Förr i tiden

Har hittat lite roliga bilder som jag måste lägga ut på bloggen här tänkte jag :P

Men skräll bara för att man vill lägga upp lite bilder så funkar det inte :S SKIT!
Jag får helt enkelt vänta en stund..

Update: Sådär provar nu bara en dag försent eller så :P 


Min söta kusin jossi til vänster och hennes kompis, ett bra tag sen nu med tanke på att hon är typ 16 år nu


Sista korttet tillsammans när vi gick ut högstadiet


Våra arrangerade kort kommer ni ihåg dom tjejer? Allt i rosa :P nångång under högstadietiden


jag och linisen :)


tillåt mig skratta HAHAH :P


Lina Sofia Jag och Alexandra på skolavslutningen


Lina och Ville dansar.. Tror detta är hemma hos sofia t på nån klassträff

Sådär lite nostalgi i bloggen också :D

Vad spelar det för någon roll när du lämnat allt?

Ville bara vara lite bättre..


Ny bloggdesign

Vad tycks?

Kvällen

Måste erkänna att jag i princip bara legat här och gottat mig framför datorn i soffan hela kvällen :D Pappa var snäll och skjutsa mig till grahns förut också så jag fick köpa lite godis..Har käkat god mat också gjorde mig lite hemmagjord potatisgratäng och köttfärsfylld paprika med lite ost och creame fraishe mumma! Så nu ligger jag här som sagt fortfarande med mina ostbågar och grahns godis:D

Imorn ska jag hemma till mamma och pappa en stund på dan sen ska jag träffa lina och jenny och co för lite  fest för min del blir det inte så mkt fest eftersom jag ska upp på söndag morgonen och jobba i skara men ska iaf hänka på och umgås med mina vänner för det gillar jag ju :) <3


RMK feat Wini - Bara en gång till

Det kanske är meningen att man gråter sig till sömns
för att sedan kunna le igen..


Bra Bra Bra låt!!




Nu ska jag liggar här en stund. Imorn börjar jag skolan 8 och slutar 11.30 efter det ska jag och Robert handla och sen kanske jag ska träffa Ida en sväng för vi ska kanske fixa hennes iphone. Efter de är jag själv hemma för Robert ska iväg och köra gocart.. Får se vad jag hittar på men något kul finns det ju alltid :)

Sista innan praktiken

Så jäkla gött, gjorde sista provet innan praktiken nu..Så imorn är jag ledig och på fredag slutar jag halv 12 såg jag nu..Helgen blir lugn än så länge. Jag ska upp tidigt på söndag eller a tidigt och tidigt men ska upp och åka till skara på förmiddagen och vara där hela dagen.

Idag ska jag till skara vid 14.50 bussen sen är jag hemma igen 19.00
Imorn blir det nog lite städning här hemma..

Aja har inte så mkt mer att säga pusss

Boys Boys Boys

Lady GaGa

I like you a lot lot think you really hot hot!
Boys Boys Boys like boys in cars
Boys Boys Boys we love them

Riktigt bra låt!



Jag vet men här kommer lite om min helg

Jag vet att jag skulle skriva igår men det blev inte så för jag åkte hem till mamma och var där hela dagen igår :)
Men iaf lite om lördagen :) Den var hel lyckad! Först åt vi lite mat hemma hos madde, tacos. Sen kom hennes mamma och hämtade oss och skjutsade oss till fagersanna där maddes kille och kusin var. Började dricka lite och sen kom det några killar till. Hade verkligen skit kul! Minns inte rikigt vad klockan var men runt halv 11 nånstans så fick vi skjuts in till skövde där vi gick till husaren och dansade lite och sen var klockan helt plötsligt halv 2 och det var dags att börja dra sig utåt för ericas buss skulle gå vid 2 tiden.. Tack tjejer för en hel rolig lördag!

       

På söndagen sen så gick jag upp vid halv 9 och käkade frukost sen fixa i ordning mig och åkte till mamma med 12 bussen.. Hemma hos mamma satte jag igång med lite pizza bak..Så nu har jag färdiga hemmagjorda pizzor i frysen att bara ta upp när man är lite sugen :) grymt bra.. Sen skjutsade pappa hem mig vid halv 6 tiden..Jag och pappa pratade om den där canada goose jackan.. jag vill ju ha en svart den långa varianten eftersom Ida ska få en till halva priset tänkte jag hänka på. Egentligen kostar den ju runt 6000 men vi får sen får 3000 ;) Sånt man inte får tala om men.. Idag ska jag säga till Ida att jag vill vara med så hoppas hon säger att det går bra nu ;) thii..aja nu måste jag gå..pussshej

