Sovmorgon

Det fick bli lite extra sovmorgon idag än planerat :) skönt och behövligt! Nu sitter jag i soffan och käkar frukost och kollar på tv. Snart blir det nog lite mera slappande framför gossip girl.

Annars idag så ska jag träffa lina och jenny för en shoppingrunda på stan :) hoppas man hittar något!

Väntar

Var ute och gick med Madde 1 timme på berget med stavar faktiskt :P hehe sen åkte vi till turistbyrån och bokade teaterbiljetter till grease :D så det ska bli kul, vi ska inte gå för en den 30/10 så det är ett tag kvar men ändå :)

Så nu har jag hunnit äta och kollat på ett avsnitt av gossip girl. Nu väntar jag på att Robert ska vakna så vi kan ta oss en lite tur på stan :) Se om man hittar något roligt!


promis

Ne nu måste jag ta på mig kläder för nu blir det snart promenad :)

Jobb hela helgen

Yes har jobbat fredag, lördag, söndag, måndag nu :) och är egentligen helt slut i kroppen :P Man är ju inte van att jobba sådär tidigt när man inte gjort det på ett tag. Idag blir det en lugn dag utom en  promenad med Madde vid 11 tiden sen :) Och iof kanske en tripp på stan med robert sen också men iaf en lugn dag :D

Igår träffade jag Madde på stan efter jobbet så vi tog en runda, köpte mig en stickad tröja från gina med knappar, ett nytt svart hippiband, skubbhandskar och ett nytt hänge till min kedja :) så det blev en del.. Sen gick vi hem till henne och hämtade bilen och åkte sedan och handlade lite mat för kvällen, åkte hem till mig lagade och käkade lite sen kollade vi på idol tillsammans och sen svenska hollywoodfruar. Sen åkte Madde hem och jag somnade i soffan :P hehe


Kunde inte sova så länge idag vet inte varför, för trött det är ju precis vad jag är.. Så nu har jag precis duschat och ska väl plocka ordning här lite tyst eftersom Robert sover för att han jobbat natt.

Annars i veckan har jag inte så mycket planer mer än att åka till skara lite, träffa lite vänner och bara va och njuta av livet ungefär :P



lite bilder från mangos i torsdags:


jag innan


malin och elin

och robert skulle ju inte vara med på någon bild så :P

Friday

Började min morgon med en trevlig promenad med Jenny :)
Annars har jag mest suttit vid datorn och sen vart iväg och handlat en snabbis med Robert idag. Nu ska jag snart göra iordning mig lite för ikväll ska jag jobba 16-21.30. Sen blir det jobb resten av helgen också så nu är det fullt upp!
Hoppas ni får en bra fredag kväll!

Heejjs*

En ny dag

Ska träffa Madde idag på dan och sen blir det skara på eftermiddagen. Ikväll sen så ska vi träffa Roberts syster och Elin, blir lite mat på mangos :) trevligt! hepp dags för mig att ta tag i mitt liv och göra iordning mig lite så jag för en gångs skull är klar i tid :P haha

ingen

det blev ingen träning idag.. men jag kom precis hem från en promenad med Lina :) har vart nere och hämtat lite tågbiljetter och var på kvantum och handlat åt henne :) Nu blir det idol så de så.. hej!

Denna onsdag

Jag vet inte riktigt vad jag ska döpa rubriken till men :P haha
Igår var vi på bio iaf, den var riktigt bra tycker jag! Men det ska nog komma en tredje också har jag hört. Det hoppas jag iaf annars var slutet kasst :P Imorse vaknade jag tidigt av att mina vänner skickar sms till mig, Madde skulle jobba och Erica var sjuk.. tråkigt men godtagbar ursäkt såklart ;) hihi
Så jag gick upp vid strax efter 7 och gick och la mig i soffan med täcket och kuddarna. Kollade lite på tv men sen fick jag för mig att spela lite sims 3, nördig som jag är ;)

Nu är Robert med en jobbarkompis och jag är ensam. Så har precis hunnit städa lite. Ska väl gå ner till kvantum och handla lite smått sen laga mat. För ikväll blir det träning på natilus kl 17.30 ska bli kul :)

Ne nu måste jag gå om jag ska få i mig någon mat innan träningen och det vill jag helst fast inte 10 minuter innan helst :P då blir det jobbigt!

