Flottåkning




Flotten vi åkte på genom tidanån och ut på en liten sjö


Fick gott grillat med potatissallad och färsksallad :)


Lite av släkten på flotten


Såklart en liten puss också <3

Blev en helmysig dag ute på tidanån tillsammans med mammas släktsida! God mat och även lite fika.
Nu är vi hemma igen eller ja har vart hemma sen kl fem, så har hunnit kolla på lite film. Nu ska jag hoppa in i duschen sen kolla på vänner. Imorn är det jobb fyra timmar på förmiddagen sen är jag ledig igen tre härliga dagar. Då sticker vi till Danmark för att umgås med Roberts mamma, Ove, Niina, Malin och Elin :)


110626

Idag ska vi ut till mormors syster och Bosse :) Ska åka lite flotte där det blir grillning och mys! Hoppas vädret håller i sig och kan vara såhär fint det är nu!

Hoppas ni får en bra söndag.
PUSS*

Grillkväll

Midsommarafton iår blev väldigt lugnt för våran del. Började med Jobb för mig till kl två sen när jag kom hem åt jag och Robert god mat och bara myste, blev samma resten av kvällen också med film och massa mys! Ingen vanlig traditionell inte utan lite annorlunda men ändå rätt gött :)

Igår blev det lite grill hemma hos mamma och pappa på kvällen. Mysigt det med!


Vissa drack såna här godingar (Färdigblandade mojitos)
Gillar egentligen inte mojito jätte mycket med denna är kanongod!


Cheesecake med mariekex


Cheesecake med färska jordgubbar


Första gången jag använder min långklänning jag köpte för över en månad sedan, de ni :P haha



En beställning

Gjorde det här halsbandet klart för ett par dagar sedan :)
Jag blev super nöjd själv faktiskt.





Myslördag

Började med jobb 7-15, när jag kom hem gjorde vi iordning oss för lite mys på stan. Blev god mat på la vida, med lite dricka också :) Sen bio SUPER-8, helt okej film faktiskt!
När vi kom hem sen gosa vi ner oss med täcken och kuddar i soffan och fortsatte film tittandet, trassel blev det. Det var en mysig film det :)

Nu idag blev det sovmorgon och jag ligger och kollar på vänner i soffan. Ska försöka få i mig nåt att äta snart för ikväll blir det jobb sen är jag ledig imorn!








Ligger här

Känner mig lite halvt sleten.. Ont i magen :/ Lite bättre för tillfället så det är ju skönt! Blir till att vila en stund framför tven nu iaf och sen försöka få i mig lite att äta.

Var och kollade på en lägenhet i kvarteret med lägenheter i gammal stil och stora fina fönster.. trodde vi ja.. Den lägenheten som vi skulle kolla på låg två långa och små mini trappsteg upp(i den där trappan hade vi inte ens fått upp vårat köksbord) i en vindsvåning men dom minsta fönstrena man kan tänka sig, blåa köksluckor, oranga väggar och grönt badrum med matta på både väggar + golv.. Njaaaa vi tittade på varandra och gick ganska fort därifrån igen ;) haha. Det fanns ingen balkong på denna heller och den var så mörk och trist! Så ett klart nej annars hade vi fått den om vi velat.

Vi har nämligen kommit fram till att flytta till en lägenhet till menads vi sparar lite pengar och letar efter drömhuset. Här i den här lägenheten känner vi oss färdiga och vill flytta på oss, av flera olika skäl!




Blev väldigt sugen på jordgubbar nu när jag låg och kollade på lite bilder ;)


92:ornas bal







Sådär nu kom jag precis hem efter att ha varit och tagit massa kort hemma hos Josefine och sen även kollat lite i stan när dom kom in till balen :) Lite nostalgi sådär faktiskt.

Nu ska jag vila mig och kanske kolla lite vänner resten av kvällen..

Bildbomb från Josefines student


Utspringet


Fina Josefine med studentskylten :)


Grattade även Tobias lite snabbt


Hotell och resturangs kortegevagn


På studentflaket :)


Egobild


Malin och gammeltanten ;) Hon är 17 år den där kissen.


Imorn blir det balen så ska ta lite bilder även då. Idag blir det till att ta det lugnt och bara slappa. Hoppas ni har en bra helg allihopa.












Väder

Herregud vilken åska det var igår.. mullrade på som tusan och blixtrade rejält! Mysigt på ett sätt faktiskt. När allt lugnat sig åkte iaf jag hem till mamma och färgade hennes hår. Åkte hem rätt sent och när jag kom hem blev det lite pyssel på jossis studentpresent :) Blev så bra så bra så!
Hela natten har det åskat massor och mullrat så högt så man trott att dom släppt ett x antal bomber här över stan. Har iaf fått lite sömn men var uppe tidigt då jag för en gång skull kände mig pigg.