Måndag
Eget arbete rehab 08.00-11.30
Profilkurs information 12.30-13.30
Skara 16.00-19.00

Tisdag
Eget arbete socialomsorg 08.00-11.30
Ingen svenska 12.30-14.00
Föreläsning rehab 14.30-16.00

Onsdag
Prov omvårdnad 08.00-11.30
Skara 16.00-19.00

Torsdag
Egna studier medicinsk grundkurs 08.00-11.30
Egna studier socialomsorg 12.30-16.00
Skara 16.00-19.00
Besched DAG

Fredag
Medicinsk grundkurs 08.00-11.30

Lördag
LEDIG

Söndag
Heldags is skara

GG + WALL-E

Har legat i soffan och bara slappat nu ett bra tag, har hunnit kolla på först WALL-E. Dööö söt robot ååhh säger jag bara..Sen uppmärksamade jag gossip girl s02e03 ute och var då självklart tvungen att se desperat som jag är.. och fyy säger jag bara vill se vill se vill seeeeee mera!

Mamma och Riitta var uppe en stund nu och kika på tvbänken och så, den fick godkänt :D he he
Nu händer det inte mycket, blir lite surf i bloggvärlden sen plugg.. kanske :P

Helgen som kommer

Idag blir det en lugn kväll med massa mys. Det är imorn det blir fest i fagersanna med Madde och Erica och lite av maddes killes kompisar. Ska sedan in till stan och gå ut nånstans :) får se vart. Det blir nog kul tror jag! Ska träffa madde och erica redan vid 2 imorn på dagen för att åka och handla lite mat, tacos blir det. Ska käka lite sen hoppas vi på skjuts till fagersanna :) Ska bli riktigt roligt!

Söndagen sen blir lugn sen.. pussss

..

You know it cuts deap like a knife
And God knows how much we tried
And now my hearts gones cold
And the one who brings it back
Is you, and I don't wanna be without you now..

Redan onsdag

Och jag njuter (TYP) Gött att veckan går fort förutom att det den här veckan väntar ett prov på hur mycket som helst i slutet av veckan..annars lungt. Har pluggat en del nu och läst mig blind på massa saker.. Ska iväg till skara nu med 14.50 bussen sen ska jag vara där och ta bussen hem 18.30. Brukar alltid gå så himla fort där bara.. tiden räcker inte riktigt till. Det är det jobbiga.

Måste också nämna att jag har lite träningsverk idag i mina små ben..ILLA LINDA ILLA! :P
Har lindat ben på den praktiska lektionen i omvårdnad idag..kul!

Hepp om jag skulle ta och skriva en planering för skara nu.. PUSSHEJ!

En tisdag

Svenska redovisningen gick bra :) Det var typ de jag hade att säga :P haha
Ska snart ut och gå en sväng upp mot stan för att hämta mig cykel hade jag tänkt. Ska bara diska först. Sen blir det massa plugg inför medicin provet.

Pusshej


måndag

Äntligen över... har fixat redovisningen i omvårdnad (G) Fixat inlämningsuppgiften i omvårdnad och gjort provet i rehab..Fick även tillbaka två uppgifter i social omsorg och en var G och den andra G+ så jag är nöjd!
Imorn har vi två studiebesök och en redovisning i svenska sen återstår prov i medicinsk grundkurs på fredag... Aja
ska kolla svenska nu.. pussssss

Kantareller






Mamma och min moster hade vart och plockat svamp så eftersom mamma och pappa inte äter de så lämnade mamma av det hon hade plockat till mig och Robert.. mmmm jag som älskar svamp. Så ikväll blir det en smörgås med smörstekta kantareller på..det är så gott!

Plugg söndag

Igår lördag åkte jag först till Sofia en sväng vid 4 sen tog vi bussen in mot stan typ vid 7 för att möta upp lina och jenny och handla lite mat sen gå hem till jenny och käka lite och dricka lite vin :) Jätte kul och mysigt hade vi det igår..Åkte väl hem runt 1 på natten. Tack min underbara vänner för en trevlig kväll <3

Idag vaknade jag ganska sent, vid 11 typ så jag satte igång datorn direkt och började plugga och här sitter jag än (med lite pauser mellan alltså men) :P hehe. Idag blir det nog en såndär plugg söndag. Ska sammanfatta klart dom här tre sidorna som är kvar ur rehab (prov imorn) sen ska jag käka lite. Efter de blir det att göra klart diabetesuppgiften (lämnas in imorn) Sen blir det nog lite paus igen.. Och efter det plugga till medicinprovet som jag ska ha på fredag. Sen blir det ju säkert mera plugg till rehab provet imorn men man får ju ta en sak i taget.

