Tandläkaren

Hade tid vid 8.20 så jag gick upp vid 7 eftersom jag var pigg, skönt de! men de blev jäkligt stressigt ändå så jag hann ändå inte äta frukost och självklart så fick jag såndär lack på tänderna så jag inte kan äta på över 1 timme, jävla skit jag som är så hungrig! :P
Ska jobba lite idag, 5 timmar, de blir bra! Sen På söndag ska jag lämna in min lönelapp i skara så får jag ut lite pengar där också! blir lagom gött till sthlm sedan ;)
Ska boka in mig på lite mera tider på poolen nu så jag kommer igång och även få till så jag kan jobba påflera avdelningar i huset :D
jaja måste fixa musiken nu till skara

ha de bra


Tisdag

Sitter på jobbet nu..Ska ha rast om en timme ungefär! men det är väldigt lungt nu så passar på att vila lite! Ikväll ska jag träffa jenny och lina..Men innan dess kanske jag ska till Skara en sväng vi får se. Hoppas även på att få träffa Sofia i veckan om hon kan! Du kan ju skriva om du ser ;) hihi. Har inte så mycket mer att skriva här nu skriver säkert mera ikväll.

Måndag och ny vecka

Jepp har varit en bra dag idag, har varit på bibblan med barnen idag sen ringde hon från poolen så jag får hoppa in och jobba imorn igen på tomtegården 7-4 det känns bra :) Annars har min helg beståt av flyttning, inredning, jobb och film och sen har jag självklart träffat min vänner en sväng! Imorn ska jag träffa lina och jenny efter linas jobb sen ska jag träffa sandra på onsdag. Skriver mer i veckan!

pöss pöss

Ons + Tors

Igår var jag med Sofia träffades på stan en sväng sen gick vi och handlade goda saker till en sallad vi skulle göra..Åkte hem till henne och kollade på tv och åt den väldigt lyckade salladen :) Tack för en rolig kväll sötnos!

Idag har jag vart på sjukhuset! Säger bara att den läkaren jag träffade kan gå och dra sig i röööööööven! Ska byta läkare på direkten. FIFAN! Jag har bytt från barnmottagning till ja avdelningen för äldre bara för att jag tydligen har blivit för gammal på barn för att jag är 19 nu då! Så jag träffade han för första gången idag..Trodde iaf han skulle vara ganska bra men ikke, han hade inte ens min journal med sig så jag skulle sitta och berätta allt i detalj som jag knappt själv vet så mycket egentligen sen så stämde inte ett skit de som stod på hans dator och sen fick jag inte de där jävla läkarintyget jag ska ha! fuck you... Så jag ska gå till min gamla läkare så skulle han skriva ett.. ÅÅÅÅåå jag blev ju skit ledsen, jag har liksom väntat på att få köra bil sen 2 år tillbaka iaf och nu när jag äntligen gått kursen och allt så fick jag inget men jag vet att jag kan få ett de va bara för att läkaren var helt jävla störd i huvudet! äh orkar inte skriva mer om de här nu blir bara förbannad!
Jag har ju rätt till läkarintyg eftersom jag ikke har sjukdommen mera liksom herrgudddddddddd!




Mamma ringde igår när jag och sofia var på willy och handlade också, min gammelmormor hade gått bort :( Sånt är verkligen inte roligt! men hon har varit sjuk så länge nu så de var nästan väntat, tråkigt men sant! Hon hade inget ont eller så det sista..utan somnade bara! jag saknar dig :,/


Ikea förra fredagen

Hade ju glömt skriva de här! Vad jag shoppade liksom ;)
Köpte massa fina grejjer till Niinas rum!

image185Gardiner

image186Spöklampa

image187Fönsterlampa

image188Kudde

image189Kudde

image190Kudde

image191Sänghimmel

image192Jätte söt taklampa med pärlor


Svara..

Snodde den här från Annica ;)

1. Vem är du?
2. Är vi kompisar?
3. Hur och när träffades vi?
4. Tycker du om mig?
5. Skulle du kunna pussa mig?
6. Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just de!
7. Beskriv mig med ett ord.
8. Vad var ditt första intyck av mig?
9. Är du fortfarande av samma åsikt?
10.Va påminner dig om mig?
11. Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle de då vara?
12. Hur bra känner du mig?
13. När sågs vi senast?
14. Tänker du sätta in den här i din blogg så du kan se vad jag tycker om dig?

