Nyårsafton 2007

Nu är Robert iväg med Robin och fixar lite, men när han kommer hem ska vi iväg och handla snabbt!
DET SKA BLI SÅ ROLIGT IKVÄLL :)

År 2008

Ja imorn är det ju nyårsafton,glömde skriva de i förra inlägget ( Ifall ni inte visste de alltså) HAHA
I år ska jag tillbringa denna med min älskling och hans polare och deras flickvänner och lite annat folk så det blir nog lyckat! Ska till Robin runt 5 tiden där för att äta lite. Jag, Robert, Robin, Koffe och Johanna och Amanda tror jag det blir också! Sen på kvällen kommer dom andra, men det är vi som ska äta.

Så jag och Robert har fått uppdrag att fixa förätten så de kommer att bli skagentoast mm gotti, sen ska robin och amanda fixa varmrätten och de blir väl nåt kött av något slag, sen skulle koffe och johanna fixa efterrätten men den var tydligen hemlig och skulle bli en överaskning så den vet vi ingenting om ännu :P Ooh spännande ;) haha

Så morgondagen ser jag framemot..På dagen ska vi fixa allt också, måste åka till systemet och fixa lite vin och gröjs sen handla allt vad en skagentoast innebär men dom bekymrena sparar vi till i morron nu ska vi bara mysa bio ikväll :)


image246


Biomys

Idag ska jag och Robban på bio vid 9, det blir Arn. Vet egentligen inte om helst av allt ville se den om jag hade fått välja alltså men robert fick de i julklapp av mig för att han gärna ville gå och då går ju jag med de är klart :P Som lite stöd sådär hehe.

Har en liten söt krabat som springer omkring runt fötterna nu också ;) Det är sötis plutten kaninen de hihi Älskar'na

image245


Prova på det här ni

Öppna din sms-inkorg! Tryck nedåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan. Gör likadant med resterande frågor.


Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
saknar dig min underfekting!

Vad gillar folk bäst hos dig?
Hoppas du sover gott min lilla gris ;)

Vilken raggningsreplik faller du för?
Du anar inte hur go och underbar du är! Det är endast du och bara du som gör att jag har något att längta hem till samt känna sig önskad av..

Vad var det första du sa imorse?
Hoppas du har roligt älskling!

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
You are the one for me

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Love you honey a lot

Vad säger du under förspel?
Ville bara att du skulle veta att du är guld värd!

Och efteråt?
Nu vill jag bara hem och hålla om dig!

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Nu har jag precis ätit hur mycket frukost som helst

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Det vore faktiskt inte så illa med en naken en


Inga roliga direkt men :P


Kaninvakt

Idag är det en sån där slö dag :P Var jätte trött i morse när jag vaknade sen gick de bra i ishallen men när jag åkte hem med bussen vid halv 3 så höll jag nästan på att somna.

Snart kommer mamma och pappa och malin hit och ska lämna kaninen som jag ska ta hand om i veckan :) Mys
Hepp blev inte som förväntat pappa var inte med men istället var John med så malin och John fikade lite och mamma hjälpte mig upp med julsaker och sådant på vinden.. Nu har dom åkte hem och jag har sagt hejdå till mamma och malin för i natt åker dom till Teneriffa. Så just nu är det bara jag och Tussan hemma här :) (kaninen alltså) Nu ska jag mysa med lite godis och så framför en bra film.. Ikväll ska jag kolla på hajar som hajar på tv iaf men jaja först film på datorn.


Blandade frågor

Vilken svordom använder du mest? Många olika
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Inställd på den tiden jag gick upp idag 11.00
Var köper du dina matvaror ifrån? Willys, Maxi, Coop brukar vara dom vanligaste ställena lite varierat sådär
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa långt härifrån till något varm och soligt land, lätt!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Jag minns inte riktigt just nu men det har säkert hänt

Kan du vissla?
Ja
Vem var den senaste som ringde dig? Robert
Tittade du på tecknat när du var liten? Självklart
När flög du senast? I våras, maj till Bulgarien
Pratar du några andra språk? Engelska

Har du gråtit offentligt?
Ja
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Tatuering ja, piercing skulle väl vara i öronen då
Vad har du med dig in på bion? BioPopcorn och Fanta
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Bild, Massage, Psykologi
Vilken är din favorit drink? Hm finns många goda faktiskt

