan igår så är det ju i princip julskyltning överallt och plötsligt dyker en tanke upp i mitt huvud, var fan är min bananlåda med julsaker? :S Kommer verkligen inte på och jag som städat vinden och allt, ringer till Robert men han vet inte heller. Mamma handlade iaf en jätte fin julstjärna på fot till mig att ha i fönstret. Men nu var jag precis uppe på vinden också, och icke där jag kollade finns inga förbannade julsaker iaf.. fu*** det är ju massor av minnen i den där lådan ju :(

Ne får ta ett ordentligt ryck och leta här nästa vecka när Robert är ledig.. Den kan ju inte bara försvinna och vi kan ju för jössenamn inte glömt den i flytten.. ååhh..

Chokladbollar

Dagen har bestått av:
-Promenad med Madde 6 km ca
-Matlagning
-Bakning

och sen vid halv fem tiden ska jag kanske ner till stan och träffa mamma. Blir ingen övningskörning idag då pappa skulle ha bilen. Ikväll sen ska jag inte gör något speciellt alls, umgås med Robert bara :)

Imorn blir det jobb på kväll!


söndags mys

Kom hem strax efter 11 från jobbet, kröp ner i sängen en stund och sov lite ;) Sen har jag och älsklingen tagit en promenad till kvantum, köpt lite mys och hyrt två filmer, wallander-kuriren och push. Får hoppas dom är bra! Håller även på att laga lite mat, potatis/kyckling/café de paris sås i ugnen.. SMASKENS :P

Pusss*


Heeeelg!

Igår jobbade jag och sen efter jobbet hämtade mamma mig så var vi iväg och övningskörde och sen handlade vi. På kvällen sen så kom Lina och Madde hit, kollade på idol och pratade. En mysig kväll!

Igår tog jag även svininfluensavaccinet.. Efter många många många om och med alltså.. Men nu är det gjort och igår hade jag super ont i armen, kunde inte ens lyfta den och hela natten till idag har jag mått så himla dåligt.. Frossa, feber och illamående.. var nära att sjukanmäla mig imorse från jobbet men efter få timmars sömn så gick jag ändå dit, eftersom det inte smittar eller nåt, utan det är biverkningar av vaccinet. Så under dagen har jag vart seg mest annars har det gått bra.

Nu har jag duschat precis och sitter för tillfället i soffan och skriver här på bloggen lite. Ikväll vid sju tiden ska vi hem till Roberts mamma och Ove för lite tacos, ska bli gott! Skönt att slippa laga maten ikväll haha :D ibland får man bli lite bortskämd.

Imorn blir det mera jobb men bara mellan 7-11. Det är mycket jobb nu förtiden, men jag gillart :) det är kul att äntligen få jobba lite faktiskt! Det är jag väldigt glad och tacksam för. Har även en tid på måndag 7.30-13.00. Helt okej ;)


Nepp nu ska jag lägga ifrån mig datorn men hoppas ni får en kanon lördag kväll!

Lite uppdatering om vad som händer i mitt liv :D

4/11 Onsdag
Igår jobbade jag först ändå till 16.30. Sen träffade jag Sofia på kvällen, blev lite räkor och fruktsallad med kesella. Mumsigt! Kollade även på lite bonde söker fru och pratade en massa.

5/11 Torsdag
Idag så har jag vart ledig hela dagen och sen vid tre tiden kom Madde till mig och sen blev det tuperwarparty hemma hos hennes mamma. Köpte mig en påläggsburk :)



Men nu måste jag gå och sova, ska ju jobba imorn 7.30-14.30, sen övningsköra lite med mamma, käka lite och sen på kvällen så ska jag träffa Lina för lite idolmys, Madde kommer också för att joina oss lite :) trevligt! Blir en mysig kväll med bra vänner.
Sen blir det jobb resten av helgen, skönt med dagturer iaf då kan man ta det lungt på kvällarna :)

Lördag 7-15
Söndag 7-11



ipoden + jag

Var ute på en härlig promenad förut tillsammans med min kära ipod, underbart! En hel timme traskade jag omkring. Blev en sväng på kvantum också, men nu ligger jag i soffa, har precis käkat lite kvällsmat och ska snart kolla på NAVY CIS.

Imorn ska jag jobba 7-16.30 sen ska jag träffa Lina, Jenny och Sofia. Ska kika lite bonde söker fru och så.


fixa fixa fixa..

fortfarande under uppbyggnad :P haha. Den som jag gjort nu får vara så länge.. Måste komma på någon ny bra idé om hur det ska se ut men det orkar jag inte just nu ;D

Fixar dag

Idag ska jag fixa lite saker, tvätta lite och så. Sen fick jag en liten idé om att faktiskt göra om min header här på bloggen. Det ska jag nog göra, ska bara komma på någon bra idé om hur jag vill ha den. Så det kommer nog ske idag.

Annars i veckan så ska jag jobba lite, träffa kompisar, gå på tuperwearparty, träna lite och så :)


Men gör så att ni kollar in min blogg lite senare sen igen då ska det vara lite förändring förhoppingsvis ;)

RSS 2.0