Nyårsafton

OjOj har verkligen sovit länge idag vaknade vid 11 av att Lina ringde :P hehe men jag hade ändå ställt klockan på 11 så istället för den blev det Lina som fick äran av väcka mig :) hihi. Idag är det nyår och jag och Lina ska först iväg och handla vid halv 2 sen ska jag hem och göra iordning mig sen ska vi hem till Sofia för att laga och äta lite god mat och dricka lite.. Sen har det blivit lite ändringar fram och tillbaka men nu äntligen har vi en fest att gå till och den blir i vastastan.. Så det blir nog roligt där förhoppningsvis :)

Men nu ska jag dammsuga här hemma lite och sen lägga fram och prova lite kläder för ikväll..Köpte ju aldrig den där fina klänningen jag ville ha, försent ute som vanligt så den fanns inte i min storlek :( suck.. Den var ju såå fin! Men men jag har ju massor av kläder hemma också som får duga sen ska jag nog låna ett linne av lina också :)

jaja om man skulle käka lite frulle och dammsuga då :D

ha en bra kväll pusssss




<3


Dålig uppdatering

Jag vet! Har inte riktigt orkat skriva.. Min jul har varit jätte bra, jobbade julafton men det var lungt.. Juldagen sen var vi ute på bogrens och det var jätte kul! En väldigt lyckad kväll.. Sen annandagen var jag och robert hemma hos farmor och farfar men pappas sida av släkt och åt mat och så..Men i helgen nu har jag hunnit vara lite i skara sen har vi hälsat på Roberts pappa, sovit över där nere i nässjö, kom hem på söndagen sen efter ett stopp på a6 där vi fick i oss lite tacobuffe.. Sen jobbade jag kväll och det var en lugn kväll..

Idag har jag och robert vart ute vid media markt, chilli sen blev det elins esplanad och sist stan.. Där vi även besökte skövde bostäder och tackade ja till en lägenhet på billingesluttningen så nu ska vi flytta 1 mars :) Wiii! ska bli så roligt och lägenheten den var så fin så..

På rundan idag införskaffade jag mig en myspläd med flis och ull typ, strumpbyxor, en mjölkkanna från cult serien.. Sen köpte robert oss guitarhero :) hihi Sen köpte vi också nya gardiner till lägenheten hehe ;) lika bra att börja direkt!

Imorn ska jag träffa mina vänner för att bestämma hur vi ska göra på nyår nu... Det har ju kört ihop sig lite :( tråkigt!
Vi får se vad som händer och vad som sagts!
Aja dags att sova kanske.. Pussshej

ledig dag!

I lördags hade jag skiit roligt ute med mina kära vänner, gratis på bogrens också :) Sen söndags så var jag först i skara en sväng sen var jag och robert barnvakter åt Niina, vi bakade muffins och hon fick bada i badkaret det blev även lite tittande på skönheten och odjuret!
Just de glömde säga det att vi hade rejäl storstädning(julstädning) här i söndags också jag och robert, så nu är det strålande rent här. I måndags blev det först skridskoåkning med madde och erica på billingehus, hade lika kul som alltid med er! sen så blev det jobb för min del mellan 16-21.15.. Sen idag så har jag bakat för fulla muggar, blev hallonmuffins, lussekatter och knäck. Ska även göra nougat/marsipan godis och sen baka bröd om jag hinner :P fullt upp förstår nu.. Och mellan detta så har jag och robert hunnit med en sväng på systemet, varit på grahns och sen köpt pizza sallad :) Nu har jag också lyckats installera min nya skrivare till datorn också så nu funkar det perfekt!

Imorn blir det jobb på julafton och allt, 7.00-15.00 Sen ska pappa komma och hämta mig så ska vi åka upp till mormor :)


Fest ikväll

Har precis duschat och ska börja göra mig iordning nu tänkte jag :) Först ska jag och Lina hem till jenny för lite förfest.. Sen ska vi till jennys jobbarkompis och fortsätta där :) Det blir nog en rolig kväll!

Idag annars har jag och malin gått på stan och köpt klart julklappar till mamma och pappa, sen köpte jag även till mormor och morfar och farmor och farfar :)
När jag kom hem sen åkte jag och robert till elins esplanad och där köpte jag en julklapp till robert och handlade även lite inför lussebaket imorn (blir en omgång till innan jul) Såå nu sitter jag här och ska fixa mig..


Har inte så mkt mer att säga tror jag.. ha en bra lördagkväll


Lyckade tester + lugn kväll

Två av tjejerna klarade båda sina tester och blev minior c vilket är bra :) tyvärr klarade inte ida sitt test :( men håller tummarna tills nästa gång..

var inte hemma i skövde för en vid 19.40 då gick jag in på san marino och köpte mig en kebab tallrik och en cola, gick sedan hem mot östermalm och la mig i soffan och kollade på tv, och här har jag vart sen dess.. Malin kom precis hit, hon ska sova här inatt för imorn ska vi gå på stan. Ta sista ströget och köpa dom sista julklapparna hade jag tänkt.

Snart kommer kanske Robert hem också eller jaa iaf om ett par timmar kanske :P Aja ska fortsätta kolla på scrubs nu..