En mysig tisdag

Vaknade tidigt idag av nån jäkla borr i lägenheten bredvid oss.. suck! Men iaf igår jobbade jag kväll, gick kanon bra och var super kul. Och idag på förmiddagen cyklade jag hem till Madde och vi gick för att köpa fika och gosade sedan ner oss i hennes soffa :) Mysigt att träffas och snacka en massa. Sen cykla jag hem vid tolv halv ett tiden. Vid halv 2 så åkte jag och Robert ner till thai house och drog en lunch buffé, muuums! Och nu ska vi snart ner till stan för att gå på bio, det blir flickan som lekte med elden. Ska tydligen vara bra har jag hört och vi tyckte ju män som hatar kvinnor var bra så det hoppas vi på.

Hoppas ni får en fortsatt bra tisdag kväll :)


Måndag och ny vecka

Började morgonen med en promenad med Jenny :) Sen hem och kollade lite tv. När Robert sen var färdig så åkte vi och handlade lite mat, så nu har vi precis ätit jätte gott typ strimlat kött i gryta med paprika osv med pasta :) Mumsigt! och vem har lagat maten då? Om inte Linda :D haha

Nu ska jag snart jobba lite, kl 15.00-21.30 ska bli kul faktiskt!

Resten av planerna för veckan är:

Tisdag
Promenad med Madde
Kanske träna på kvällen

Onsdag
Träna med Lina och Jenny

Torsdag
Skara 16-18
Träffa Roberts syster och Elin

Fredag
Jobba 16.00-21.30

Lördag
Jobba 07.00-16.00

Söndag
Jobba 07.00-16.00




Får se vad som händer mer men detta är planerat än så länge iaf :)

Vilken slappardag

Först på förmiddagen var jag uppe hos Lina och hämtade lite grejjer sen gick hon och jag ner till kvantum och jag handlade lite godsaker :P Sen gick vi tillsammans till pizzerian för lite kebabtallrik. Sen blev det film för min del och sen vid tre tiden så möttes vi igen och tog en promenad med Jenny :) Gick runt lite i stan och så.

Och nu har jag precis kollat klart på min andra film för idag, blir nog en tredje snart också, och all irene huss :P
Har sett, glasjävulen och guldkalven och nu blir det snart till att se den krossade tangahästen. Jag gillar Irene huss väldigt mycket, det är sådär spännande :P hehe

Nepp jag tror då bestämt att soffan kallar på mig här igen ;)
Ha en fortsatt bra söndag!


Hemma hos Lina

Det blev en kväll hos Lina med lite dricka och trevligt umgänge med vänner :) Senare sen fortsatte vi ner mot stan där jag även träffade en söt Madde!

Bild snodd från JENNY ;)



Min egna bild.

Jag igår:
flätat band - Lindex
Svart skjorta - Gina tricot
Svarta leggings - Jc
Smycken - Pearls for girls, fuerteventura och gemini
Klocka - (som ej syns på bilden men ändå) Cocoo.se



Idag händer det inte så mycket, ska nog bara ligga här hemma i soffan och kolla på film!


Lördag Lördag

Ensam hemma för robban jobbar.. Så imorse vid 11 tiden vandra jag ner till stan för att kolla lite, kom hem med en svart jeans skjorta från gina och en väska utan axelband och ett fint halsband från sisters :)

Så nu har jag precis duschat och ska väl bara ta den lungt ett tag till tills jag ska fixa mig för en trevlig kväll hos Lina :)

Blir nog en bra kväll!


+ väskan, som jag tyvärr inte hittade någon bild på :)

promenad,körkortstillstånd,skara

Gick för en gång skull upp i tid idag denna veckan :P Madde hämtade mig sedan vid halv 10 och det blev en 6 km lång promenad på berget! Jätte skönt, alltid lika trevligt med dig vännen :) Annars idag har jag inte gjort allt för mycket för världen. Blev lite sur när posten kom förut för då hade robert fått brev och jag som väntar på mitt körkortstillstånd..så jag kollade inte igenom högen utan la den bara på bordet och nu när jag skulle börja fixa mig för att åka till skara strax kollade jag bara av en slump i högen med reklam och vad gömmer sig inte mitt mellan där om inte körkortstillståndet :D:D där var dagen räddad! Åh jag som har väntat så länge och nu äntligen!

Ne nu ska jag cykla ner till rese och hoppa på skara bussen 15.20.


En dag med mamma

Åkte hem till mamma med halv 12 bussen idag :) Skulle väl egentligen åkt och plockat svamp men det blev bullbak och matlagning istället :) Mysigt det också! En väldigt bra dag!

