Jobbdag

Har jobbat kort dag idag mellan 7-14. Nu sitter jag hemma och har precis ätit lite av Roberts underbart goda kyckling :) Riktigt god var den! har vart en bra dag på jobbet idag har jobbat med två jätte bra personer :) Dom köpte även några armband av mig vilket var kul :) Roligt när folk gillar det man gör!

Men nu ska jag gå och duscha sen ikväll ska jag träffa Lina och Jenny, ska bli mysigt!


Riktig svensk sommar

Börjar faktiskt bli lite smått trött på dessa regniga och tråkiga dagar..

igår jobbade jag till klockan fyra sen möte Robert mig utanför jobbet och vi gick till kvantum tillsammans och handlade lite, gick hem och åt sen gick han ivög för att träffa lite kompisar och jag blev ensam hemma igen så jag bestämde mig för att ta en lååång promenad tillsammans med min rosa lilla ipod, sagt och gjort så drog jag på mig lite träningskläder (seriöst vet ni :P hehe) Gick runt hela stan ungefär, sprang till och med lite vilket var jätte skönt! får ta tag i träningen lite igen nu tänkte jag, har ju legat lite på hyllan nu under sommaren..

idag har jag inte gjort något vettigt alls bara tagt det lungt, jag ska snart iväg och jobba en kvällstur mellan 16.00-21.30 ska blir skönt att jobba lite också, jag trivs så bra! Ne nu ska jag byta om sen vandra ner till jobbet! Ha en fortsatt bra dag iaf!


Perfaekt väder för smyckestillverkning hehe



har vart på stan med Robert idag har köpt lite nya kläder och även lite filmer :) Ska snart laga lite mat här och sen ikväll blir det bara mys!

City

Ska bara göra ordning mig sen ska jag och Robert ner på stan och kolla lite :) Skönt när man har fått lön och allt med ;)
nepp ska fixa mig lite då kanske!

Nya smycken

liiindab.blogg.se/selfmade

Allsång på husaren

Igår var jag lina och jenny hemma hos Sofia för lite förfest med korvgrillning, prat och "lekar" :D hihi Hade kanon kul, som alltid med mina vänner då!

Tack för en bra kväll vänner. Idag vaknade jag upp runt åtta tiden, mådde väl sådär, eller vad man förtjänar kanske jag borde säga hehe. Gick och la mig i soffan och sov en stund, vaknade vid 11 och gick ner till kvantum och köpte mig lite mat. Nu så ska jag ligga i soffan det sista innan jag måste gå till jobbet, men jag mår iaf bättre nu vilket känns skönt!


Bild från när jag och Robert var i gränna/visingsö i onsdags :)


Ledighet

Har jobbat två veckor i rad nu med 6 pass varje vecka så nu kändes det skönt när jag gick av igår kväll när man vet att man har fyra hela dagars ledighet framför sig, börjar inte för en på lördagkväll! Idag ska jag iaf träffa min kära syster och ska nog även åka med hem till skultorp en sväng och kika på det icke färdiga köket hemma som pappa är så duktig och jobbbar med ;) hehe. Jepp nu ska jag platta håret och sminka mig och bara vänta på att Malin slutar jobba :)

Pusssss*

Fuck everything!

Varning för ovärt inlägg!


*d(Q(¤=%?#" TTA!
Ursäkta men varför kan aldrig något gå min väg för.. Jävla datorhelvete!


Städ dag till max!

Gick upp redan vid 8.30 idag och gjorde iordning mig för att möta Madde en sväng :) Tog en runda på stan och pratade lite, alltid lite kul att umgås med dig sötan! Sen cykla jag hem och började städa, blev ett avbrott i städningen eftersom jag var lite klantig och slog i tån så det började blöda och gjorde jätte ont :( Men nu är allt färdig, har till och med hunnit duscha och allt så nu känns det så där gött!

Robert ska ha hem lite kompisar dock så då blie ju stökigt igen med ;) HAHA men lätt att bara ta min lilla hand dammsugare, suveränt liksom ;)

Nu ska jag snart ner med tvätten och sen får jag se vad jag hittar på ikväll :)


Linda


jag ikväll :)


Jobb Jobb Jobb

Har gått turen mellan 7-15 idag.. Nu ska jag ta en dusch sen ska jag hem till Madde, ska iväg på lite fest med henne och Christian, ska ta det lungt och inte gå ut alltså men det kan vara lite trevligt att träffa lite folk :)

Hoppas ni får en bra kväll allihopa! Pusss*


har glömt lägga upp den här bilden men visst ser det lite coolt ut? tagen från min balkong!

Rain

Nu vandrar jag ner mot kvantum för att köpa mig lite mat :P

Regnjacka: CHECK!


Usch vilken slö dag :P

Borde faktiskt ta och ta tag i lite sysslor här hemma nu egentligen, har legat här i soffan hela dagen :P Kollat på tv och suttit vid datorn.. Men nu måste jag faktiskt plocka ur diskmaskinen och fixa lite annat.. Är sugen på stan sen också :) Och ikväll så ska jag träffa Lina, Jenny och Sofia :)


Fredag idag och jag är ledig

Synd bara att vädret suger, regn regn regn.. Får se vad som händer idag har inga direkta planer :)
Märkte nu när jag höll på att skriva att jag faktiskt inte har med att förtälja er men men :P kort inlägg hahha..

En tripp till Mariestad

Först var det jobb mellan 9-13 som gällde sen cyklade jag ner till stan för att möta Madde och Erica, blev mat på donken sen en runda på stan, vid halv 4 åkte Erica hem och jag följde med Madde hem. När Christian sedan kom hem blev det en tur till Mariestad :) Köpte mig en kjol på veromoda, en vit på rean :D Tack för en mysig dag!

Nu sitter jag vid datorn lite, ska lägga över en film som jag ska kolla på ikväll tänkte jag, Robert åker ju snart och jobbar och jag är ju ledig imorn så behöver inte gå och lägga mig tidigt.


Blandad kompott


glass


på väg mot ullared


ullared


uppladdning inför tennis :D

Födelsedagsfirande

Nu ska vi över till Roberts mamma och Ove för att fira Ove på hans födelsedag :)

Sunday


sådär nu ska jag och Robert till stan :)

Have a nice day!


En mysig dag

Först en härlig morgon promenad med Jenny :) Sen hem och städade snabbt och sen åkte jag och Robert ner till stan och kollade lite och köpte sedan med oss sallad från den resturangen vid ingången till commerce där vid förr (vet inte vad den heter) haha men iaf tog med oss den och satte oss i parken och åt, mys! Sen tog vi vägen förbi jenny och hämtade en bok jag ska låna.. Sen blev det till att spela lite tennis :) Skit kul hehe, jag är grym bara så ni vet ;) Så det blir det fler gånger säger jag!

Men oj ser att klockan tickar iväg nu måste jag byta om sen ska jag jobba 16.30-21.30
Ha en bra kväll alla :) PUSSS*

RSS 2.0