Nu har jag kommit på den

Det var ju ingen mindre än Jennifer Lopez feat pitbull - on the floor
Men det värsta av allt är jag inte hittar den på spotify nu :( Vilka problem ;) haha

Nu ska jag iväg och träna med Lina snart :)
Pusshej/ Trevlig helg på er!

Dance the night away

Har fått en låt på hjärnan! Den spelas på radion lite titt som tätt men jag missar alltid vem artisten är och vad låten heter, vet bara hur refrängen går på ett ungefär.. skit och ;)

Söndag och jobb

Har jobbat heeela helgen.. Fredag,Lördag och idag söndag ska jag jobba kväll så börjar om 40 minuter. Är trött och hade gärna tillbringat hela kvällen i soffan! Men får nog lov att ta mig ner till jobbet ändå ;) Tror inte riktigt det funkar annars. Ne men när man väl är där så rullar kvällen oftast på väldigt fort och det är ju faktiskt roligt också!
Igår efter att jag slutade jobbet kl 16 så åkte jag direkt ut till mam och pap dit även Tomas och Linda kom sen, skulle åkt hem tidigt men blev kvar till elva tiden efter god mat och lite spel och massa prat :) Jätte trevligt!

Nä nu ska jag till jobbet! Ha en bra söndag kväll //Linda

110210

Satte mig en stund här framför datorn.. Men ska snart laga lite mat så Robert har när han kommer hem sen :) Ikväll ska jag ut och äta på La Vida tapas bar med lite jobbarkompisar! Blir nog väldigt trevligt! Roligt att prova ett nytt matställe också. Annars är jag ledig hela dagen idag också vilken är super skönt. Nepp om man skulle lägga sig framför tven en stund till!
//Linda

Filmhelg

Okej jag vet det är redan onsdag och jag ska skriva om helgen som var men bättre sent än aldrig ;)
Hela helgen var lugn, var ledig fredag-söndag. Fredagen avrundade jag och Lina med ett gympapass på actic sen drog helgen igång, jag och Robert hyrde film grown ups och myste i soffan hela kvällen. Lördagen sen var även den väldigt lugn (för min del iaf) Var i mullsjö en sväng och firade Malin som hade fyllt år, fikade lite. På kvällen skjutsade jag Robert, han och några kompisar skulle bowla lite och sen gå hem till Robin och dricka lite, så jag passade på att kolla lite kärleksfilmer som Robert annars inte är så på att se ;) Det blev dear john. Den var sjukt bra! Inte ett öga torrt, när jag sett den blev jag så sugen på att se dagboken (the notbook) Så det blev en tårfylld kväll ;) HAHA! Men jag älskar dom filmerna. Fick hämta Robert sen vid halv fyra på natten, inte så poppis från min sida men vad gör man inte för sin underbara sambo hehe. Det lät väldigt vuxet det där föresten.. Sambo! jaja söndagen sen fortsatte i samma lugna tempo, vi hyrde lite mer film. The Karate kid, Salt och Step up 3. Alla var bra tyckte vi!

Nepp nu ska jag fortsätta min städning sen ikväll är det träning som gäller, troligtvis latin jam men då får vi hålla tummarna att vi kommer in alla tre.

//Linda

RSS 2.0