Nu har jag precis ätit kvällsmat eller ja för typ en halvtimme sen, och håller på att kolla på idol. Ska väl kolla på lite paradise sen ;) hehe

Imorn blir det en lugn förmiddag med lite fixande och donande sen på eftermiddagen blir det skara.


Nu är jag..

Ja herregud nu är jag väldigt väldigt glad :) tack säger jag bara! Jag har fått 5 nya turer att gå nästa vecka.. Gud va underbart! :D Längtar redan tills jag får jobba hehe. Men ikväll så ska jag träffa Lina, Jenny och Sofia ska bli kul! Har redan varit med Madde en sväng nu på förmiddagen och vart på maxi och fikat lite och kollat in hennes lägenhet, det blir så himla fint hos dom alltså :)




 :):)

Film mys

En riktig slappis dag kan man säga :) Har kollat på män som hatar kvinnor och the terminal :) Båda bra filmer!




Nya skor

I fredags var jag och Robert på stan, köpte inte så mycket mer än present till mamma och en liten grej till pappa också :) Sen käkade vi på gräddhyllan och sen hade jag bestämt mig för ett par svarta converse så stan runt ungefär, dom hade dom inte i storlek nånstans.. så kom vi till sko akedemin där dom fick beställa ett par från linköping..så på lördagen sen så var jag nere och köpte dom :) Så fina så! Har velat ha ett par nya länge nu då jag avr tvungen att slänga mina kära vita på grund av ett stort hål på varje sida.. Men denna gången fick det bli svarta då jag har ett par gräddvita i den nya modellen av converse.

bild 1


bild 2


igår var jag och robert, anneli och ove hemma hos mamma och pappa på lite middag :) Mycket trevligt och väldigt god mat! Idag är vi lite trötta både jag och robert så det blir mysdag med film och gotti!

Hoppas ni får en bra söndag!

Äntligen fredag igen

Och inte vilken fredag som helst utan mammas födelsedag :) Så massa grattis till henne!
Nu är robert iväg och övningskör mc lite :p när han kommer hem sen så ska vi till väring och han ska skriva på lite papper och sånt. Sen om jag får bestämma så blir det stan en sväng, måste fixa lite saker ;) sen ska jag hem till mamma och hjälpa henne lite innan gästerna kommer! Sen blir det kalas då.

Imorn ska jag och Robert, hans mamma och ove hem till mamma och pappa för lite god mat och sällskap, blir nog trevligt :) Sen söndagen är inte så planerad blir nog mys med robert troligtvis om inget annat kommer upp =)

Nepp dags för mig att fixa iordning mig lite. Ha en bra helg nu people.

PUSSSSHEEJ!

090910

Morgonen som varit har spenderats i soffan tillsammans med datorn och två avsnitt av paridise hotel :D Nu ska jag fixa mig lite sen kommer Madde och hämtar mig så ska vi äta lunch tillsammans.. Sen ska jag till skara 16.00-18.00. Ungefär så ser min dag ut idag. Inget märkvärdigt men lite planer sådär iaf :)




Några bra låtar..

Stone sour - zzyzx
A fine frenzy - Near to you - A fine frenzy
Takida - The things we owe
Sean Kingston - Fire burning
Soulja Boy tell´em, Sammie - Kiss me thru the phone


Nu blir det paradise hotel

sen senare sen blir det idol :)

vallmofralla och kärleksmums

Mitt uppe i baket, smiter ifrån en snabbis för uppdatering på bloggen. Okej brödet står i ugnen så jag kan inte göra så mycket just precis nu.. Håller på att bakar det som rubriken säger, förhoppningsvis blir det gott. Tyvärr upptäckte jag att jag inte har florsocker hemma till kärleksmumsen så det blir en löprunda till kvantum :P Men annars så tror jag det går bra :D

Lite bilder på baket: Innan dom åkte in i ugnen





vad tror ni? blir det bra? :P



Ja chokladsmeten där ska bli kärleksmums när det är klart sen ;)







Update:





så här gott blev resultatet :)


James Blunt

I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

Vad har jag gjort dom senaste dagarna då?