Slappis dag!

Blev ingen praktik idag, skulle vila enligt farbror doktorn! vaknade vid 7 idag och var hur pigg som helst, inte likt mig som numera brukar sova till 10 eller 11 :P haha men sen så låg jag kvar i sängen till halv 9 iaf bara för att de va så jäkla skönt!

Träffade Sandra igår, i godisaffären ;) Det var längesen nu och det var jätte kul att prata lite. Bestämde att vi skulle ses snart, så fort hon blev lite piggare och friskare, hon hade nämligen åkt på kötelfeber, stackare.. Jag vet hur de känns fy aldrig att jag skulle vilja ha de igen.. fast de kan jag inte kom jag på nu, det får man bara en gång! GÖTT!

Kom på att jag faktiskt ska ha 220 spänn av oskar också, nu kommer jag bli rik igen! Jippi! Sen kommer lönen från skara också och den är inte dålig, inte så man kan leva på den men de funkar! grööömt!

Nu ska jag kolla på tv.. ha de bra skriver senare igen sen..

image172

Fotboll på södra ip

Kollade lite på fotboll idag Malin spelade (stod i mål) de va en lite kul match nämligen ett blandat lag med massa bra spelare från olika lag, skövde kik, värsås, tymer osv osv som skulle spela mot ulvåkers, det var en väldigt jämn match faktiskt! Malin var jätte duktig! tyvärr så vann ulvåker med 1-0 men dom gjorde inte målet för en dom sista stunderna där faktiskt och dom är ändå i division 2 nu! så de var bra jobbat av SLA laget som de blandade laget blev kallat :) Jaja nu ska jag snart sova är faktiskt jätte trött inte konstigt efter dagens bravader!

Tänker på gammelmormor lite också, som är väldigt sjuk :/ <3
Hoppas på det bästa! Men tyvärr så är nog slutet nära, hon är gammal och har varit sjuk en längre tid..Nu sover hon bara lungt och stillsamt sa mormor.. så de skulle vara skönt för henne själv och alla om de fick sluta så. Det känns hemskt att säga så men de är bättre så än att hon har ont!
Tänker på dig!

Vilken start på dagen :S

Gick upp precis som vanligt imorse vid 06.50 och cyklade till praktiken vid tio över 7. Mådde bra, inget konstigt. Kom till dagiset vid halv 8 och ställde mig vid en bänk för att prata med hon som jobbade där lite, det hade inte kommit några barn ännu. Plötsligt kände jag hur jag blev helt svettig och allt började svarta för ögonen sådär som det kan känns när man reser sig för fort upp i sängen tillexempel. Tänkte att jag skulle sätta mig på stolen en bit därifrån så de skulle gå över men de gjorde inte de :S jag måste ha svimmat eller så för jag kollade upp och såg att jag satt på golvet, då mådde jag jätte illa och hade en enorm huvudvärk.. Jag fick då ringa till pappa som kom och hämtade mig för att sedan åka in till akuten och kolla vad de skulle kunnat vart, dom visste inte riktigt, självklart hade de kunnat vart att jag bara svimmade men de kunde vart nåt annat också var mamma orolig för eftersom jag har vart sjuk innan..

Har fortfarande jätte ont i huvudet.. Undra vad det kunde vart...Ska till sjukhuset på torsdag på besök så jag får prata med läkaren då så får vi se..Idag har det iaf blivit en ordentlig vilodag.