Aja hoppas eran dag är roligare än min iaf!

VECKAN SOM KOMMER 38
Planer

Måndag
Prov rehab 08.00-11.30
Inlämning omvårdnad 12.30-16.00
Redovisning omvårdnad 12.30-16.00
Skara 16.00-19.00
2 år och 10 mån med älsklings robert <3

Tisdag
Studiebesök knoppaliden 09.00-10.30
Redovisning svenska 12.45-14.00
Studiebesök Bonus 14.30
Stan med Robert?

Onsdag
Skola 08.00-11.30
Skara 16.00-19.00

Torsdag
Egna studier medicinsk grundkurs 08.00-11.30
Redovisning social omsorg 12.30-16.00
Skara 16.00-19.00

Fredag
Prov medicinsk grundkurs 08.00-11.30

Lördag
LEDIG

Söndag
LEDIG



MED ANDRA ORD FULLSPÄCKAD VECKA :(

Eget inlägg om snygga kläder


Här är tröjan jag köpte på stadium idag :) fin va?

Jag är även lite sugen på dessa grymt snygga....---->

      

om man ändå hade obegränsat med pengar ;) Visst vore det nåt, iaf i sånna här lägen här man hittar så mycket snyggt :P

GG

Gossip girl är jag så himla sugen på att se, säsong 2 ska ju börja nu i höst. Jag väntar med spänning.. 5 oktober stod de när jag läste nu men jag har fått för mig tidigare men vet inte riktigt.. Problemet är att jag har tjuvstartat :P Har redan kollat på dom 2 första avsnitt den på s2..och det låg inte ute nåt mer..skiit jag vill se nu :P sååå bra!

Nu ska jag snart lägga mig framför tv och kika film tror jag..Imorn blir det att träffa Lina, Jenny (sofia?) Ska bli mysigt! Pussss på er.

p.s presenten uppskattades av mammis :D

Stan

har gått på stan nu med Ida och klara :) köpte mig den där adidas tröjan, den är såå snygg! Ska ha på mig den nu när jag åker till mamma och prova lite så den känns bra, om inte, om jag skulle ångra mig lämnar jag tillbaka den imorn och byter till en WCT tröja :) Men än så länge älskar jag den :D

jaja nu ska jag gå pusss

Härlig fredag

Skola bara till 9.30 idag, inte dumt alls :) Cyklade direkt hem och nu sitter jag här. Roberts pappa kommer en sväng snart och sen ikväll vid fem - halv sex ska jag och robban hem till mamma och fira födelsedag :) Hon fyllde år igår! Så jag och Malin har fixat present som blev asbra (som jag redan nämt) Sen så ska jag och Robert köpa nåt idag som hon ska få. Jag ska även träffa Ida (kanske Klara?) idag på stan :) hihi Mina åkare, så det ska bli lite kul. Jag ska köpa mig adidas tröjan (är iaf typ 89% säker) hehe.

Aja ska kila nu och diska seeeyya later

Torsdag och det betyder snart fredag :P

Skola idag till 11.30 sen åkte jag och la undan den där sketa snygga tröjan på stadium adidas fy shit va snygg den är. Svart luvtröja lite längre sådär :) Jag måste bara ha den! Den kostar iof 699.. men jag ska ha den, har provat att få pappa köpa den har skicka sms från en fattig student liksom ;) men jag tror inte han går med på den så jag får köpa den själv..För den ska jag ha!

Fortfarande lika förskyld om inte värre..men idag måste jag åka till ishallen (ILLA) jag vet men jag måste måste! Egentligen borde jag inte gå ett steg längre än till min säng just nu men plikten kallar.

har gått och tänkt på stockholm idag faktiskt, herregud vad jag längtar snart är det dags iaf.. den 3-5 oktober åker jag, sofia, lina och jenny till storstaden :) ska bli så kul! Jag och mina underbara vänner, hur kul kommer vi inte ha liksom? :D

Aja måste leta rätt på en skiva nu.. hej hej

Dagens uppdatering

Vaknade imorse av världens halsont :( fyy! Jag vill inte bli sjuk eller rättare sagt jag kan inte/hinner inte bli sjuk just nu. har minst 2-3 prov/inlämningar i veckan nu fram till vecka 40 då praktiken äntligen börjar, ska bli så skönt! Skolan är pest och pina nu känner jag, alldeles för mycket att göra...Men jag ska fixa de!

