Freeedag

Har gjort klart i lgh nu :) bara dammsugniningen kvar, känns så gött! Och imorn kommer sängen också.. Yeejj! Så som vi har väntat ;)


Phuu

Då var flyttstädningen klar.. Jösses vilket jobb! Hoppas bara på att vi får godkänt.. Nu ska jag snart duscha sen blir det sängen eller ja soffan ;) haha natti!


Saker

Helt sjukt hur mycket saker man har egentligen, nu befinner sig allt i nya lägenheten och vi börjar få lite smått ordning men det känns ändå som det är mycket kvar.. Idag blir det mer plock och även flyttstädning i gamla lägenheten. Tråkigt men ett måste :/ vill ju bara vara i nya lägenheten och fixa egentligen ;)

Nya tavlan vi ska ha i vardagsrummet :)


Flyttdag

Oj oj oj vad mycket vi har burit på nu i början av veckan och mer blir det idag när vi ska flytta alla möbler. Ska bli så skönt när allt är klart i gamla så man kan ägna sig åt att göra fint i den nya :)


Sjukling

Usch fy och blä! faktiskt! Nedrans förskyldning.. Vill inte sjukskriva mig från jobbet heller så blir till att hänga i och kämpa men om jag fortfarande känner såhär på söndag när jag jobbat så får jag sjukskriva mig mån-tis kanske. Hoppas inte men!
Ne nu blir det film här :)

1/9-10

Idag är det ett år sedan vi satt på en strand i Grekland i solnedgången! Oj så fort tiden går..
Det är även ett år sedan vi förlovade oss! Världens bästa <3
Du är allt jag nånsin önskat älskling!





Matfestivalshelgen

26/8
Gjorde min sminkning på make up store :) Blev väldigt nöjd! Och blev även väldigt beroende av allt smink så nu ska jag passa på att köpa lite nytt eftersom jag ändå behöver det så kör vi ordentligt med massa nytt smink från mus.
På kvällen blev det utgång med födelsedagsfest hemma hos Lina på kvällen först med massa vänner och sen blev det häng och dans på GLÄDJE på stan :)




Bilder lånade av Lina :)

27/8
Blev först en promenad till Roberts kompis Emil i havstena där även Robin var sen kom även Koffe, David och Davids kompis Johan från Värmland :) Så det var jag och grabbarna denna kväll men roligt det också. Vid niotiden gick vi ner till stan och käkade lite och sen kollade vi på ett band som sjöng i parken, varav den ena killen som sjöng kände David och han är även med i true talant! Det var kul och bra var dom också. Jag och Robert gick hem vid halv tolv typ eftersom Robert skulle upp och jobba dagen efter tidigt så lite synd sådär men det blir ju fler gånger :)


Jag på lördagen

RSS 2.0