Beslutsångest

Ja fy vad ska man ta och ska man ta nåt överhuvudtaget :S
Igår var jag och älsklingen och kollade på en 1:a på stenvägen 4F på billingstluttningen åh den var skitfin verkligen, stamrenoverad och man behövde inte göra om nåt för hon som bor där nu som ska flytta hade gjort de fint redan! Några minus där är ju att de inte fanns sovalkov och ingen balkong och jaa därmed ganska liten..tyvärr..
Men idag var vi och kollade på den där 2:an på norra bergvägen 11B jaa alltså really like planlösningen och den var också stamrenoverad med skitsnyggt kakel i badrummet grått mm och en dusch som var skit fin och fint kakel i köket och och nya luckor hur fin som helst..däremot så var de lite mer jobb med den om man säger så..Man skulle behöva måla om varenda vägg + göra om alla golv utom de i vardagsrummet som var sådär såg de ut som..Men man skulle få mycket gratis för att de ändå skulle göras verkade det som..Sen ligger sovrumsfönstret jäkla nära grannens balkong men men.. NU HAR VI LITE ÅNGEST HÄR.. Ska vi välja nån överhubudtaget..Om det ändå kunde vara så enkelt att 1:an vi kolla på hade vart en 2:a ja då skulle vi lämnat beskedet JA direkt..men nu är det inte så :/ Ja vi ska fundera över helgen sen bestämmer vi oss.

Har jobbat idag 7.30-14.30 gött de så de ramlar in lite pengar på kontot sen ;)
Jaja nu ska jag och älsklingen ut och åka lite inlines..


image442
1:an på stenvägen 4F

image443
2:an på norrabergvägen 11B
pusss

Kommentarer
Postat av: Sofia

tänkte på det med sovrumsfönstret..Exakt så har vi från våran kök till våran grannes balkong och det är inga som helst problem ;)

2008-04-24 @ 23:08:01
URL: http://dearsofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0