Dags att gå tillbaka

Har jobbat 7.30-11.45 idag och nu är det dags att gå tillbaka till jobbet igen för kvällsjobb 16-21.30. Sådär lagom trött nu känner jag ;) haha Men blir nog en bra kväll :) Jobbar ju med Maria! Nu ska jag stänga av datorn sen tagga upp mig lite. Har börjat kika på ny telefon nu också, väl behövligt eftersom min åkte i golvet innan jul, så hela skärmen är sprucken. Så nu är det dags och som det lutar åt nu är det en iphone 4s. En vit såklart! Hepp dags att gå, ha en bra kväll :) PUSS*

Känner mig så duktig!

Den här veckan har jag kämpat hårt är faktiskt sikt över mig själv :) har vart på gymmet två gånger själv, en gång med Malin och sen vart ute på promenad med Madde en av dagarna :) och idag blir det promenad med Robert :) grymt bra vecka! Nu fortsätter vi så här tycker jag ;) så kanske jag kan nå det där jädra målet nån gång!

Nu ska jag gå upp och kolla tv lite sen när Robert vaknar ska vi gå promenad och köpa frukost! Senare sen ska vi träffa Malin, Elin och Wilmer :) att en sån liten människa betyder så mycket är ju inte klokt alltså!

Imorn blir det jobb för min del också på dagen. Nu gör det inte så mkt för har ju faktiskt vart ledig tre dagar :) så nu känner jag mig utvilad!

Föresten på tal om nåt annat, smaka nya Marabou lakrits, den är super god ;)
Nu ska jag upp och hoppa hoppas ni alla får en bra lördag :)
PUSS*


New York

Bokat och klart :) Då känns det som vi äntligen är på väg! Snart iaf ;) 6 april bär det av till New York tillsammans med min älskling!


Mullsjö

Idag blev det en tur till mullsjö för att fira Roberts syster Malin som fyller år idag :) Vi fick god mat och god hemmagjord tårta! Tack för det :)


Födelsedagsbarnet :)


Finaste killen sov så gott hos mig


Finaste Sture


Wilmer hos Morbror Robert


En bra dag i mullsjö! Kom hem runt sex och var då så trött så jag somnade i soffan en stund så nu har jag laddat upp med godis och ska se om jag kan välja mellan att se gladiatorerna eller melodifestivalen ;) Får se, blir nog lite zappande.




Rubriken

Haha hade börjat skriva på ett annat inlägg och glömde ändra rubriken i förra inlägget! Skulle skriva att jag var urkass på att uppdatera bloggen ;D


Urkass

Nu har jag hunnit med mycket sen sist känns det som men det roligaste var när jag och Lina var nere och hälsade på Sofia och Alma i Kristianstad :) jätte mysiga dagar men finaste vänner och en underbart söt liten Alma :) längtar redan tills vi ska planera in nästa gång att ses!

Idag ska vi ner till mullsjö och gratta Malin för hon fyller år idag :) mysigt! Jag är ledig denna helgen så de känns kanon skönt!


RSS 2.0