Helgens planer

Idag har jag gått på stan med Madde en sväng, fick med mig en väska från åhlens, underkläder + overzise t-short från gina och en lampskärm från hem och hobby :D

Nu blir det snart lite mat här. Imorn är det jobb 7-15 sen kommer Madde hit och en ska jag övningsköra till Tidaholm med pappa. Slog två flugor i en smäll tänkte jag ;) Då blir det ju skjuts på köpet med liksom.. Sen söndagen så blir det mera jobb 15-21.30!

Nepp dags för mat..

Inte så mkt bloggande

Har inte blivit så men nu ska jag uppdatera lite iaf.
I fredags åkte jag och Madde till sthlm, gick på stan hela fredagen och sen på kvällen var det grease som gällde :) Det var super bra verkligen, och vi had eju även en kändis två rader bakom oss ;) hehe Måns Zelmerlöw. De ni! haha. Sen var vi så trötta när vi kom tillbaka till hotellet så vi somnade nog ganska tidigt redan runt elva-halv tolv typ.. På lördagmorgonen var det självklart lite hotellfrukost sen blev det en liten tur in till stan igen innan tåget gick hem vid 13.07. En riktigt trevlig fredag och lördag med min bästa vän :)
Söndagen sen var det jobb som gällde mellan 7-16.

Igår var det också lite jobb på kvällen och idag har jag först haft körlektion på förmiddagen och sen vid halv 3 kom pappa hit så jag körde honom till skara och runt lite där och sen hem igen. Körningen blir bara bättre och bättre. Sååå kul :D Längtar efter körkortet nu måste jag säga!


Underbart väder!

Vaknar upp på morgonen och för en gång skull känner man sig pigg! Dee ni.. Så skönt!
Idag har jag kört på körskolan, köpt födelsedagspresent åt Niina och sen ska jag och Robert ut till skultorp en sväng och hämta sis. Sen blir det en långt och skön promenad med min älskade! Ikväll sen är det bio som gäller :) Trevligt!

Snart Snart Snart!

Idag har jag jobbat en kort tur 3,5 timme bara blev erbjuden om att jobba kväll på en annan avd också men tyvärr är det så att det går magsjuka där och eftersom jag ska till Stockholm på fredag är det lite onödigt! Annars hade jag gärna tagit det såklart, jag är inte den dom tackar nej annars liksom.. synd!

hälg!

Igår först riskutb 1 på trafikskolan, skönt nu kan jag boka av ett till steg på vägen :D härligt!
Efter det så träffade jag Madde på stan, käkade lite. Sen köpte jag nytt silverschampo + en t-shirt + väska från gina ;) skräll Linda en väska HAHA! meeen den var ju så snygg!
Sen följde jag med madde hem en sväng och vid 4 så gick jag hem och städade lite och sen var jag och Robert iväg köpte godis sen var det myskväll för hela slanten med film :)

Idag vaknade jag redan halv 8 och var pigg, så det fick bli tvättning nu på morgonkvisten. Snart klar nu, det ska bara torka där nere i torkrummet. Sen vid 3 kommer la famila och hämtar mig. Ska släppa av mallan och mammsen på maxi menads pappa och jag kör lite bil :) Sen ska jag med dom hem och bara va, äta gott och kolla på lite melodifestival.
Senare sen ska jag hem till Lina en sväng där även Jenny och Issa är! Blir nog trevligt!

Hela vecka 10

Snart slut.. Idag har jag iaf jobbat kväll på 2A. Imorn blir det riskutb 1 klockan 8.00-11.30.

Från söndag

Blev inringd för att jobba natt vid 11 på förmiddagen på söndagen.. Tackade ju såklart ja men var ändå lite tveksam då jag aldrig gjort de, men nångång ska väl vara den första :P Gick jätte bra faktiskt! Gick av kl 07.15 på måndagmorgonen och gick hem och sov en stund.

När klockan sen var två så mötte jag Madde på stan, blev mat på donken och en sväng på stan. Sen vid 5 träffade jag Sofia och Lina på stan och vi gick en sväng sen blev det fika på pims, dit även Jenny kom efter en stund också.


Idag var jag uppe vid 9 och har bara tagit det lugnt här. Snart ska jag ner och köra på körskolan, 13.10-14.05 sen efter det träffa Erica och Madde. På kvällen sen vid 17.30 blir det träning med Lina och sen efter passet ska jag och Robert handla lite.

Söndag!

Gick upp vid 9 idag. Sitter nu vid datorn och kollar runt lite samtidigt som jag har vasaloppet på lite i bakgrunden :) Blir snart en dusch och sen promenad med Robert. Sen får vi se vad som händer mer idag. Blir nog en lugn söndag iaf!

Lördag 6/3

Solen skiner och det ser ut att bli en bra dag idag :) Ska snart ut och köra lite med mamma sen ikväll blir det jobb 16.00-21.30. Skönt det! Imorn ser det ut att bli en ledig dag. Skönt det. Har jobbat på bra denna veckan känner jag :) En riktigt bra start på mars månad!


Snabb genomgång av veckan som gått

Började med jobb på måndagen 7-16 träffade Madde en sväng på eftermiddagen där och vi var hemma hos mig en stund och kollade på film. Sen även på tisdagen blev det jobb 7.30-16 sen onsdagen så hade jag körlektion sen följde jag med mamma hem en sväng och åt lite och så. På kvällen blev det Peterpass. Torsdag sen så blev det jobb igen ;) 7.30-16. Blev stan en stund med Madde.
Idag fredag ska jag snart ut på promenad med Madde, blir nog en lång tur på p4. Skönt nu när det är så fint väder också!

RSS 2.0