Gillar du din boendesituation?
 Jadå helt okej bra
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Har varit de sedan igår nu har jag en hel ledig helt framöver i princip. Ska bara jobba lite i Skara på isen men de kallar jag inte stress utan bara roligt.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nångång kanske annars var jag en duktigt tjej :P haha
Hur gammal blir du nästa födelsedag? Systembolaget

Tror du på liv på andra planeter?
Ja varför inte
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? R
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Att allting löser sig ( nångång måste det ju göra det också ju)

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Ja det skulle jag verkligen vilja, men våga det är en helt annan fråga!
Tycker du om att krama folk? Ja det är mysigt

Äger du en digitalkamera?
Japp det gör jag
Vilka kändisar har du blivit jämför med? Ingen aning
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja klart det gör, har man sagt så har man
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej det får jag inte
Hur äter du ett äpple? Delar de helst i bitar!

Är du mörkrädd?
Lite grann men bara när jag är helt ensam
Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag, Vem blir det? Det vet jag inte :P
Förrätt eller efterrätt? Både och!
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, money, ipod finns alltid med nästan överallt

Ledig dag

Så skönt har sovit till 11 idag :P  kan nog ha blivit runt 12 timmars sömn, de behövde jag verkligen, behövde sova ut mina timmar som jag inte fick natten till onsdag där..när jag typ bara sov 3-4 timmar för att jag hade vart hemma hos sofia och tobias, och sen lite alkohol på de då blir man tröttis..Jaja nu ska jag upp till stan och se om jag kan hitta något på mellandagsrean :) kul! har lite pengar att spendera nu också, skönt! happ ha en bra dag alla.

hejhej

Dan före dopparedan

Idag hade jag låååååång sovmorgon, inte dumt allas så att säga!
Gick upp vid 11 och bakade dom sista pepparkakorna sen vid 1 tiden åkte jag och robert och hämtade Niina och åkte till maxi för att köpa en blomma :) Blev en kort vistelse där eftersom Niina inte är så fötjust i att gå i affärer, iaf när de inte handlar om leksaksaffärer om man säger så :P

Sen kom vi hem hit och Robert och Niina gick till lekplatsen menads jag lagade lite mat, lövbiff och pommes blev de, mmmums! Niina spelade lite dator sen satte vi nejlikor på apelsiner åh gud vad de luktar gott! Sen kom Ove och hämtade niina vid 4 tiden ungefär.

Nu ska jag snart ner och hämta tvätten som förmodligen är färdig vid det här lagret. Ikväll ska jag och Robert ha myskväll, blir säkert någon film på det också. Saw 4 kanske vem vet!

Imorgon är det julafton, det känns inte riktigt så men.. Vi ska till mormor och morfar vid 12.30 sen åker vi till Roberts mamma efter Kalle Anka nån gång, kanske lite tidigare. Blir en mysig dag i morgon :) Är nöjd med mina juklappsköp också, hoppas dom uppskattas!

Skriver mer här i morgon kväll!
Ha en mysig julafon nu allihopa!
GOD JUL

Helgen innan julafton

I fredags jobbade jag 7.00-16.00 sen gick jag på stan med mammi och handlade de sista julklapparna sen handlade jag med mamma och pappa fick massa mat så nu är det fullt i kylskåpet ;D På kvällen sedan vid tio tiden kom sofia hit en sväng, pratade lite också så :) Sen idag lördag var jag i skara 10.00-14.00 efter det blev det stan igen pappa, mamma och malin hämtade mig sedan och vi åt pizza från deluxe och sen följde jag med ner lite till farmor och farfar och fikade lite. Nu sitter jag här framför min dator och robert framför sin, ska snart se fortsättningen på sweet home alabama. Imorn är jag ledig, vi ställde in träningen i skara eftersom det bara var 5 åkare totalt och de känns ju lite onödigt att åka dit bara för det så Lena sa att vi ställde in. Gött med sovmorgon, det behöver jag!

