Tänkte skriva samma rubrik som Lina ;) haha

Hade tänkt skriva sista helgen i februari också som rubrik men såg då att Lina redan tagit den frasen så :P haha

Idag fredag den 26 februari, Ingen vanlig fredag utan det är Jenny har fyllt 22 år :) Grattis igen!

Har inte gjort så mycket idag, Shoppat lite och kolla på film beck och johan falk. Imorn blir det först jobb 7-15 sen ska jag och robert iväg och kolla på Andreas när han spelar handboll mot hk country, Ska även träffa Lina och Sofia där som också ska kolla :) Sen på kvällen blir det lite fest för Jenny och säkert utgång också :) Söndag sen blir det jobb igen på kvällen 15-21.30.
Ser ut att bli en bra helg!

Nu väntar sängen.

En dag på stan

Mötte upp Madde och Erica idag vid halv 12 typ. Blev käk på gräddhyllan och sen en runda på stan. Fick med mig strumpor ;P haha. Sen klippte sig madde. Sen vid fyra åkte erica hem och madde gick hon med. Så jag följde med Robert till elins esplanad, köpte skyddsplast till iphonen och varsin liten ficka till :)
Skulle egentligen mött lina och jenny på stan men eftersom det skulle bli så kort stund och att jag fick skjuts hem direkt passade jag på att följa med hem då jag även skulle jobba en sväng vid 18.15-21.30

Imornbitti blir det lite mer jobb 7.00-11.15. Sen blir det körlektion kl 13.00. På kvällen sen träning med Madde och Lina.


tidig morgon

Gick upp vid sex idag :) Eftersom jag skulle köra lite bil vid 7. Gick super bra, och guuud va kul det är ;) hehe.

Nu ska jag lägga mig lite i soffan och bara slööa..

I helgen har jag umgåtts med Madde, Vi hade super kul i lördags. Bara hon och jag. Drack lite, sen blev det bogrens :) Du är såå bra Madde <3

En bild från helgen på oss :)



Freedag den 19/2

Då var det fredag igen då :)
Har blivit lite förskyld så nyser varanan sekund typ :/ tråkigt. Men det hindrar inte mig ;) Ska ner till stan och träffa Madde vid halv 2 sen ikväll blir det fredagsmys med Robert.

Men nu är Malin här, hon har sovit här i natt så ska väl göra lite frulle åt damen :D

En grej till! Blä för mer snö :( Gillar snö men nu räcker det faktiskt måste jag säga..


Mormor och Morfar

Blev lite övningskörning idag med mamma, skulle åk till mariestad men hoppade det och åkte direkt till mormor och morfar :) Gick jätte bra att köra. Hos mormor och morfar sen fick vi god mat och lite fika. Åkte inte hem för en senare.. övningskörde en bit hem också.
Nu ska jag lägga mig i soffan och kika lite på tv resten av kvällen hade jag tänkt :)

Äntligen var jag igång då ;) På riktigt!

Körskolan idag, Klockan 8.00-8.55. Gick så himla bra, var riktigt riktigt nervös innan måste jag säga :P haha.
Men det släppte en hel del när jag väl satte mig bakom ratten. Körde lite på parkering och sen lite i hentorp. Hon jag kör med är sååå bra. Väldigt snäll och lugn! har bokat in två nya tider att köra på nästa vecka reda. Så det här ska nog gå vägen. Med lite övning så sitter det nog snart :)

Imorn hoppas jag på att få köra lite med mamma sen med pappa senare i veckan!

Nu ska jag snart träffa Madde, när hon kommer från stallet. Ska handla lite mat och bara va, prata lite som vi gör allra bästa ;) haha Ikväll blir det jobb för min del. 15.00-21.30 :)

Den här är min!


En vit iphone 3GS 16 gb

Jag är så nöjd, haha okej har haft igång den i jaa låt mig säga 30 minuter typ men ändå ;)
Robert där emot stackarn får vänta på sin då dom bara hade vita inne och för honom gällde ju svart!

Nu ska jag fortsätta ladda min och sen grejja lite och testa lite sådär :D

Ny mascara

Ett tips bara:



Denna mascara med vibrator på, den är super bra. Min älskling köpte denna till mig och den är såååå bra! Älskar den. Den gör verkligen att fransarna ser super fina ut. Min är köpt på kicks och kostade bara 159:- Inte så farligt ändå för en bra mascara tyckte jag (okej nu betalade inte jag men ändå) HAHA

Bara ett tips, den är bra helt enkelt ;)


VetInteVadJagSkaSkrivaFörRubrik

Igår badade jag och Madde :) Skönt att bara simma omkring och va! Efter sen vid fem tiden så blev det afterwork på helensgården tillsammans med Maddes syster Jenny och hennes kille Christian. Trevligt Trevligt!
På vägen hem sen så köpte jag med mig massa godis och dricka till min lilla halvt sjukling här hemma..Blev en myskväll framför tven!

Nu sitter jag här helt ensam, Robert jobbar helg, två tolvtimmarspass. Jag ska också jobba två kvällar idag börjar jag 15 och imorn 17. Skönt att jobba lite när jag vart ledig lite i veckan. Jobbade ju bara måndag och tisdag :)

Nu blir det snart lite mat sen slappande i soffan och sen jobb.

Skövdebygdens

Så nu var det gjort, vart och skrivit in mig på trafikskolan nu :) Även bokat in en körlektion nästa vecka på tisdag! Nu känns det riktigt bra måste jag säga. Får hoppas att det går bra på tisdag också ;) hehe

Nu blir det köttbullar, pasta och sås.