Nu mår jag bätte och ska snart och kolla lite på när malin spelar fotboll :)

Vad fan är det med dig eller? Jag bara undrar fy fan.. Vad i helvete gör jag för fel, INTE ETT SKIT!
I söndags frågade du mig om vi skulle ha myskväll, okej okej jag svarade inte ja direkt med du såg ju att jag blev glad och ville de. När vi sedan går ut och går börjar du klaga om hur jobbigt de är och att du inte ville gå men jag hade tvungat dig bla bla bla sen ringer robin dig och frågar om ni kan ses vad fan svarar du då? JO jaa men självklart kan vi de! URSÄKTA MIG??? Du hade lovat mig myskväll, du hade frågat mig! ååååååååååååååååååååååå

Samma sak så pratade vi om lager 157 och att du skulle åka dit på fredag och ville att jag skulle följa med, då sa jag att jag skulle ta ledigt från praktiken och du bara nej men du behöver inte ta ledigt hela dagen då utan vi kan åka vid två! okej bra tänkte jag. Sen idag pratade vi om de igen då sa du att du skulle åka med robin :S VA FAAAAN?!?!?!?! Sen sa du att de blev försent att åka vid 2? ursäkta igen, är du störd eller? Din ide och du lovar nån annan...Börjar bli jävligt trött på det där alltså! Jag blir ledsen och du blir sur för att jag blir de,konstigt säger jag bara, jävligt konstligt att jag blir de,

Sorry var bara tvungen att få ur mig allt! (långt inlägg idag) :P hehe


Lördag och Söndag

Igår var jag i skara 4 timmar sen kollade jag på nån film på kvällen. Idag har jag också varit i skara fast bara 2,5 timme ;) de blir lite pengar de, brabrabra! Imorgon blir det första dagen på dagiset, det ska bli roligt! Trivas ska jag nog göra också hoppas jag, mer får ni veta imogon :) Nu ska jag kolla på twin peaks tror jag! Uppdaterar senare när robert ska till robin och koffe fast han hade lovat myskväll med mig :S konstigt, undra hur han tänkt sig? jaja hans problem.. Föresten vi var ute och gick lite förut de va mysigt, var bara tvungen att säga de ;) hhih

IIIIIIII idag blir de en bra dag!

Vaknade imorse helt utvilad så skönt när de känns så. Sen åt jag lite frukost och ringde till kvartersvärden angående en mycket störande granne (KLAGOMÅL) De gick bra han skulle lämna ett brev till honom och vi var anonyma, jag och robert alltså. Sen ringde helt plötsligt min mobil nu för bara några minuter sedan med hemligt nummer :S undra vem de kan vara tänkte jag men svarade, och då säger hon att hon ringer från poolen :D YES höll jag på att säga högt för så glad blev jag men tänkte de lite tyst sen gav hon mig 3 tider jag ska jobba en söndag den 28/10 sen måndag den 5/11 och tisdag den 6/11 :D seriöst de är bara tre tider men liksom jag har inte fått nåt där sedan 6 augusti sen jag slutade mitt sommarjobb där. Så fy fan vad glad jag blev. Bokade genast in dom och sen sa hon att hon skulle höra av sig igen för mer tider längre fram!

Så denna dagen kommer bli kanon känns de som, först allt detta sen ska jag och robert till ikea sen i eftermiddag med hans mamma och Ove. Men nu ska jag gå och duscha och fixa lite! Åh jag är så glad.

Hoppas ni har en lika bra dag som jag!

Dagis

Jepp på måndag börjar jag jobba på dagis eller aa jobba hm det är ju praktik men aah jag säger jobba :P Jag får ju inte så mkt betalt asså men de är kul att vara på dagis och som jag säkert har nämt i något annat inlägg så vill jag ha något att göra nu menads jag söker jobb liksom. Kom nästa precis hem från dagiset jag ska vara på, har vart och hälsat på lite idag, och de blir nog bra tror jag! Dom verkar så trevliga och snälla alla i personalen. Så på måndag kl halv 8 börjar jag och kommer sluta kl 4 varje dag. Jag kommer få frukost, lunch och mellanmål gratis :D de är bra de! Och för er som undrar är de dagiset som ligger på p4, kungshuset i skövde. Jätte mysigt ställe. Det är ju inte kommunalt eller hur man säger utan mer privat dagis. Men Yvonne som hon heter som har hand om ungdomspraktiken hon hade ringt dit och så och de skulle gå bra ändå! Dom hade haft andra praktikanter som jag där förut! Men Men idag ska jag till skara som vanligt 16.00-19.00 sen ska jag träffa Sofia och Lina och de blir väl pims antar jag ;) Ska bli kul! saknar dem <3

Gummibear


HAHA måste bara skratta! så grymt rolig :P

HejHej

Har vart på jysk nu då, kan bara tala om för alla att jag hittade nada där..tråkigt! Sen beställde jag och robert pizza med 15% rabatt på.. weeii
Nu ska jag plocka iordning här..

