Snurrig? Jag?

Jo det kan man lugnt säga! Först igår jobbade jag 7-16 sen blev det glöggfest med goa arbetskamrater hemma hos Maria :) Jätte trevligt! När jag kom hem så var jag så trött så jag däcka i soffan! Hade jobba 5dar i sträck och två till blir det.. Iallafall somnade och vaknade inte för en halv sex, i soffan! PANIK! herregud smart Linda liksom, men sover man så gott i soffan är man trött! bara att gå och lägga sig i sängen och sova ett par timmar till :)

Sen när klockan närmade sig halv tolv så började jag ta på mig ytterkläderna, sa hejdå till Robert, skulle precis gå ut genom dörren då jag kollar på klockan lite snabbt bara.. och upptäcker att den visar 11.40, men va tänker du med då Linda? Du börjar ju inte för en klockan ett.. herregud! Virrepanna! Bara ta av sig jackan och lägga sig på soffan en stund till..


Har ju inte skrivit här på bloggen på över en vecka nu heller och har inte berättat att en av mina bästa vänner fått en liten bebis, i onsdags :) Åh va glad man är för deras skull! Nu längtar man så mycket efter att få träffa dom alla tre! bebismys<3


Ne nu ska jag ta på mig jackan IGEN då eftersom klockan närmar sig ett ;)

Söndag

Snart ska jag träffa Madde en stund och umgås lite :) Sen ikväll blir det mys med min älskling! Har typ inte setts på hela helgen eftersom han jobbar tolvtimmars både lördag och söndag. Sen imorn börjar en ny jobb vecka! Har haft en super bra helg iallafall med aw i fredags och igår var vi några tjejer hemma hos Sanna och drack vin, spelade spel och pratade. Sen gick dom ut på stan och jag gick hem.

En kanon helg!
PUSS*


Bild snodd av Lina ;)


<3

All I need is you and I

If you're not here, I'm paralyzed
Without you
Without you

I can't look, I'm so blind

I lost my heart, I lost my mind

Without you

David Guetta feat Usher - Without you

Rihanna/LadyGaGa/BritneySpears

i’m cooler them cool not to be cocky
you can learn if you just watch me
Im fresher then fresh one step ahead of the rest

im on a higher level
you can see me up in the ayer ayer

Sköna lördag!

Äntligen helg igen.. Ledig helg nummer två eftersom jag bytt med en tjej på jobbet :)

I tisdags var den en väldigt speciell dag eller ett väldigt speciellt datum 15/11. 6 år sedan jag och Robert blev tillsammas! Är så lycklig med dig älskling <3

Igår var jag på AW med några vänner, blev några tapas på la vida :) trevligt trevligt!
Idag tog jag sovmorgon.. Skönt att kunna göra det ibland också! Håller på att tvättar för stunden också.. Tråkigt men ett måste :/
Får se vad resten av dagen har att bjuda på, ikväll ska jag hem till Sanna en stund iaf med lina och några andra :) och imorn ska jag träffa Madde på eftermiddagen för promenad och filmmys!

Ha en fortsatt bra helg vänner!
PUSS*


Inflyttningsfest

Bättre sent än aldrig ;) Ikväll har jag och Robert inflyttningsfest med våra vänner! Ska bli roligt, blir fest här först sen utgång.

Laddar upp med lite musik
Rihanna feat Britney Spears and lady GaGa - Ready
Rihanna feat Calvin Harris - We Found Love
Avicii - Fade into darkness
Kat Deluna - Dancing tonight
Nause - Made of


Redan torsdag

Igår tränade vi cirkel med bl.a. Skivstång och lite vikter så idag har jag världens träningsvärk! Ajaj men skönt på ett sätt! Ska snart ut och gå med Madde så vi får väl se om jag kan ta mig fram ;)
Annars ikväll blir det jobb 13-21.30 sen jobb resten av helgen :)


Bra helg

Skulle uppdaterat detta i söndags men då funkade inte mobil bloggen och jag orkade inte ta mig till datorn ;) lat som man är HAHA! Hade iaf skit kul i Göteborg roligt förfest och sen utgång på det :) tack alla som var med!

Är redan vaken by the way och klockan är inte ens åtta.. Har ju sovmorgon idag börjar inte jobba för en klockan tre :) och imorn är jag ledig!


RSS 2.0