Mycket jobb

Det har blivit en hel del jobb nu och inte så mycket skrivande på bloggen tyvärr.. men jag försöker slinka in här emmellanåt iaf :)
I tisdags var jag och Lina på ett jätte roligt aerobics pass! Det måste vi bara gå på igen. Igår var jag och Robert runt och kikade på lite nya möbler. Lite på EM och lite på MIO! har även bokat oss på en lägenhet nu så får se när vi får hem pappret så ska vi gå och kolla lite iaf. Idag blir det lite städning här och sen när Lina slutar sitt jobb blir det promenad på berget! Imorn sen är det jobb på kvällen som gäller men sen helgen blir det lite ledigt och fest på lördagen! Ska bli roligt.

// Linda


<3


1/9-2010 <3

Lite fest och lite jobb och lite annat

I fredags var jag ledig så Robert hade bestämt sig för att hämta hem sin nya mc eftersom han fått sina nya kläder också.. Ont i magen och alla dessa tankar i skallen var jobbigt, man typ återupplever hela händelsen om och om igen, det är så jobbigt! Okej jag vet att vi klarade oss bra fysiskt men det psykiska kommer på något sätt alltid att vara lite "skadat" Som jag har sagt till dom som frågat. Förut visste man att saker kunde hända som att man skulle krocka tex men nu nu vet jag att det faktiskt händer och det händer till och med mig. För så är vi alla lite att man tror inte att saker händer en själv, men nu vet jag att man faktiskt kan vara med om hemska saker som detta. Han tog iaf sin nya mc hem och det gick bra! tur att mamma var med och fick mig på lite andra tankar <3

Lördagen sen var det först jobb som gällde mellan 11-20 sen raka vägen hem till Elin där lite fest väntade, även syrran var där en sväng också :) Blev ingen utgång men Lina och jag cyklade inte hem för en runt ett tiden. Idag på förmiddagen träffade jag Lina, Jenny och Sofia som också var uppe från skåne en sväng denna helgen :) Mycket trevligt att ses lite! Sen blev det mat för min och Linas del och nu har vi även röstat.


Eftersom jag inte tog några egna bilder har jag lånat några från Lina och Jenny :)








Några dagar denna veckan

Veckan började med lite jobb i måndags och fortsatte även på samma sätt igår tisdag, på eftermiddagen där så var jag och Madde ute på en promenad. Kvällen sen spenderade jag i soffan framför toy story 1 ;)
Idag så har jag fortsatt med toy story 2 :) Så nu väntar jag bara på att se trean! Snart ska jag träffa Madde för en sväng på stan och sen vid fem tiden så blir det promenad med Lina på berget.


4 år och 10 mån idag föresten med den bästa <3

Förkyldning

Sådär lagom roligt :/ Har haft lite ont i halsen sen några dagar tillbaka men idag när jag vaknade upp så dunkade hela huvudet och näsan bara rinner..

Så nu bäddar jag ner mig i soffan, har precis kollat på en film nyss remember me tyckte den var riktigt bra faktiskt :) Typisk Linda film så att säga! Snart blir det idol

Ska passa på att sno en bild av jennysv också från i onsdags när jag, Lina och Jenny var på stan och fikade :)


Grekland #3


Shopping gata i gamla stan


I en mysig affär


Hamnen i stan med massa lyxbåtar


Lite utsikt innifrån rummet


Våran strand


Solnedgång


Jag på stranden


Våran lurvig vän ludde ;)


Härligt


ÄLSKLING <3


Jag näst sista kvällen

Grekland #2


Lite skillnad men ändå båda är så otroligt stora :P haha


Vi träffade Malin och Robin på måndagen i rhodos stad :)


En av ingångarna till rhodos gamla stad :) Mysigt!


Havet


Vårt hotell i kvälls solen


Lite grekisk afton var vi också på


På hotellrummet ;)

Som vanligt igen

Då när man har kommit hem igen så fortsätter vardagen som vanligt igen! I måndags så tog vi det bara lugnt, var hemma hos mamma och pappa en sväng och sen kollade vi tv (SVENSK TV) :D Igår så var jag på stan en sväng, fick med mig ett par skor och några t-shirts. Sen på eftermiddagen så hämtade Madde upp mig här hemma så åkte vi till stallet :) <3
Idag så har jag fixade lite saker och sen i eftermiddagen så blir det stan/fika med Lina och Jenny! Ska bli mysigt att ses lite, men nu så måste jag städa lite, jag har bara slängt saker runt om mig här sen vi kom hem ;) haha

Mer bilder från resan kommer eftersom men ni fick ju ett litet smakprov i inlägget innan iaf
:)


Hemma igen

100829-100906
Var vi på rhodos. Helt perfekt väder, kanon hotell och världens bästa älskling!


Utsikten från vår balkong :) Bilden är tagen tidigt på morgonen.


Jag och den bästa vid havet <3


Vi badade även lite i poolen men eftersom det bara var meter till havet så höll vi oss mest där ;)


Jag på balkongen :)


Vi var inne i Rhodos stad några gånger också för shopping!


jag bland dom sista kvällarna på kvällsmiddagen


Som sagt så låg vi här varje dag.

RSS 2.0