Onsdag Jobb Körkort Julklappar och Lill Julafton

Gick upp vid 06.20 sen hämta pappa mig lvart i sju och skjutsade mig till jobbet :D fifan va gött! haha. Slapp gå när det snöade och var lite kallt sådär..När jag typ skulle sluta så kollade jag på mobilen då hade jag ett missat samtal från Sofia, okej tänkte jag undrade vad hon ville såklart, jag ringde henne och frågade, och vad skjutsingen kläcker hon ur sig om inte. JAG HAR TAGIT KÖRKORT :) Åh vad glad jag blev, Hon hämtade sjävklart mig efter jobbet och vi tog en tur till maxi sen tillbaka till stan, Gud vad roligt, då blir de snart massa roadtrips ;) hehe. Grattis igen sötnos, jätte glad för din skull! <3
Vidare sedan, efter att hon hade släppt av mig gick jag och mötte syrran, vi gick på stan och köpte massa juklappar, så nu är mamma och pappa klara det känns skönt! Roberts är nästan också klara har bara nån enstaka sak kvar, ska bli så roligt att se han öppna paketet på julafon :P hehe.

Imorn ska jag och Robert gå på stan då ska jag köpa julklapp till min kära syster, som för nuvarandet sitter bakom mig och gör inbakad fläta på mig för vi ska till Riita och marko och äta lite mat och så snart, blir lite lill julafton..

Föresten blev inringd av poolen igår som sa att jag skulle jobba idag (onsdag) 07.00-14.30 sen fick jag även jobba imorn 15.00-21.30 och till och med fredag fick jag :D 07.00-16.00 de är inte dåligt de, de är asgött, tror jag hittils har jobbat 14 dagar i december och de är rätt mycket faktiskt! Så det är jag glad för nu och ännu gladare blir jag när lönen kommer i slutet av januari :)

Jaja nu ska jag fortsätta göra i ordning mig, pussss på er


Smartskalle

Tänkte vara lite smart nu när jag gick av bussen från skara, gå av vid willys och handla lite sen gå hem men precis när jag hade plingat så kom jag på de (aj fan jag har inga pengar eller kort med mig) SMART LINDA SMART! Eftersom jag hade plingat var de bara för mig att pallra mig av bussen och gå hela vägen hem direkt, jaja jag fick ju lite promenad iaf hehe.


Lägenheten

image234
Sovrums fönstret

image235
Sovrummet

image236
Hallen

image237
Badrummet

image238
Köksfönstret

image239
Vardagsrummet

image240
Soffan

image241
Datorn






image242  image243  image244
1:a advent                                  2:a advent                            3:e advent

Kontakterna i din mobil

ta de 20 "första" kill-kontakterna i din mobil)

1. Andreas T
2.Anton Bua
3. Asse
4. Alexander Ahl
5. Andreas Olofsson
6. Kristoffer By
7. Daniel Dahlstrand
8. Emil Erhaldsson Falköping
9. Emil Larsson
10. Emil Väröbacka
11. Frasse Bua
12. Fredrik Söder
13. Mikael Gardberg
14. Henrik T
15. Jacob Skåne
16. Jimmy Ericsson
17. Jocke Fröjd
18. Jocke Millqvist
19. Jonas Dahlgren
20. Jesper Hultman



Har du pussat nummer 7?
Nää

Känner du nummer 16?
Har gått i samma klass på högstadiet

Bästa minne med nummer 9?
HAHA var desperat kär i han i 8:an - 9:an

Skulle du kunna ge nummer 17 en kram?
Jadå..

När ska du träffa nummer 4?
Har gått i samma klass på högstadiet

Hur är vänskapen mellan nummer 6 & 7?
Känner nog inte varandra, har däremot gått på samma skola på gymnasiet fast inte samma klass eftersom nummer 6 är ett år äldre.

Är nummer 5 söt?
HAHA nä

Vad är det bästa med nummer 20?
Snäll (Msn kompis och paralell klass kompis)

Första intrycket av nummer 16?
Ja minns inte. Han kom i 8:an till våran klass på högstadiet. Från skåne ;)

Hur länge har du känt nummer 12?
Gått i samma klass på gymnasiet. Son till pappas före detta jobbarkompis!

Hur träffa du nummer 3?
Även han på högstadiet när vi hamnade i samma klass..

Har du träffat nummer 6 senaste månaden?
NEJNEJNEJ!

Har du varit i nummer 11 hus?
Nä det har jag nog inte..

När nästa gång ska du träffa nummer 15?
Har aldig träffats och ska nog inte göra det heller!

Är du vän med nummer 8?
Kompis ja.

Skulle du kunna gå ut med nummer 19?
Nepp..

Har du gått på bio med nummer 13?
Närå

Vad pratar du och nummer 10 om oftast?
Pratar inte så ofta faktiskt..

Har nummer 12 ett förhållande?
Ja det har han

Har du velat slå nummer 18 i ansiktet?
haha nej det tror jag inte!