Ikväll träning kl 18..


träningsoutfit



Ska inte ha hårbandet då men.. Det är föresten nytt sen igår, har velat ha ett sånt super länge, har letat typ över allt, och igår när Sofia och jag var på stadium så kollade hon på det så då köpte jag mig ett, det är ett lite bredare så jag har vikt det en gång :)
Everest - 99 kr


Nepp snart dags för träning med Madde och Lina, Blir hämtade här vid 18.
Är taggad till max ;) Blir nog ett bra pass känner jag!

Tis + Ons

Igår jobbade jag först mellan 8 och 15 sen gjorde jag och Robert nåt onödigt men väldigt gott, vi beställde nämligen kinamat haha. Det fick bli så då det inte blir nåt sånt i helgen eftersom vi båda jobbar och går om varandra i princip.. Så vi körde en mini helg med hämt mat från thai pak ;)

Sen vid halv 5 gick jag och Sofia ner till stan för att möta Lina och Jenny, blev en runda på stan sen en fika på pims. Väldigt trevligt :)

Idag är jag ledig ska städa lite nu på dagen sen senare ikväll sen så blir det träning med Madde och Lina, Blir puls/medel så ska försöka ladda lite inför detta idag ;) hehe.


Nepp nu blir det hög städar musik i högtalarna och fram med damvippan och moppen ;)


Pussss!


Vilken bra start på dagen :)

Började med att poolen ringer och frågar om jag vill jobba nåt i veckan, jag bara Jaa absolut självklart :D ungefär! haha.
Börjar rabbla upp en massa tider, men till slut så blir det tre stycken denna veckan. Och jag är faktiskt nöjd eftersom jag hela tiden tänker att det kunde vart värre då jag gått veckor med en tur på ibland. Kunde blivit nån mer men den dagen kunde jag tyvärr inte. Men ska iaf jobba imorn på dagen till kl 15 och sen kvällsturer lördag och söndag, gör mig inget eftersom Robert ändå jobbar helg han med :)

Har även ring berit på tomtegården och frågat om man kunde jobba första perioden på en avdelning och andra perioden på en annan. Och det kunde man kanske så det skrev hon upp :) Går det inte så går det inte men nu har jag iaf skrivit upp så annars blir det en och samma hela sommaren förhoppningsvis!

Så nu är jag glad. Skönt Skönt! Har tider för i veckan och fixat avd till sommarjobbet som jag gått och grubblat på ett tag nu. Snart kommer Madde och hämtar mig, så ska vi ut i stallet.


Ikväll blir det träning!




________________________________________________________

Update:

Blir tyvärr ingen träning ikväll men det blir jobb istället :D:D:D
16.00-21.30


Anonyma!

Jaa helt enkelt, ni som skriver kommentarer våga skriva vilka ni är!




Annars igår så hämtade Robert upp mig efter jobbet igår 12.30 sen åkte vi och hämtade Madde och sen bar det iväg ner mot Jönköping. Blev ikea och a6. Var nog den billigaste ikea trippen nånsin köpte för 19+39 och sen en lampskärm till Lina så den räknas inte in i den budgeten ;) hehe.
Sen kollade vi även på 3 på a6 efter iphonen. Nu börjar Robert bli lite sugen också, jag blev mest ledsen på honom eftersom han inte kunde bestämma sig ;) hehe Då hon faktiskt hade både vita och svarta hemma så vi kunde få med oss varsin hem direkt. Men ikke Robert skulle hem och fundera lite. Han vill ha tal till sin gps på mobilen, vilken hon trodde gick att fixa genom att man köper apps på apple. Så nu ska han kolla det och så får vi åka ner efter nästa helg eftersom han jobbar den nästa helg tyvärr så inte nu på måndag utan nästa :D Då förhoppingsvis följer det med en hem och hon har dom hemma då vill säga ;) hehe.

Nu ska jag plocka lite här hemma sen blir det jobb ikväll 16-21.30


Eftermiddag

Var på kvantum en sväng förut och handlade lite ingridienser till pastagratäng med lax och ostsås + färska tomater :)

Blev en riktigt höjdare alltså, super gott!
Nu sitter jag här vid datorn. Ska väl gå och byta om snart till träningskläder. Ska gå ner till gymmet vid 17 typ.

Senare sen blir det sista avsnittet för veckan av halv 8 hos mig :D Sen får vi se, kanske en film eller så!
Imorn är det iaf jobb som gäller 7.30-12.30 sen jönköping med Robert och Madde :) Om vädret tillåter, vilket vi hoppas.


Suck..

Det flyter inte iaf.. Det är en sak som är säkert!



Ikväll blir det träning med Lina iaf :)
Nu ska jag se om jag kan hitta någon mat i köket som kan leda till dagens käk!

Så kan det gå

Tyvärr är jag lite missnöjd över mitt hår :( Men på torsdag ska Lisa fixa till det! Och då blir det säkert bra :)

Annars idag har jag vart på stan med Madde, har fikat lite och sen strögat runt i alla affärer. Blev lite gina shopping också, Såklart ;) En jeans skjorta och underkläder.

Nu blir det iaf städning här + att jag är lite sugen på att baka något, så vi får se vad det blir :)
Fick en ny jobb tid imorn också så då blir det lite jobb på kvällen. Kul Kul! Inte så mycket att hurra för två tider denna veckan men ändå det är bättre än inget!

En iphone blir det nog här näst för min del. Har vart sugen länge.. Men nu när Jenny köpte en så blev man mer inne på att köpa en :D hehe Ska bara fundera på vad jag ska ha för operatör, lite vad jag tjänar mest på och just nu lutar det åt 3. Vi får se!

NU: Städning!


RSS 2.0