Vilken dag

Har jobbat på dagen idag, Skönt för nu är jag ledig onsdag och Torsdag och på fredag går jag bara till tolv, sen blir det helg jobb igen.. Nu på eftermiddagen har iaf jag och Lina gått 5 km på berget, skönt med guuud va varmt det blev. Trodde det skulle bli åska och men den verka gå runt om istället. Det är väldigt kvalmigt i luften nu så vore skönt att rensa ur den lite.

Nepp nu ska jag äta lite sen blir det dusch och mys i soffan.



Hyss

Har suttit och läst på lite bloggar nu där dom skrivit hyss dom gjorde som små. Så himla roligt, har suttit och skrattat här.. hehe

Så måste bara skriva om ett särskilt minne jag har från när jag var liten.. Minns faktiskt inte hur gamla vi var med jag och Sofia var hemma hos henne när dom bodde i hus, Sofia hade en lekstuga på trädgården. Sen nedanför deras tomt en bit ner så låg en sommarstuga. Nån dag hade jag och Sofia iaf sett möbler under verandan till den här sommarstugan som ja jag vet inte hur vi fick idén men dom släpade vi upp till lekstugan där, stora fotöljer minns jag. haha det dröjde ju inte länge innan vi blev påkomna och fick oss en liten utskällning för detta. Så vi fick snällt släpa tillbaka dom där dom stod, minns ju att dom inte var särskilt lätta direkt.

Minns du det Sofia? :P
Kommer du ihåg "spök" huset nere i skogen där också som vi lekte i?

Ja lite hyss gjorde vi allt som små..


Min måndag

Idag har jag och Madde vart i Lidköping, shoppat lite (Madde mest) ;) Och bara umgåtts! Sen nu har vi suttit här hemma och kollat tv och bara vart, Nu ska jag snart till jobbet, jobba lite kväll..



Klassfotboll

Har vart iväg en sväng på förmiddagen och kollat när Niina spelat klassfotboll, dom var jätte duktiga :)
Fick ju även chansen att prova kameran också vilket resulterade i ett ex antal bilder så att säga hehe








Nu ska jag snart gå iväg och jobba lite.. känns sådär just nu alltså men sånt äre :)



Kan vi inte vara nära bara en minut


Det fick bli..

En ny kamera :) En systemkamera denna gången! Så kul med en riktigt bra kamera för en gång skull. Så nu har Robert och jag skuttat omkring i lägenheten och tagit massa kort, man måste ju prova ;)
Synd att vädret är så dåligt annars hade man kunnat gå ut och fota. Så mycket att lära sig också. Det passade ju även bra att jag fick hem min dator igen efter att Roberts jobbarkompis grejjat med den, fixat windows 7 och sen lagt in photoshop och lite annat bra att ha till på köpet. Så nu har jag suttit med psp lite och mixtrat.





Har vart ganska haj på photoshop eller kunnat det lite iaf men var så längesen jag satt vid det så det blir mycket att repetera hehe


Så här ser kameran ut iaf:


Imorn ska jag och Robert iväg och kolla på när Niina spelar klassfotboll. Sen på kvällen ska jag jobba blir även jobb på söndagen 7-16

110525

Lite snabb update.

Förra helgen vart det fest hos Madde, lite 25 års fest för henne :) Var riktigt lyckat! På lördagen sen åt vi först mat uppe hos Roberts mamma och Ove med hans mormor och morfar + systrar och Elin. Senare sen firade vi Malin lite med en del av släkten med lite grillat och gott fika.

Denna vecka kör jag jobb, ungefär det enda jag hinner med.. Sånt är det ibland

Måndag
jobb 13-21.30

Tisdag
jobb 7-12 + 15.45-21.15

Onsdag
jobb 7.45-13.45
Promenad med Lina

Torsdag
jobb 7-16

Fredag
LEDIG

Lördag
jobb 15-21.30

Söndag
jobb 7-16

Det var väl ungefär det.. Nu ska jag duscha sen slänga mig framför tven en stund.