Nyss hemkommen från stan, har gått och strosat runt med syrran lite, införskaffat oss en riktigt nice fördelsedagspresent till mammi :) Jätte nöjd blev jag och malin också tror jag :)
Jag köte mig även en kill t-shirt från hm på rean (med min älsklingsfärg) på och lite mörkgrå skit snygg och slapp! Köpte mig även en svart kjol och ett fint halsband. var och kollade på schampo och balsam på fisören mitt emot krikelin, ska nog köpa mig där..billigt och bra märke :) stora flaskor också så det lär räcka ett bra tag framöver :)

ne nu ska jag och robban tvätta sen ska jag fortsätta plugga om demessjukdomar för imorn är det prov klockan 14.00.. wish me luck!

Har jag pyjamas på mig?

idag har jag haft egna studier på förmiddagen men börjar sedan omvårdnadslektionen kl 12.30-16.00. Skulle egentligen åkte till skara och agerat tränare 16-00-18.30 men jag känner att jag har en hel del plugg och sen har jag prov på onsdag i demenssjukdomar, så jag ska nog vara hemma hos plugga. Men till skolan ska jag iaf på lektion i venprovtagningar.

Angående rubriken så: Nej jag har inte pyjamas på mig men det kan uppfattas så av omvärlden som inte kan mode :P har nämligen på mig en stor slapp t-shirt från monki idag, vänta ska ta ett kort så får ni se.... :P

Okej det blev ingen bra bild direkt men man ser lite grann :D



Så nu ska jag göra i ordning mig för fy fan vad jag ser ut :P Mitt hår ser ut som svinto eller nåt, syns lite på bilden :P
Aja ha en bra dag friends för det ska jag hejhej


En söndag i September

Som vanligt går helgen alltid för snabbt på något konstigt vänster :S :P Men iaf, helgen har vart bra. Idag ska jag och Robert troligtvis iväg och titta/köpa tapeter till vardagsrummets fondvägg :) ska bli kul, bara han vaknar nån gång..

Bra låtar:

Agnes - On an On
Amy McDonald - This Is The Life
Crossfire -  Lady
Maskinen - Segertåget
Kent - Vy Från Ett Luftslott
Lady GaGa - Love Games
Metallica - The Day That Never Comes
Neverstore Feat Lazee - Hold On
Swingfly - Singing that melody
Volbeat - The Garden's Tale



Nepp nu ska jag gå från datorn, ha en bra söndag :) PUSS*

Ne fy fan va illa

Jag satt just och la in lite bilder på en hemsida man kan beställa 100 st gratis foton ifrån och sen klickar jag framåt och ska beställa när jag lagt in alla. Alla låg nämligen inte på datorn utan på olika cdskivor och på minnet. Och sen står det att det inte finns några bilder :S Okej? tänkte jag men så såg jag att man var tvungen att klicka på en annan knapp innan man tryckte på fortsätt så nu måste jag göra om allt igen och de hade ju tagit ca 30 min att bestämma mig vilka bilder jag skulle beställa liksom.. J*********** skiiit :P

Ska käka lite mat nu, gårdagens mat hos mamma och pappa, tagliateller + fläskfile på jätte god sås. mmumms!
Sen ska jag jobba kl 15.00-21.30

Sent blogg inlägg :)

Min dag har varit riktigt bra faktiskt, vaknade utvilad sen åkte jag bussen till sofia och var hos henne i ca 1,5 timme sen tog jag bussen till mamma där vi fixade med att packa ner mina grejjer i lådor + rensa massa saker vi åt god mat hela familjen för en gång skull samlade :D Sen vid 20.00 åkte jag hem och var väl innanför dörren här på östermalm vid 20.45. Plockade ihop lite här sen la jag mig framför tv och har nu tittat på min stora kärlek. Sofia var nyss här också och hälsade på, hon är nämligen på en fest i närheten så vi stod och skrek/ropade/pratade på/med varandra från balkongerna som ligger väldigt nära varandra först men sen kom hon hit :D Nu ska jag snart hoppa i sängen.
Hade tänkt mig städdag imorn på dan för sen ska jag jobba lite extra på kvällen 15.00-21.30. Och jag som hade lovat mig själv en ledig helg :P men ikke. Här ska de jobbas minnsan! jaja bra att vara eftertraktad iaf. ++++++

Aja sov gott folks..pusshej*

Första lediga dagen på jag vet inte hur länge som helst

Såå gött! Ska hem till mamma idag en stund hade jag tänkt mig. Skulle egentligen promenerat lite men vädret verkar lite ostadigt så vi får se. Men det blir lite plock i mitt rum där, slänga lite skit och sen baka lite hoppas jag på..FÖresten jag har fortfarande sket ont i fingret där jag fick getingsticket ..aj aj aj ser ut som ett enda stort blåmärke :(

+ Vi ligger fortfarande 1-10 på lgh på snickarn :) hoppas på det bästa!