PÖSSSS

Svarar

Hur svarar du i hemtelefonen? Beror på vem som ringer, ringer nån jag inte vet så blir de "hej det är linda"
Hur svarar du i mobiltelefonen? Samma där som ovan
Ringer det mycket till dig? Ibland mycket ibland inget alls
Ringer du mycket? Nja sådär
Vem ringde du senast? Mammi
Hur mycket pengar har du? Har sparat nu så har endel..
Senast kramat och när? Robert, när han kom hem från jobbet imorse
Antal timmar sömn inatt? Typ 9 eller mer..
Sov du ensam? Nej
Vem sov du hos senast? Robert
Vem sov hos dig senast? Robert
Vem vet mest om dig? Robert kanske?
Vem vet du mest om? Robert kanske?
Vad ser du fram emot? Stockholm i november, Åka skidor i januari. Finns säkert mer!
Vad vill du ha just nu? Ett par jeans från g-star raw..ÅÅÅÅHH jag vill haa
Vem hånar du? Nobody?
Vem längtar du mest efter? Vet ikke
Vem vill du helst slippa? Kommer inte på nån just nu..
Vem stör du dig på? Don't know
Vem vill du sova bredvid inatt? My love, Robbelibobban :P
Vilken buss åker du oftast? Antingen 1:an till skultorp eller 4:an till östermalm
Vilken årstid är det nu? Höst
Anser du dig själv snygg? Ibland, Ibland inte
Har du varit kär? Javisst!
Är du kär nu? Jaaaa
Är du en bra partner? Självklart!
Har någon varit otrogen mot dig? Nää, det tror jag inte!
Har någon varit otrogen mot någon, med dig? Ingen aning
Har du varit otrogen? Nepp, skulle aldrig vara..
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Jag raggar inte eftersom jag har en underbar pojkvän.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Jaaaa :P haha
Vad åt du senast? Banan, Clementin och Ananas/passion keso mmmh.
Är du polare med grannarna? NÄ!
Har du varit på ett party? Såklart
Har du varit utomlands? Jarå
Var är dina syskon just nu? I skolan hoppas jag ;)
Vilken tid gick du upp imorse? Hade ställt klockan på 8.30 men gick inte upp för en 9.30 :P haha
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov
Vad är det första du gör på morgonen? Går upp ur sängen, går på toa, tvättar mig, äter frukost osv osv..
Vad ska du göra efter det här? Försöka väcka Robert så vi kan åka till Jysk och shoppa :P hehe

Biblioteket

Yeees! Gick upp för att möta malin och hämta en bonuscheck från ica som jag hade fått, sen några kuvert och en tom cd skiva :) sen gick jag till biblioteket och här sitter jag nu..Hade tänkt skriva ut lite stuffs men jag glömde självklart minnet hemma så de blev ju skit med de, jäklarns! jag och robert får kanske åka hem till mig en sväng sen, för jag måste skriva ut lite..
När han vaknar ska vi till jysk också, kolla på grejjer till Niinas rum :) de ska bli kul!
Nu ska jag snart logga ur här och låna lite böcker hade jag tänkt!

Tisdag den 16 oktober

Igår var det den 15/10 alltså 23 mån med pälskling<3 och nu är det bara 1 månad kvar sen åker han och jag till stockholm och gottar oss :) iih jag längtar det ska bli så roligt!
Förut ringde hon från ungdomspraktiken, jag får troligtvis en praktik på ett dagis, hm minns inte vilket nu men, hon skulle höra av sig imorn. Det var ju inte helt säkert men dom kunde svara ja eller nej imorgon då! Hoppas! så jag får något att göra nu iaf! Jag börjar få lite smått panik. En sak är säker iaf nästa år är det jag som ska plugga. Finns det platser och att jag kommer in blir de vuxenutbildning, undersköterska då! Men sen säger så många att nej men gå inte undersköterska plugga sjuksköterska direkt! Du kommer ångar dig när du läst klart och vilja bli de ist och då måste du läsa tre år till! Aja vi får se men just nu drar de mot undersköterska..Vi får se jag kanske har helt andra planer nästa år..men en sak som är säker är ju att jag måste plugga för att få ett bra jobb..Man skulle gjort som sofia gått omvårdnadsprogrammet då hade man vart utbildad undersköterska nu ju :P