Hur träffade du nummer 11?
En sommar när jag var med Sofia i Bua.

Vad har nummer 2 för favvo-mat?
Verkligen inte som helst aning.

Vem här är roligast?
Måste nog säga att Mikael Gardberg är väldigt roligt, kul humor :P

Vem är tystast?
Det vet jag inte...

Hur träffade du nummer 1?
Hmm låt mig tänka, på lunar sen skrivit på msn en hel del, gick på samma skola.. Men har aldrig umgåtts sådär..

Vad skulle du göra om du aldrig hade träffat nummer 20?
Haha hade nog aldrig fått prata lite med Emil Larsson :P HAHA

Vad skulle du göra om nummer 14 började dejta dig?
Skulle ju dissa eftersom både han och jag har flick/pojkvän. Sen är han inte riktigt min smak..

Fixar

Har städat undan här hemma lite nu, diskat och så. Ska göra mig förtjänt med en varm och skön dusch nu. Det kan behövas efter en helg i total kyla, ishallar är verkligen kalla ;) haha vore illa om inte kanske haha.
Lyssnar på lite bra musik med plain white's bland annat deras låt anything. Den är grymt bra!

Kul det där med photoshop föresten hehe
image230
OMGJORD
image231
OMGJORD                                                                                                                                                        image232
ORGINALET

Är inte riktigt haj på det än men detta var kul ;)

Kul fest det blev

Måste bara berätta om den helgalna festen
hos Elin Nilssons mamma igår kväll!
Hanna Kempe spydde ner hela mattan,
sen halkade Jocke Millqvist i spyan och började gegga i det.
min Pappa kom för att kolla vad som hade hänt,
men då stoppade Magnus Klaar honom och föreslog
att de skulle gå och dricka lite med Moster Marie.
Mia Svensson däckade redan kl 8 så Niklas Granström och 
Malin ritade massa penisar i hans ansikte.
Jag började ragga på Tobias Haage men blev totaldissad när han började strula med Anton från Bua.
Då gick jag fram till Eleonore för hon var den enda som dög.
Vi gick till Emil från Väröbacka direkt för att köpa kondomer av honom.
Men Faster Helena hade redan köpt alla så vi fick vara utan.
Kvällen slutade i tragedi eftersom Jenny Svensson hade ringt polisen och de körde iväg Jonas Dahlgren eftersom Kusin Jossie hade anklagat honom för att ha antastat Lisa Friberg
festen slutade annars väldigt bra :)

(Ta fram din mobil och slumpa namnen i din kontaktlista och fyll i där namnen står, se vilken kul fest de blir för alla!)

TOKIO HOTEL

"Don't Jump"

On top of the roof
The air is so cold and so calm
I say your name in silence
You don't wanna hear it right now
The eyes of the city
Are counting the tears falling down
Each one a promise
Of everything you never found

I scream into the night for you
Don't make it true
Don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you
Don't jump
Don't let memories go
Of me and you
The world is down there out of view
Please don't jump

You open your eyes
But you can't remember what for
The snow falls quietly
You just can't feel it no more
Somewhere out there
You lost yourself in your pain
You dream of the end
To start all over again

I scream into the night for you
Don't make it true
Don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you
Don't jump
Don't let memories go
Of me and you
The world is down there out of view
Please don't jump
Don't jump

I don't know how long
I can hold you so strong
I don't know how long

Just take my hand
Give it a chance
Don't jump

I scream into the night for you
Don't make it true
Don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you
Don't jump
Don't let memories go
Of me and you
The world is down there out of view
Please don't jump
Don't jump
And if all that can't hold you back
I'll jump for you

Roliga Reklamfilmer



Den 14/15/16 december

I fredags fick jag reda på att jag skulle åka till trollhättan på tävling med mina åkare :) Så det har blivit en tidigt kväll både igår och idag, har gått bra också! Var hemma runt halv 6 igår och idag var jag hemma vid 1. När jag kom hem till skövde åkte jag hem till mamma och pappa för att hämta pepparkaksformar och äta lite mat. Är fortfarande kvar och kommer nog vara det ett tag till...

Jag älskar ju dig så himla mycket, det gör ont i hjärtat varje gång vi bråkar, varför ska vi gör de för? Du betyder allt förstår du inte de?