Idag blir det lite studentfirande för Josefine :) Även tobias tar men firandet för honom blir imorn lite efter då det blir fullt upp för jossie idag.

Nepp dags att ladda kamera och hela baletten så den är redo ;)

Ha en bra dag!

Respektlöst

Min dag idag började med jobb till tolv sen åkte jag iväg till falköping för att träffa madde, käka lite lunch och sådär :) MYSIGT! Sen åkte jag hem vid fyra för att träna med Lina, blev en promenad runt stan. Skönt det!

Nu ska vi snart hämta tvätten här sen ska jag sova..Ska upp och jobba kl sju imornbitti. Vi får väl se hur det går med sovandet, finns ju vissa grannar som tror det är okej med fest 24/7.. Blir så trött på´t! Om det inte lugnar ner sig snart så vet iaf jag vad jag kommer göra och den här gången. Inga mer chanser här inte!

Måndag och Tisdag

Måndagen var jag ledig, lungt, skönt och fin fint väder :) Blev en mysig lunch på balkongen tillsammans med Robert. Köpte med oss varsin sallad från prima.



Idag tisdag blev det kvällsjobb.. Skönt att jobba när det regnar och åskar, fast lite jobbigt att det var typ 50 grader varmt inne på jobbet och så fort man gjorde nåt blev man varm.





Imorn går jag kort dag bara till 11.45 sen ska jag iväg till falköping och äta lunch med madde och umgås lite med henne :) På eftermiddagen sen vid fyra ska jag och lina träna.



Rysningar i hela kroppen

Igår var jag ledig på dagen skulle inte börja för en kl fyra så jag och Robert bestämde oss för att gå en promenad på berget (Vilket jag i efterhand ångrar) ne men inte så alltså, men vi hade iaf kommit halvvägs på femman, då blickar jag ner på höger sida av grusvägen och vad tror ni inte jag jag ser eller? EN ORM! och inte vilken orm som helst utan en jävla huggorm, På några sekunder så hade jag sprungit skrikandes och med tårarna sprutande minst 50 meter. Robert som inte fattade nånting alls tog sig en titt ner han också och förstod då vad det var frågan om. Det blev rena rama panikattacken från min sida.. uuuhhh hela kroppen bara skaka. Ormar är bland det värsta jag vet!

Så så var det med det, idag har jag jobbat dag till tre sen blev jag och Robert bjudna på mat hos hans mamma och Ove, god lax och färskpotatis. MUMS!
Nu ligger vi här och degar i soffan.. ha en fortsatt bra kväll!


110602

Blev en morgon promenad med Lina :) 1 mil! Inte dåligt det inte, vi är så duktiga ;)
Sen vid ett tiden så blev det god mat med älsklingen på thai house. Åkte hem och bytte om till andra kläder efter det och begede oss ut i skogen på en liten cashtur ;) blev faktiskt tre stycken, hehe.

Nu är vi lite trötta så resten av kvällen ska vi bara slappa och kolla tv.



--

Blev inget falköping för Roberts del så vi passade på att gå en promenad på berget blev 4km. Nu har vi ätit god mat och efter det en smoothie, mums! Håller även på att tvätta, vilket var väl behövligt.. Vilket berg det var hehe.

Nu blir det dusch och tv med den bästa resten av kvällen.


Nu ska jag..

Gå ner på stan och möta mamma :)


Här har jag suttit idag




Har hunnit sitta ute en stund på balkongen i solen också. Riktigt skönt :)

Dagens planer

Så skönt att vakna upp och vara ledig! Nu ska jag dra igång med städningen, behövs verkligen kan man säga. Ja och ni som känner mig vet ju att jag brukar ha ganska städat men just nu kan jag faktiskt lova er att det ser ut som ett bombnedslag (PÅ RIKTIGT) :P

Skulle egentligen hämnas lite på grannen då han inte riktigt kan acceptera tider i vårt trapphus, man kan liksom inte ha på hög musik + sitta ute på balkongen och prata skiiiit högt till seeent en vanlig tisdag.. Det var ju inte ens normal samtalston.. Det finns ju folk som ska upp och jobba, nu var inte jag en av dom men älsklingen som skulle upp kl fem var inte sådär jätte lycklig.


Senare sen ska jag även skjutsa Robert lite ikväll han ska käka med sina arb.kompisar i falköping och jag är snäll flickvän och skjutsar :)



Music and cleaning! YEEEJ!

RSS 2.0