Jo i söndags kom några jobbarkompisar hem till Robert så dom åkte iväg till thaihouse och käkade mongoliskbuffé så jag hänkade på och sen skulle jag egentligen åkt hem men istället följde jag med dom på bio, Inglourious Basterds. Som var helt okej :) På måndagen sen så var jag, jenny och sofia i tibro, kollade lite möbelaffärer och sånt, blev även en lunch också! På eftermiddagen sen så blev det skara 16-18. Bea kom också dit och hjälpte mig, vilket var jätte kul :) På tisdagen (igår) så hjälpte jag Madde på förmiddagen att flytta grejjer till deras nya lgh. Sen träffade vi Erica vid 1 och gick och åt på gräddhyllan. Maddes syster var också med :)

Idag onsdag.. har planerat att baka bröd och kanske nån kaka sen i eftermiddag ska jag på stan med Lina och Jenny :)


Söndagar

Vaknade hyfsat tidigt idag för att kunna ta tillvara på dagen men dumma dumma mig, nu ligger jag här i soffan och har gjort det sen jag gick upp i princip så inte har jag gjort nåt vettigt iaf..Är så himla sugen på att baka men jag vet att inte alla ingridienser finns hemma så då orkar jag inte. Fy vad lat jag är! Sen är det ju inte kul när man får ligga här själv för att Robert sover alldelses för länge idag igen.. hepp får se vad som händer mer idag, nåt måste jag göra annars blir jag rastlös (som jag iof redan är då men)


ZZYZX RD

Stone sour - zzyzx rd.

CV

Lördag och jag är ledig, känns skönt men.. Idag ska jag finslipa på mitt CV sen ska jag skicka iväg det. Annars blir det en lugn dag. Kanske att mormor och mamma kommer förbi en sväng :) Får se vad som händer.
Blev ett kort inlägg, men har inte så mkt att skriva..


Ensam en fredagkväll

Sitter här hemma alldelses ensam nu :( Robert jobbar extra idag så kommer inte hem för en imornbitti kl 7. Städat har jag gjort hela långa dagen också, en ordentlig storstädning..Har hunnit med allt utom städning av nattduksborden och vinden men det tar vi imorn sen :) Det är så himla rent och fräscht här hemma nu så det är inte klokt! Ne ska lägga mig i soffan och kolla lite på tv.

Ha en bra fredagkväll!

Fixar

Igår blev det Ikea. Fick med oss en hel del bra saker hem så idag blir det till att fixa klart det vi inte hann igår :) Ser redan mycket bättre ut. Härligt! Skönt att kunna ha lite ordning även i garderoberna. Låter helt sjukt kanske men jag mår bättre om det är städat överallt hemma, konstigt nog tar jag tag i saker och ting lättare ;)
ja ja jag är konstig så är det bara :P

Hittade även ett jobb nu som jag ska söka. Bra det så jag inte kommer tomhänt till arbförmed när jag nu ska dit nästa gång.. usch ett jobb kan någon fixa till mig tack! Men ska ringa lite samtal idag också mer kan man inte göra tyvärr..

Hepp fixa fixa fixa.. Hoppas ni får en bra dag!


...

Jag blir så trött.. Såå jävla trött! Trodde det skulle bli enklare när jag inte har någon skola att tänka på men nu känner jag stressen komma ändå.. Varför känner jag mig så jälva skyldig jämt som att det är fel fel fel att jag inte är där hela tiden.. Det är denna biten jag hatar med mitt liv! Jag är inte skyldig någon nåt för jag får då fan inget tillbaka! Då var vi där igen då.. Mitt enda fritidsintresse är inte ens kul längre och inte är det mitt fel att jag känner så iaf..

090902

Redan den andra september!! känns sjukt att sommaren gått så fort.. Hoppas på att det blir några fina dagar till här innan hösten kommer.

Idag kommer Madde och hämtar mig klockan 10 så ska vi åka och köpa färg och tapeter. Sen ska vi till deras nya lgh och måla lite lister osv. Sen blir det stan med Erica och ikväll sen blir det nog till att fortsätta i lägenheten. Det är kul att fixa och grejja tycker jag :) Längtar även tills på torsdag då det blir IKEA, äntligen. Behövs verkligen då vi ska köpa förvaring, förvaring, förvaring och kanske lite förvaring så vi kan få en bättre struktur på sakerna i våra garderober ;)
Nepp nu blir det dusch och målarkläder :D

  

Min tisdag

Har precis haft telefontid med L, vilket blev ett positiv och informativt samtal..
Orkade inte baka blåbärspajen igår så jag gör det nu på morgonen eftersom jag ändå skulle upp tidigt! Ska ta med till mig och Madde idag hade jag tänkt!
Hepp dags att göra den klar, sen ska jag även göra mig själv klar, hon kommer och hämtar mig och ca 1 timme.

RSS 2.0