/
arg ledsen förvirrad

09.15

Ska snart upp till stan och träffa lina och vara med när hon klipper sig :) Sen kommer sofia även hon och gör sällskap efter sin körlektion :)
Ska jobba sedan också trodde de var 16.15-21.15 men ikke jag börjar 15.00 men men :) bara en extra timme som betyder en extra timlön ;) haha

skriver mer sen..

försöker lära mig photoshop!

men det är ganska svårt :P har lyckats med två bilder hittils bara
kan tyvärr inte lägga upp dom nu eftersom den funktionen konstigt nog inte fungerar :S jaja


A. Helt underbar flickvän/pojkvän
B. Roligaste humorn.
C. Sexig kropp, grr!
D. Vacker.
E. TIGER, grrr.
F. Galet sexig.
G. Bra personlighet.
H. Bra personlighet och utseende.
I. Helt underbar i sängen.
J. Alla avgudar dig.
K. Vild och galen!
L. Alla älskar dig.
M. Bästa kyssaren som finns.
N. behåller hemligheter.
O. Populär.
P. Sötnos.
Q. Äcklig.
R. Helt CRAZY.
S. Lätt att bli kär i.
T. Omtänksam sötnos.
U. Lat.
V. Osmartast i världen.
W. Dumhuvud.
X. Jätte bra i skolan/jobbet.
Y. Gillar att dansa loss!
Z. Alltid redo





L Alla älskar dig
I Helt underbar i sängen
N Behåller hemligheter
D Vacker
A Helt underbar flickvän

R Helt crazy
O Populär
B Roligaste humorn
E Tiger grrr
R helt crazy
T Omtänksam sötnos

En varm och skön dusch

Ska jag ta mig nu :)
Gjorde knäck förut med, mmmmmums!

Onsdag 12/12

Vaknade och gick upp vid halv 10 idag. Gick ner med lite tvätt, för idag är de tvätt dag! Hade inte alls mycket tvätt idag och de va skönt. Har precis tänt december ljuset, dagsljuset när man räknar ner alla dagar till jul, så mysigt när det är lite mörkt och man tänder ljus tycker jag. Ska nog göra en musik skiva till pappa nu också när jag har lite extra tid. Kanske skriva och fin putsa lite på mitt CV och personliga brev också när jag en dag som denna har lite extra tid. Föresten det blev inget bak igår, jag orkade inte :P hehe. Men jag var däremot iväg till kvantum för att köpa pepparkaksdeg och ingridienser till att baka knäck så de ska jag göra här i dagarna nu, kanske knäck idag och pepparkaksbak i helgen med Robert :) Var även inne på gengåvan en sväng med, alltid lika roligt att kika sig omkring där inne, hittade lite smågrejjer jag tänkte köpa men det blev inget av de igår kanske nästa gång :)

Senare idag sen ska jag träffa Sofia och Lina, Först gå med Lina till pims vid 9 för att vänta på Sofia som jobbar till halv 10. Det blir kul att träffa dom igen, det var ju ett tag sen nu!

Vet inte vad jag ska skriva mer här just nu kanske kommer på mer senare...

Skriv ditt namn med... PROVA NI OCKSÅ!

skriv ditt namn med lillfingret: linda

skriv ditt namn med armbågen: lk ndaz

skriv ditt namn med pannan: ol8ihjqw (Någon som förstår att de ska stå linda? :P HAHA)

skriv ditt namn med foten: liinbda

Skriv ditt namn med näsan: lo8hjeq

skriv ditt namn med örat: yhsdc

skriv ditt namn med munnen: ,,linda (WOW :D)

Parlamentet, AMEN DURÅ?



Så jävla roligt, Björn Gustavsson är grym hahahahahahahahaha.. AMEN DURÅ!!!! :P

10 bästa

image228

Lediiiiig

Ledig hela långa dagen idag! Skönt de, fick verkligen sova ut ordentligt! Nu ska jag snart gå och köpa pepparkaksdeg och lite ingridienser till bak, tror nämligen jag ska baka idag :) Blir ingen skara eftersom fritidskortet inte gäller för en efter klockan 4 och de är bara 1 timme där idag tyvärr.. Får hoppas jag åker med dom på tävling på lördag, de skulle vara roligt :)

Phuuuuu

Har fått jobba massor i helgen, i princip inte en enda ledig stund. Började i lördag i skara 10.00-12.30 ungefär sen bar de av till skövde för att jag skulle jobba 3 timmar på tomtegården 4B 13.00-16.00, det gick bra sen hela lördagskvällen var jag med min syster och vi pysslade och kollade på sunes jul :) hade jätte mysigt!