Ha de!

Fredag idag

Ingen skola mer för en den 8 januari :) Härligt!
Igår var det jobb hela kvällen fram till 21.15 typ.. Sen gick jag upp till Sofia där även lina och jenny var :) trevligt, trevligt :P Dom drack vin, men jag struntade i det igår faktiskt :P men kul hade vi ändå! Mycket prat och skratt!

Idag ska jag till lidköping för test med mina tjejer, eller iaf några av dom.. Håll tummarna nu för att dom fixar det!
Sen blir det nog att gå i lidköping en stund på stan sen ikväll mycket lungt för att ladda upp för på lördag ;) hehe. Ska bli så kul, och fest sugen känner jag att jag är nu också!




Outfiten på lördag tror jag detta blir föresten :)

Aja nu ska jag kolla bloggar och föra över pengar från sparkontot :) pusssss

fika lektion


började klockan 8 idag och vi började lektionen med att kolla på en film och obduktion där man fick se när dom outförde en sådan.. lite äcklig tyckte jag men :P sen bjöd läraren på fika, diamtårta och skumtomtar mmm..

Blev inringd av poolen idag och så ska jobba 15-21.30 sen  :) skönt när pengarna rullar in såhär i fattiga tider :P

Helgen som gått

Ullared igår och det är som mamma brukar säga, det kostar pengar att gå ut därifrån ;) HAHA
Men jag köpte mig en hel del fina saker sen handlade jag även ett par skor på en affär utanför och sen fanns det en hårvårdsaffär med kända "frisör"produkter så då köpte jag mig tigi bed head after party..mm luktar hur gott som helst verkligen!

Idag har jag och pappa varit varvet runt på media markt, elgiganten, onoff och siba.. För att kolla på dator.. Och tillslut blev det en HP dator skiiiit snygg ;) + en skrivare med trådlöst alltså utan alla dessa kablar och skit :P Så nu är jag glad.. kan knappt bärga mig tills datorn har laddat klart sig så jag får börja grejja lite med den.. Men det blir först imorn de :)

Har precis ätit lite och ska ner med tvätten i tvättstugan nu.. ha de!

Ullared

Sådär nu åker jag och Robert snart till Ullared :)
Ha en toppen dag människor!


Kniven i hjärtat

Se mig!
Bry er!
Jag finns jag bländar er!
Ser ni mig?
Bryr ni er?
Finns vi?
Jag lämnar er..
Jag lämnar er..

Fredag den 12 december

Idag har jag redan hunnit med att vara på kvantum en sväng och handla sen har jag också gjort lite julgodis, alltså knäck :P Sen ska jag baka vaniljmuffins med bär i :) Känner mig nästan som en liten hemma fru :P haha.. Fast det är ju mitt eget val.. men jag känner att jag måste hitta på massa saker, kan inte ligga och dega bara..
Åt första julskinkan för i år också till frukost.. Mmm gott! med röbetssallad på :D

Ne om jag skulle ta och baka lite muffins kanske :P
Ha en bra fredag vänner.


Snöar gör det också ute :)


dags för helg

gud så underbart!
Har käkat lite lussebullar nu och snart blir det lite pannacota :P mm.

En bra sida att bli medlem på är annars: gratismode.se
Bli medlem via mig på den här länken:
http://www.gratismode.se/?c=16527
Efterlyst på tv nu så ska kolla på det :)


funderar på att köpa den här faktiskt från nelly.com den är så fin tycker jag!

GG s02e13

ÅÅååååååååååhhhhhhhh jag dör... hur jävla bra som helst. Gossip girl avsnitt 13 på säsong 2 bästa bästa!
Till Lina som läser :P haha har du inte sett avsnitt 13 gör det på direkten.. Jag har kollat om scenen i slutet typ den med blair och chuck typ 5 ggr.. åh säger jag bara :P

haha till er som inte serr gossip girl.. GÖR DET DIREKT! :P hehe




Snart jul

Ville ju uppdatera helgen men har inte fått några kort än från madde och erica (jag måste skriva så jag får dom snart) hihi.
I måndags var jag i skara sen tisdag igår alltså så träffade jag sofia en sväng först hemma hos henne sen gick vi ner till gengåvan och kikade lite och vandrade sedan ner mot stan och träffade lina och jenny :) Kollade lite på stan först sen blev det fika på pims. Alltid lika mysigt med er <3
Idag har jag varit i skolan till halv 12 sen tog jag och madde sällskap mot willys och handlade lite..Sen gick jag hem och lagade mat, idag blev det fläsk med potatis och löksås, lyckades riktigt bra faktiskt ;) mmm gott blev de!
Ska till skara idag 16.00-19.00
Sen imorn är jag ledig och fredag likaså.. lördag sen blir det en tripp till ullared bara jag och robert..sen söndag är det skara som gäller igen :)

Hepp nu ska jag göra annat, ska ta 14.45 bussen upp mot stan sen och sen ta bussen till skara :)

Pusss/Linda

Hemma igen

Sådär hemma igen och har precis tagit en varm go dusch med mitt nya schampo som luktar hallon mmh:)

Nu ska jag lyssna på radio (bara sofia vet vad) HA HA Får hoppas det sägs nåt kul/intressant nu då.