110515

Så då var denna helgen snart slut. Lediga helger går alltid alldeles för fort tyvärr :/
I lördags iaf så var jag och Robert på en liten roadtrip, blev Trollhättan för lite shopping. Handlade inte så jätte mycket för mig blev det bara ett linne från junkyard och Robert köpte en snygg t-shirt och ett par nya badbyxor. På kvällen sen bjöd vi hem Anneli och Ove på lite tacos och vin. En riktig mysdag och kväll.


linnet jag köpte SOMEWEAR


Idag har vi inte gjort så mycket alls direkt, mer än vart duktiga och röstat!
Imorn ska jag jobba igen, däremot inte för en på kvällen så har inte den där riktiga söndagsångesten man kan ha :P

Hepp får väl gosa ner mig i soffan.. Alldeles ensam :( Robert jobbar ju natt denna veckan som kommer så han åkte iväg här förut vid fem..

hej på er!

Freeeedag

Blev så himla sugen på att se -Den bästa sommaren
Den är ju sååå bra!

lite citat ur filmen:


”Passa på nu. Man vet aldrig när det blir roligt nästa gång.”

"Jaha, tänkte bjuda på min paradrätt. Bruna bönor och fläsk!"

"- Jaha.. vad ska du bli då du blir stor då?
- Jag ska bli hora.
- Hora? Men vad är det du säger? Varför ska du bli hora?
- Ja, då kramas man ju och får betalt.
- Hmm, nej..eller ja..hmm..jo, ja man kan ju kanske säga så ja.... och vad ska du bli då?
- Jag ska bli advokat.
- Advokat? Jamen det var då själva FAN vad vi ska vara märkvärdiga här."

"--Karameller äter man inte för att det är gott,
bara när man förtjänar det!"

Ledig dag!

Har vart helt underbart väder idag! Sol och värme. Blev stan en sväng med syster, shoppade inte så mycket mer än present till Edvin och sen fick jag en försenad födelsedagspresent av Malin :)
Sen blev det en promenad med Lina också.

Imorn ska jag iväg till fkp och träffa Madde lite och sen på kvällen blir det jobb.


110508

redan 8 maj idag..

Igår jobbade jag heeela dagen 7-16 sen efter det så blev det myskväll hemma hos mamma med god mat och film! Skjutsade på Robert lite mellan också eftersom han tydligen inte har några ben att gå med ;) haha snäll flickvän som jag är så ställer jag såklart upp! Nu ska jag snart åka iväg och skjutsa på Madde lite också! Herregud va snäll jag är som sagt ;)
Efter det ska jag handla lite och ikväll blir det jobb igen.

Hade inte så mycket att skriva men en liten update iaf.


Bilen


är den inte snygg så säg ;)

Tänkte fixa

Ordna lite med bloggdesignen men orkar inte sitta mer och pilla så byte bara ut en bild får se när jag orkar.. har inget bra program att göra iordning en header i heller, photoshop vore ju inte så dumt att ha nu faktiskt!

Idag mår jag annars lite bättre men är fortfarande inte hundra med hosta och så, men jag får pallra mig iväg till jobbet sen ändå.. Så det blir till att jobba hela helgen och sen vila sig resten när man inte är på jobbet.
Hoppas ni får en bra helg alla, nu ska jag kolla på tv en stund.


Kan inte annat än att älska Veronica maggios album satan i gatan


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig 

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va 

Lite sent valborgs inlägg

I lördags blev det en heldag med vänner. Började dagen med träning klockan elva lite dance med Lina och Sanna :) Det var kul! Efter det blev det solning en stund och sen grillning när Jenny kom vid fyra. Jätte mysigt! Grillade uppe vid Lina. Efter det så gick vi alla hem till sig själva och fixade iorning oss sen kom alla till mig och det blev lite fest :) Skoj Skoj. Blev även utgång efter det på husaren. En helt kanon bra dag med fina vänner!

Denna vecka som vart har jag jobbat mest, har vart ledig idag men började känna mig lite halv dålig igår på jobbet redan med huvudvärk och rethosta. När jag kom hem la jag mig direkt i soffan och där stanna jag resten av kvällen.. mådde inget vidare alls och i natt har jag inte fått mkt sömn heller :( Idag som sagt har jag vart ledig men har bara legat i soffan hela dagen med datorn och lite tv, har inte orkat mer och känner mig fortfarande inte helt hundra.. men men bara att bita ihop nu kör jag jobb resten av helgen.. Fre kväll, lördag dag och söndag kväll!

Tyck lite synd om mig nu ;)

RSS 2.0