Sen på söndag morgonen vaknade jag av väckarklockan runt 06.00 för att sedan gå upp och jobba 07.00-16.00. Åh herregud säger jag bara det var nog den jobbigaste dagen jag haft på jobbet, Vi var två vikarier bara och påmorgonen där upptäckte vi att ingen av oss hade medicindeligering och de va ju inte så jäkla bra så efter många om och men hitta vi en som kunde hjälpa oss. Sen var de endel sjukdomar och krångel hela låååånga dagen så jag var helt slut på kvällen och däcka väl där runt halv 8 :P

Idag har jag vart på af på möte, varit på banken och apoteket. Har även städat lite smått idag och har precis ätit lite nu. Ska till Skara vid 4 sen och ikväll blir de en tidig kväll så jag ska orka med veckan nu!

Måndag

Af 09.00

Skara 16.30-19.30

Tisdag

Skara 16.00-17.00

Onsdag


Torsdag

Jobb 4A 16.15-21.15

Fredag


Lördag

Skara 10.00-14.00

Söndag

Skara 09.00-11.30



Sofia och Lina ses på onsdag? :P


Nostalgi!




Det är ju precis så här bolibompa ska vara, som när man var liten :)

Jag vill ha fredag idag!

Fyfan va gött fredag, efterlängtade fredag idag! Ska gå på stan lite idag, kanske kolla efter lite julklappar :) Sen ska jag nog köpa lite magneter till lördagen, till min och malins pyssel dag! De blir nog mysigt. Nu ska jag kolla på sunes jul ;) hehe

Jobb

Oj den här veckan kommer jag ha jobbat på bra, känns kanon, kommer att ha tagit mig igenom 28 timmar jobb på söndag eftermiddag och de är inte dåligt för mig alltså med mina ströjobb. Föresten fick mejl från vuxenutbildningen igår och de fanns möjlighet att söka in till utbildningen så de ska jag nog göra nu direkt när mitt personbevis kommer. Känns bra att jag redan hade läst 3 kurser där som jag lär slippa, SKÖNT! jaja nu ska jag kolla på simpson sen imorn ska jag verkligen sova ut ordentligt och sen gå på stan med robert, tänkte jag kanske skulle handla lite julklappar ;)

Jullista

Pepparkakor - Lussebullar - Älskar lussebullar alltså mmm!
Skumtomtar - Knäck - Tycker om skumtomtar också men knäck är åå så gotti!
Ischoklad - Marsipan - Marsipan som är så gott
Köttbullar - Prinskorvar - Like köttbullar också men på julbordet är prinskorvar gott!
Julkorv - Julskinka - Det är så gott!
Lax - Sill - Lax är perfekt på julbordet
Revbenspjäll - Janssons frestelse - Gott men inget vi brukar ha faktiskt..
Paradis - Aladdin - hmm vilken är vilken..Gillar den i den gula kartongen
Rullsylta - Pastej - Leverpastej? då är det gott som pålägg
Glögg - Julmust - Gillar både ock!
Rödbetssallad - Dopp i grytan - Usch för dopp i grytan men röbetsallad är mmm!
Ris a la malta - Risgrynsgröt - Älskart!
Äpplemos - Senap - Äpplemos okej senap njaaa..

Onsdag

Hade tänkt sova länge idag men de gick inte så bra, vaknade runt halv 9 och var skit pigg! Så jag har suttit och kollat på tv en stund nu tills robert vaknade för en stund sedan :)

By the way..
Igår såg jag att ansökan till den där utbildningen vård och omsorg fanns att anmäla sig till nu redan på våren och jävla skit sa jag i samma ögonblick för sista dagen att ansöka var 3/12 faaaan. Men jag har skickat mejl till en adress man kunde skicka om man hade frågor om kursen så de har jag gjort nu.. Får se vad som svarar hoppas de blir positivt för isf så söker jag dit och läser till undersköterska kanske. Måste ju skaffa mig en utbildning fan!
jaja vi får se!

