Göteborg hela helgen

Sådär nu har jag jobbat, två dagar och två kvällar denna veckan, så nu är jag ledig fyra dagar :) Känns skönt! För denna helg blir det göteborg fre-sön med bästa vännerna! Imorn åker jag och Lina ner till göteborg, möter upp Sofia och sen hem till Jenny för en kväll tillsammans med vänner <3 Lördagen sen blir det säkert lite stan och sen på kvällen blir det inflyttningsfest hos Jenny :)

Nu slappar jag i soffan resten av kvällen framför en film!
Godnatt

Långledig

Känns riktigt skönt att veta att man är ledig idag, lördag och söndag utan något speciellt planerat också. Klart det är roligt att planera också men ibland måste man bara låta dan komma som den gör.
Idag ska jag städa och tvätta lite och bara va. Tror jag tar mig en tripp till affären också och handlar lite. Sen ikväll blir det spinning 17.30 (haha nu låter det väldigt planerat här idag ändå)

Måste berätta en rolig sak :) Mina vänner som läser bloggen vet ju redan att jag har fått förlängt på mitt vikariat, men måste skriva det här också! Känns helt underbart! Nu vet jag att jag har jobb fyra månader till och sen sommaren är rätt klar den med :) Och har jag tur blir det även semester för min del iår :D FY FAN VA GÖTT! Äntligen kan jag och min älskling kanske göra nåt tillsammans, om vi nu får semester samtidigt vill säga.. det får vi hoppas på!


Nu ska jag städa vidare så jag får ordning på detta, alla dessa stökiga garderober är inge roligt :(

puss på er

Dagens blogginlägg

Har jobbat dag idag 7.00-14.00, Sen på eftermiddagen var jag på gymmet med Lina och tränade blev 40 min kondition idag på både crosstrainern och löpbandet :) Härligt!

Fick även tillfälle till att prova tutan idag på nya bilen för första gången, och ja den fungerade faktiskt! Jo nu undrar ni säkert vad som hände. Inget speciellt mer än att jag blev förbannad över att en jävla bil stod ivägen när jag släppt av Lina utanför dörren och skulle åka runt där jo då står en bil parkerad mitt i vägen så jag hade inte en jädra chans att komma förbi och backa det var totalt omöjlit, dålig sikt + isbana NEJ TACK! så tuta det gjorde jag och som tur var efter typ 5 minuter kom en ursäkta utrycket men jävla kärring ner och vinkar lite glatt och kör iväg långsamt som om att inget hade hänt! Fan ta såna människor! :P haha jaja nu ska jag muntra upp mig själv med en varm dusch och efter det greys anatomy och lite vindruvor.

HEJ!

Bilder


Så här såg det ut utanför vårt fönster för nån vecka sen, syns inte så bra (dålig kamera) Men det svarta på bilden i trädet är fåglar.



Min goda silviakaka jag bakade, som jag lovade bild på och här är den :)




Greys anatomy boxen :D

Vill ha!


VILL HAA!

Ska bli bättre!

Det ska jag, bättre på att blogga alltså :)
Idag har jag vart ledig, har bakat silviakaka och varit på elins esplanad en sväng. Även hunnit med en kort promenad med Madde också. Nu ska jag iväg och träna med Lina och Sanna på actic, sen ikväll blir det lugnt framför soffan. Imorn sen ska jag gå promenad med Madde igen och sen blir det jobb på kvällen.

Ska lägga upp en bild på kakan jag bakade också, men det hinner jag inte nu utan det gör jag när jag kommer hem från gymmet :)

RSS 2.0