Getingstick

Ja fy fan jag fick ett getingstick på fingret idag, jag gjorde inget utan gick bara liksom också stack det till. Fingret svullna upp till tusen och gjorde skit ont. Och jag kan säga att de faktiskt fortfarande gör ont, fast svullnaden har ju lagt sig..
Fy fan för getingar..

För att prata om lite annat så är en jäkla go sak att jag faktiskt är ledig från och med nu och hela helgen, fredag, lördag, söndag och börjar inte för en på måndag eftermiddag :) åh ledighet, precis vad jag behöver nu!!

Hepp ska kolla runt lite nu på datorn sen kolla på simpson kl 20 sen family gay 20.30
pusshej

Schysst?

NE FY FAN!

Verkligen inte schysst att behöva gå upp så jäkla tidigt inte om man heter Linda och är skit trött! Men rätt gött ändå för vi hade bara en lektion idag och den var praktiskt! Men nu väntar skara 16-19. Idag är det en sån dag när jag verkligen inte orkar med nåt! Lättretlig, trött och en jävla massa egoistisk!

HEJDÅ nu ska jag laga mat, Ungsgratinerat hemmagjort potäta mos och köttfärs med lite smak av taco ;) MUMS!


2 september

Shit alltså redan september..Läskigt tiden går så fort, lite för fort känns det som. Idag har vi vart på studiebesök på demens boendet Malmgården i skara..Sen hade vi håltimme en bra stund sen lektion till 15.30 ca. Nu ska jag ta och städa mitt nattduksbord för det ser ut som fan :P Sen blir det en lugn kväll med lite bra musik och en del tv tittande :)

Hoppas ni får en bra kväll pussss

Lite gamla bilder


  

Åh jag var precis hemkommen från grekland här och den där bruna färgen den försvann direkt :( tråkigt!

Helgen

I fredags började skövdes 19:onde matfestival :) Jag och Malin gick först en stund på eftermiddagen sen kom robert upp och även vi gick en stund och åt lite. På lördagen sedan så jobbade jag 7-15 sen kom jag hem gjorde iordning med lite och vid 6 tiden befann jag mig hemma hos Sofia. Hon hade ju fyllt 20 så det var dags för hennes 20års fest. Hade jätte roligt där :) Det blev Sofia, Lina, Jenny, Malin, Bettan, Matilda, Emma och Jag som var hemma hos sofia. Körde spelet våghals och det var kul faktiskt :D
Sen kom vi ner till stan rätt så tidigt så jag, lina och jenny gick upp till mikaela och pontus en stund och sen ringde robert mig vid strax innan 11 och där var min kväll slut. Fick gå hem med honom behöver ju inte skriva så mycket mer än att han mådde dåligt.. :/ tråkigt..Fast fick ju reda på att det inte bara var han sen så ;) hehe. Tråkigt jag som gärna hade velat gå in på husaren och vara en stund till på stan liksom... Men men gentjänster liksom ;)

Söndagen sen vaknade vi rätt tidigt här hemma så vi gick upp vid halv 10 kanske sen vid lunch blev det pizza och kebabtallrik på jamaica :D På kvällen sen satt vi och klistrade och klippte i vårt greklands album så nu är det klart i princip ska bara skriva lite vid bilderna :)

För att sammanfatta min helg med några ord så var det JÄTTE BRA!

Idag är jag ledig från skolan men ska till skara vid 15 sen och kommer hem vid 19 och då ska jag och robert och handla lite :)

Min vecka:

Måndag
Ledig från skolan
Skara 16-19

Tisdag
Studiebesök skara demensboende 9-11
Skola 14-16

Onsdag
Prakiska övningar skolan 8-11.30
Skara 16-19

Torsdag
Skola 12.30-16
Skara 16-19

Fredag
Ledig från skolan

Lördag
Ledig Inget planerat än

Söndag
Ledig Inget planerat än



RSS 2.0