Nu får vi se vad jag ska hitta på börjar jobba vid 16.00-21.30 så de blir nog bra..

humor!

image226









image227

Ja mina kära läsare kolla nog här nu :P

image225
Detta bordet var till försäljning på nätet.
Hur kan man se att det var till försäljning av en man?
Kan du lösa gåtan?
Se på bilden och gissa.
Svaret hittar du längst ner, men låt bli att fuska!
Kan du svaret?
Scrolla nu ner och kolla om du hade rätt.





































































































Kan ju vara en fördel att ha på sig kläder när man tar kort och ska lägga ut på blocket annars kan man lätt lista ut att de är en man liksom, kolla in spegeln till vänster, OMG HAHAHAHAAHAHAHAHHAHAAHAHAH

Utmanad

Skriv ner alla bloggar som Du läser och varför:

dearsofia.blogg.se Såklart man läser KOMPIS bloggen!

liiiinas.blogg.se Såklart man läser KOMPIS bloggen!

jennysv.blogg.se Såklart man läser KOMPIS bloggen!

miasvensson.blogg.se En klasskompis från idrott som befinner sig i florida som aupair

stinalee.blogg.se En känd bloggare från lidköping som jag börjat läsa dagligen. Söt tjej!

kenzaas.blogg.se Snygg tjej! Ja det är väl därför jag läser hennes blogg lite, för att kolla på hennes otroligt fina bilder.

hanapee.blogg.se Väldigt rolig blogg, bjuder mycket på sig själv.

prinsessans.blogg.se En tjej som bor i norge med sambo och sin söta son :)

ungmamma15.blogg.se En väldig ung tjej som är mamma, har en väldigt söt dotter.

skinheadxbarbiedoll.blogg.se/ Ja vad ska man säga om hennes blogg.. Läser den emmellanåt. En hel del samtalsämnen om sex om man säger så..



Kanske inte så bra och tillräckligt utförligt om alla men ändå nu vet ni vilka bloggar jag läser iaf! hehe

Testa

Första bokstaven i ditt förnamn:

A - korkad
B - blond
C - störd
D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig
N - undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

Nu tar du första bokstaven i ditt efternamn:

A - bitchbabe
B - ödla
C - bitch
D - rövslickare
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - alkolist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging


Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:
röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
blå - som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig


Jag blev:
"Killaktig ödla som är porrig"

Sjukling

Redan i söndags så kände jag mig lite sjuk, förkyld och så.. Och det blev ju inte bättre av att jag var i ishallen hela förmiddagen.. Men de va kul att se mina åkare så himla duktiga! Hade många på pallen och många som fick specialpriser för sin duktiga åkning. Jätte stolt tränare blev jag. Sen fick jag massa beröm av föräldrar som tycker jag är duktig med barnen och så :) Alltid lika roligt att höra. Sen i går måndag var jag först på ams sen ledig resten av dagen det var gött! Idag tisdag har jag jobbat 07.30-15.00 på 4A det gick bra! Fick höra att en tant avlidit på min avdelning jag sommarjobbat på, det var tråkigt hon var ändå inte så sjuk utan bara gammal, tror hon skulle fylla år här i dagarna också, tråkigt :/ men men så är det! Skulle nog egentligen inte jobbat idag eftersom jag är så jäkla snorig och täppt i näsan och har säkert feber också men jag kan ju säga såhär att hade jag gått i skolan skullejag vart hemma direkt men nu jobbar jag ju och tjänar pengar då är man inte sjuk i första taget speciellt inte när jag inte har fast jobb. Ska jobba imorn med hoppas de går bra och att jag inte har feber bara..

ha de bra alla skriver igen senare pusss

ålderstest

Din förväntade livslängd är:95 år.

Roligt test prova hur gammal du kommer bli!

http://www.dugamladufria.com/medicin/agetest2.html

Nytt blogginlägg

Usch fy linda du är en dålig bloggskrivare :P haha. Nu ska jag snart hem till mamma och pappa. Ska sova där ikväll för mamma ska skjutsa mig till skara imorgonbitti för jag ska till alingsås på tävling med mina åkare :) ska bli roligt!

I fredags skulle de vart min sista dag på dagiset men det blev de inte eftersom jag blev inringd och fick jobba 7-16 på 4B det var roligt men lite jobbig också eftersom man inte kan någonting alls ibörjan man vet ju inget av dom boendes behov och sådär vad dom behöver hjälp med och vad dom kan själva liksom men de var bara att hänga på ordinare personal och de gick bra. Nästa vecka ska jag jobba 3 dagar på 4A och där har jag ju varit en gång tidigare så jag vet ju lite iaf. men men ha en bra lördagkväll allihopa!

RSS 2.0