Ska kolla lite på tv nu och bara slappa sen ska jag till skara idag som vanligt 16.00-19.00

image103

Vecka 42

Ska snart till stan och träffa min älskade syster! Det blir kul, ska gåpå stan lite och kika, ta en fika också kanske..
Sen får vi se vad som händer resten av veckan..Fick ju inget jobb eller praktikplats på änglar och stjärnor så nu blir det på dagis istället, väntar bara på besked från hon som har hand  om ungdomspraktikgrejjen..Tills dess blir det skara som vanligt! Mån, Tis, Tors, Lör, Sön. Och det är ju inte fy skam. bara kul!
Måste gå och göra i ordning mig snart, men först ska jag lägga in lite grymma låtar på ipoden.. Me like!
skriver mer ikväll...

Lindas helg

Har vart tränare och myst med robert, kollat på film och så.. Just nu gör jag inte så mkt, har bakat chokladbollar nyss :D hihi. Ska nog hem en sväng till roberts mamma och ove sen, ska ju kolla mattan dom köpt till niinas rum så jag vet lite hur jag ska planera resten av rummet, de blev nämligen min uppgift, inreda niinas rum :) de ska bli kul, får köpa de jag tycker är snyggt och fint! sen får jag pengar för de! Det ska bli kul, de är något jag tycker är skit roligt! Jaja måste väcka robert han sover nämligen :S

lördagens planer

Myskväll med robban bobban idag, ska äta tacos och massa godis och ostbågar..mmmmmm! Hoppas även på en mysig promenad senare. Skara idag 10-14..Gick bra, lite jobbigt första timmen med babblande tjejer ;) men sen gick de bättre! nu ska jag steka köttfärs, är så himlarns hungrig!
Skriver kanske senare! /Linda

SKIIIIIIIIT

Japp mitt ärende till änglar och stjärnor! Hade faktiskt hoppats lite mer på ett positivt besked men ikke. Dom hade anställt nya nu så min praktik var inte intressant, synd! Blev smått ledsen/irreterad så jag cykla raka vägen till vakansförmedlingen/poolen och kryssa i mig i princip alla dagar resten av året på inringning, får jag inget nu då dör jag...Ska träffa ungdomspraktik damen nästa vecka också, så jag kan få en praktikplats så länge iaf på dagis! Jag kan ju inte gå och släpa benen efter mig här hemma dagarna ut herregud..Får jag inget jobb då eller så då pluggar jag till undersköterska nästa höst, det är ett som är säkert. jag måste banne mig ha ett jobb de är ju faktiskt så men de enda jag kan göra är ju att söka som en tok!
jaja nu ska jag sova för imorn ska jag till skara (som iof är mitt extra knäck nu) So I don't die...Inte än så länge iaf!

Helgen är tillbaka!

Fredag idag vilket innebär några ärenden..Ska gå till änglar och stjärnor och sen blir de skatteverket! Är ledig hela dagen idag..Ska iväg till skara sen i helgen bara 5 timmar :) men det är faktiskt roligt, tycker jag. Nu ska jag kolla lite på tv och sen läsa ut min bok, det är bara några sidor kvar nu.. Ja men de kanske jag kan göra också, gå till biblioteket :) hihi
Ha en suverän dag!

Ruskväder

Ja usch vad de blåser ute, kallt är de också! När jag skulle cykla upp till stan i morse vid halv 11 då var de endast 5 grader ute, fy 5 ynka grader..fyyyy sommar tack! Nu innan robert skulle åka kom jag på att jag hade cykeln vid resecentrum så roberts jobbarkompis fick skjutsa upp mig dit när han och robert ändå skulle till work! Så jag har cyklat hem i mörkret, hatart! Är nog lite mörkrädd sådär ;) har iaf börjat bli på gamla dar..sover till och med lampan tänd ibland ;) haha. Jaja nu ska jag kolla på twin peaks. Hörs imorn pöss

Sofias söta morfar låg även han ute på youtube :D


HIHI

Träffa min vänner

Idag ska jag till stan..Shet ska träffa dom om 30 minuter faktiskt, sofia och lina <3 Ska gå på stan lite!
Nu måste jag äta lite snabbt sen ska jag cykla iväg, skriver mer ikväll kanske..

image171

Humor


Västerhöjd! Idrott?



haha



Kul :P

Satt och kollade lite på youtube och fick upp dessa roliga :P hihi

Ibland blir man väldigt arg..

