Julafton

Jaha då var julafton för iår redan över.. tiden går så fort!
Vi firade iaf hela dagen hemma hos Anneli och Ove. Blev en mysig dag med god mat, trevligt sällskap och så självklart massa bebis mys <3

Lite bilder:


Wilmer hos gammelmormor


jag och sötnosen


niina vid granen


Robert och lilla Wilmer


jag och niina


jag fick mata honom också :)


Wilmer med en av sina mammor


Blev nästa bara massa bilder på lilla Wilmer men det blir lätt så ;)




Nu ska vi snart göra iordning oss för lite mat hos mamma och pappa och malin :) Sen ikväll är det fest hos Sanna som gäller :)

24December2011

Julafton, Äntligen här dagen här! Så typiskt bara att det soöregnade igår så all snö försvann :(
Var uppe med tuppen imorse, eller ja iaf klockan åtta ;) Låg och kollade på tv och åt frukost!
Ska snart börja göra iordning mig lite för idag ska vi fira jul hos Roberts mamma och Ove tillsammans med Niina, Malin, Elin, Wilmer och Roberts mormor och morfar :) Mysigt!

Nu julmusik på högsta volym!
Hoppas ni alla får en mysig helg för det ska vi ha <3

En liten

Igår den 15 december fick Roberts syster och Elin en liten kille :) En liten Wilmer <3 Så mysigt! Och idag ska vi åka ner och hälsa på dom! Jag längtar så efter att få träffa dom :)

Nu håller jag på att tvätta och städa, sen ska jag gå ner på stan en sväng innan vi ska åka.
Robert jobbar ju till tre så jag ska ta tåget till Falköping vid halv tre ca eftersom han har bilen idag. Sen bär det av ner mot Mullsjö.

Sen helgen blir det jobb för min del! PUSS*

En helg i Karlstad

Igår på förmiddagen begav vi oss upp tillsammans med Robin och Malin mot Värmland, närmare bestämt Karlstad :) för att hälsa på Johanna och Koffe. Blev först en tur på stan sen en fika på det också på ett mysigt kafé. Sen på Kvällen lagade vi mat, spelade massa spel och hade det väldigt trevligt :) rolig kväll!

Nu när alla snart är vakna ska vi iväg och äta frukost buffé på ett ställe, NICE! Sen efter lunch nån gång rullar nog bilen hem mot Skövde igen..

En väldigt rolig och trevlig helg :) det tackar vi för denna gång så får vi hoppas det blir snart igen!

PUSS*


Måndag 5/12

Måndag igen, men denna måndag är jag ledig vilket känns helt underbart! Ligger och mornar mig lite i sängen, ska snart gå upp. Idag ska jag städa, tvätta och grejja här hemma :) sen om jag hinner ska jag kanske ta mig ner till stan och köpa några julklappar. Vid fyra blir det promenad med Madde sen ska jag bara slappa i soffan resten av kvällen :)

Hepp dags att gå upp och äta frukost så man får lite energi!


December

Jaha då kör december igång igen! Tiden går så fort och snart är det jul.. Längtar massor, för att jag ska vara ledig några dagar över jul och sen hoppas vi på att en liten bebis (Roberts systers) tittar ut där så vi får mysa med den :)

Nu slutar jag snart på jobbet och då blir det hem och inta sofflänge och fredagsmys med älsklingen <3

Sen blir det jobb lördag kväll och söndag dag och sen när jag slutar på söndag ska vi hem till farmor och Farfar :) ska bli kul! Har inte setts på länge nu.. Alldeles för länge!


RSS 2.0