Aja imorn är det skara som gäller hela dagen! Godnatt människor sov gott.


Lussebullar

Mmmmm har nästan bakat färdigt nu.. eller a jag har bakat klart sista plåten står nu i ugnen och blir till goda lussebullar :)

Ska till sofia en stund sen för lite idol och godis ;) Får nog ta med nåt av mina fina bakverk till henne :) Hoppas hon blir glad :P

Ha en bra fredagskväll vänner

Fredag och ännu en vecka passerar förbi

Slutade vid 10 tiden idag, så först gick jag på stan lite med madde, erica och helena..Sen gick jag hem och städade och ringde poolen så nu har jag fått två nya tider att jobba runt jul.. hoppas ju på mer längre fram sen men än så länge får jag nöja mig med julaftons dag 7-15 och sen söndag den 28 december 16-21.15 :) Alltid något vettja!

Idag blir det en lung dag/kväll.. Är riktigt sugen på att baka lussebullar.. ska bara orka ta mig upp till stan och handla, måste ju gå eller ta bussen då robert inte är hemma idag utan är nere hos sin pappa och är på sin farfars begravning :(

Så om jag nu ska ha mina ingredienser till lussebak lär jag få pallra mig upp till stan genom buss eller gång :P

Aja imorn är det skara som gäller hela dagen, blir lite juluppvisning och sånt även vanlig träning.. På kvällen sen så blir det utgång med Madde och Erica..
Söndag är det skara igen tror jag eller lugn söndag får se.. Behöver kanske vila och sova ut känner jag..


HA HA HA


Förlåt malin men du är så söt :P

En dag närmare julafton

Ska plugga lite nu sen blir det skara ikväll mellan 16-19
Aja har inte så mkt mer att skriva här.. Blev inget kul inlägg eller värt direkt heller men det får va haha

Ska lägga upp lite bilder när jag ändå håller på


Mina tjejer på tävlingen som var sist!

 
Min favorit fruktskål (som jag inte hittade någon bild på sist) och sen min vitlökshållare säg mig är dom inte fina :D hihi


Jag idag!

Tipsar om en tävling

Är med och tävlar om en personlig almanacka  på http://kellybiddle.se/ blogg!


Snälla vill ha!

  

Marimekko glasunderlägg (Efter sofias fest skulle alla ha såna ;) hehe
Marimekko salladsskål
Shampoo

En ledig dag

Var på stan förut så då köpte jag mig en grå tunika, ett vitt linne med tryck från åhlens.. Oj hade helt glömt bort det nästan jag köpte mig ju också två par knästrumpor från hm gråa. Sen införskaffade jag mig även lite julkort..

Väntar på att mamma ska ringa mig nu så jag kanske ska med hem till dom lite en stund.. Kanske få i mig lite kvällsmat och sen skicka iväg det där nedrans mailet så min lilla hemlighet kommer snart ;)

Aja hörs kanske senare..menads jag väntar blir det nämligen lite gossip girl avsnitt 12 :D så som jag har längtat ;)


Snön är tillbaka

Eller ja nästan iaf.. Det snöar ute men frågan är om den verkligen kommer att lägga sig. Hoppas det :)
Nu har jag precis ätit, ska nog diska upp lunchdisken och sen blir det att ta på sig och göra iordning sig för att sedan gå upp till stan en sväng..

Ikväll blir det plugg, Har nämligen lite kvar att skriva på litteraturuppgiften sen har vi fått en ny uppgift i omvårdnaden så det blir till att göra det.

Är lite arg på min lärare just nu faktiskt.. blä!
Förra veckan skulle vi få indelning i grupperna vi skulle redovisa kommunikationshjälpmedel i. Jag sa då att jag hellre ville redovisa i grupp 3 som är måndag den 8 december mellan klockan 10-11 så ja visst sa hon och skrev upp mig i den gruppen på pappret. Men när jag kollar på gruppindelningen på fronter så ligger jag ändå att jag ska redovisa idag kl 14.30 fyyyyyy.. Och jag och helena är inte riktigt klara.. Så jag skrev till henne att jag inte kunde men då skrev hon att JAG skulle fråga nån annan om vi kunde byta men hur skulle jag kunna få tag på nån när jag inte har träffat nån i min klass innan redovisningen.. Sen tycker jag det är hennes jobb att fixa det!
Så nu strejkar jag! (LÄKARBESÖK) host.. ;)
Sen är dom bara 5 stycken i grupp 3 också så då gör det ju inget om jag är med där då dom andra grupperna består av 6 stycken personer... SÅDESÅ!

Aja nog klagat! Dags att diska..


En dag som denna

Har inte hänt allt för mycket..

Imorn är jag ledig och onsdag lika så.. Köpte hem lite marsipan förut när jag handlade och lite vit choklad.. ska göra lite figurer hade jag tänkt, lite julpyssel sådär :P Jag älskar marsipan!

Ska även hinna med att plugga lite.

Aja nu blir det tv..


RSS 2.0