Innan jag gick för att ta bussen hem vid typ 12 så sa jag åt robert att han skulle diska och bädda sängen för jag hade faktiskt gjort allt annat, fixat tvätt och så..Men när jag kommer hem gaaaahhh, ser ut som ett jäkla bombnedslag, disk överallt och en mycket obäddad säng.. DÅ BLIR MAN BESVIKEN!

image170

Min gooooos

image166 Väldigt liten tussan :)

image167 Min pälsk

image168 Finaste

image169 Sessan

Hemma i skullan

Jepp hemma hos mamsen nu..Har precis ätit ungnstekt falukorv och hemmagjort potatismos! mmmumma! Ska sitta vid internet lite..Ska nog ändra utseendet på bloggen kanske med idag..Vi får se vad som hinns med..Har nog inte allt för mycket mer att säga här, skriver nog mer senare sen om jag kommer på nåt! Ha de bra alla!

En dag

Idag sov jag länge, ända till halv 11 :P vilket är länge för mig. Idag ska jag hem till mamma en sväng, ska äta lite mat och sådär :)
Har hittat ett par jeans på jc som är så jäkla snygga, sitter jätte bra o så jag vill så gärna ha dom men jag vet inte, jag har råd men ändå dom kostade 1100.. får se lite..

Dom ser inte lika snygga ut här..Dom sitter tajt på och så, lite baggy i rumpan men dom är sket snygga, måste se dom i verkligheten kanske för att hålla med mig ;) Tröjan är snygg den med ju... Får se hur jag gör men jag vill jätte gärna ha dom alltså..Jag tror de kan vara killmodell på dessa byxor jag hittat på nätet men i vrkligheten är de tjejmodell och lite tajtare då..

     

Lediga Onsdagen

Jepps det är i morgon de :) Hoppas dom ringer från änlar och stjärnor ang praktik liksom ;) hihi  Vore grymt för att sedan se om man var lämplig för jobbet :D

jaja

Nu ska jag lägga min och läsa! Ha en fortsatt trevlig kväll för er som ska sitta uppe ni andra får helt enkelt sova gott då! Hörs imorn... hej hej

HejHej

Det blev aldig skara igår..Men idag ska jag dit..Men först ska jag till...Sen var jag tvungen att åka hem till mallan som är hemma pga ögoninflammation och hämta hennes skåpsnyckel så jag kan gå upp till skolan och hämta lite schoolbooks åt henne.. Det blir bra för sen ska jag till skara och agera tränare..

Igår va jag och robert och storhandla lite och jag städade lägenheten, det känns skönt. Sen kom sofia förbi en sväng och vi åt hemmagjorda pizzor som jag faktiskt tyckte att jag lyckades riktigt bra med, riktigt nöjd ;) hihi. Sen skjutsade robban hem sofia samtidigt som han skulle till jobbet..Så jag blev kvar här ensam och la mig för att kolla på ett twin peaks avsnitt..iiih man har fått reda på mördaren nu typ, så spännande..Nu ska jag göra iordning mig lite.

Hejdå alla


Helgen som gått

Började i fredags.. Skulle haft lite mys hemma, de blev så men en tråkig händelse däremot. Sen i lördags var de skara 10.00-14.00 sen var de mest att ta de lungt på kvällen, prova robbans nya dator o så.. Sen idag söndag var de skara igen 09.00-10.00 sen kom mammi och syster och hämtade mig så vi åkte och handlade lite till mig och robert..Sen nu har jag och robert gått upp till stan för att hämta min cykel och handla lite gotti :D nu ska han ha datorn, allt för mig. see ya!


The Notbook / Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta



Kan inte sluta tänka på den här filmen alltså.. Helt otrolig!
Det här filmen berörde verkligen, jag älskar den! Den bästa filmen jag sett..

Vilken mysig kväll det skulle bli..

Är du ledsen är jag det också!
Jag kände känslan jag också de blev så nära..


Nu ska vi snart äta snart mm ska bli så gotti, pappa lagar inbakad kycklingfile med paprika och creme fraishe till pommes frites ;) mums säger jag då!
Har hunnit pärla lite idag, gjorde ett halsband, ett armband och ett par matchande örhhängen dåra:) shiiiit snyggt!

Älskling du är mitt allt!
Om du försvinner från mig, försvinner allt som är värt att leva för. Du lyser upp hela mitt liv. Jag tänker ibland på hur de var innan vi träffades, Jag kan inte förstå att jag överlevde, du kom i rätt tid.
Honey, Always you and me <3

Nu ska jag gå och gosa med mitt murmeldjur innan jag ska käka (alltså min kanin) :P hehe


Slutet av veckan

Idag träffade jag min syster vid skolan sen åkte vi och pumpade mina däck! mysslyckat ;P haha. Sen bar de av hem för att hon skulle låna massa kläder av mig, så nu sitter vi här vid datorn och bobbert duschar! Idag ska jag hem en sväng och äta lite god mat! Ha de bra alla.

Lediga dagen

Egentligen är alla dagar lediga än så länge men som sagt jag ser mig som tränare och att de är mitt jobb nu faktiskt! Och de blir ju typ 15 timmar i veckan om man är där alla 5 dagar och timmar.
Jaja nog om de..Idag har jag tagit tag i stockholm. Har bokat hotellet Rica Talk hotel blev de ett 4 stjärnigt hotell :D hihi de blir nog bra sen har jag även bokat tåget tur och retur, blev skit bra, billigt blev det också!
Så nu åker jag och Robert till stockholm den 16 november - 18 november som de ser ut nu!

Idag ska jag träffa sofia och lina :) det blir mys, alltid lika kul!
Just de ja höll på att glömma ska ju även träffa min kära syster typ 15.00 bara för att hon ville låna lite kläder av mig ;) hihi

Have a nice day!

jaharå

Måste ju ta och skriva lite blogg också!
Ska snart till skara och göra ett pass på 3 timmar. Hemma vid 8 typ sen..
Jag har börjat lyssna på en bra ljudbok, har läst boken innan och den var bra, gött att bara ligga och lyssna på den nu! Så de ägnar jag numera mina kvällar innan jag ska sova åt! Föresten den heter, Hur kär får man bli? :D hihi
Lite ungdomsbok sådär..men den är bra!

Imorse ringde även hon som jag ska till och prata om att kanske göra praktik, ska nog göra de tills jag får ett jobb, shet de är slavarbete kan man säga eftersom lönen suger..men jag ser de mest som en sysselsättning tills jag får ett riktigt jobb! sen så tjänar jag pengar därifrån och sen från skara så de blir ju lite i månaden ändå :) Inte så man kan leva på de resten av livet men man klarar sig iaf :)

Ikväll ska nog jag och bobbert boka sthlms resan också, iiih de ska bli sååå roligt! har hittat billigt och bra tåg nu också som vi säkerligen bokar i veckan också! eller snarare vi måste göra de om de ska finnas platser kvar..dom lär ju gå åt när dom kostar så lite..Så då kommer vi åka till stockholm den 16 november och kommer hem den 18 november :) Hotellet ser kanon fint ut! Så mysigt vi ska ha de älskling!


Måndag åter igen..

Japp vecka 40 nu..Idag ska jag till skara som vanligt, men nu börjar riktiga träningen innan var de bara försäsong med 3 dagar i veckan nu kommer de blir 5 dagar i veckan för min del tills jag får ett riktigt jobb iaf, tillsvidare är tränare mitt jobb och de duger gott eftersom jag får lön :)

MÅNDAG
Skara 16.00-18.30

TISDAG
Skara 16.00-19.00

ONSDAG


TORSDAG
16.00-19.00

FREDAG


LÖRDAG
10.00-14.00

SÖNDAG
09.00-11.30

1 oktober

Idag! tiden går för fort usch...
Nu ska jag sova, godnatt!

RSS 2.0